Gå til innhold

Kjeee

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjeee

  1. Har jobbet ca et halvt år i butikk ja, selv om det begynner å bli noen år siden nå. Helt grei jobb, men kunne tenke meg å vært fall ha litt admnistrative oppgaver også. Men det er vel bare å høre med aktuelle butikker?

     

    Og forresten krever ass.butikksjef noen utdannelse?

     

    Ass.butikksjef krever ikke noe utdannelse, så lenge du har litt peiling på hvordan en butikk drives og noe erfaring fra butikkarbeid har du det du trenger. Men jeg tror ikke det er noen butikker som har en ass.bs. som bare jobber 40-50%.

     

    Enkelte butikker gir bort mye ansvar til låseansvarlige, kanskje dette er noe? Vet at dette praktiseres ulikt, noen butikker jeg har jobbet i hadde flere som var lås ansvar for bestillinger, mens i noen butikker hadde bs. og ass.bs alt av bestillinger. Låseansvarlig jobber også mye på gulv, men må selvfølgelig sitte en del i kassen også.

  2. Jeg er selv halvveis ute i mitt år på folkehøgskole, og kan ikke annet enn anbefale dette. Jeg har fått mange nye venner og møtt alle typer mennesker, det er et stort mangfold av forskjellige personligheter på skolen. Og ikke minst lærere som er nærmere venner enn typen lærere fra ungdomsskolen og videregående som bare maser om lekser.

     

    Når det gjelder alder er det ikke gammelt å begynne på FHS når du er 21 år, er flere her som er både 20, 21 og 22 år. Og så er det 3-4 stykker som er 23-24 også. De går lett sammen med oss som begynte rett etter videregående og er 19 år nå. Alder er ikke noe du bør bekymre deg over.

     

    Når det gjelder valg av skole og linje så har jeg ikke noe jeg kan anbefale av sportsligheter, da jeg selv går fotolinje. Men jeg vet at surfelinjen her på skolen både surfer, står på longboard og skateboard og så har de hatt en tur på fjellet for å stå på ski/snowboard. Men det er for det meste surfing det går i. Vil anbefale deg å titte litt på http://www.folkehogskole.no/ og finne noen linjer du kunne tenke deg å gå på, for så å se hvilke skoler som tilbyr de linjene. Når det gjelder trøndere på skolen er vel dette variert fra skole til skole, men slik de har gjort det her er hvert eneste fylke representert med minst 1 elev. Her på skolen er det en 10-12 trøndere, men du kan også være uheldig å komme på en skole med ingen andre fra Trondheim. Men det er en sjanse som absolutt er verdt å ta, du kommer til å møte mange hyggelige mennesker og garantert få nye, gode venner, uansett hvor i landet de er fra.

     

    Når du får plass på en FHS må du betale et innmeldingsgebyr på 1500 kr når du takker ja til plassen. Dette får du ikke tilbake dersom du skulle velge å takke nei til plassen senere.

     

    Edit: En stygg skrivefeil.

  3. Det var en sexolog på skolen for noen mnd siden, og han snakket om dette med å komme for tidlig. Han sa at flere som kom til han med det problemet, og rådet han gav var å ta seg godt tid når en onanerte.

     

    Dette begrunnet han med følgende: De fleste bodde med andre, foreldre, søsken, romkamerat eller noe sånt, og hadde derfor ikke allverdens med tid på toalettet eller hvor en nå satt og pusset fløyta. Dermed ville hjernen bli "satt til" å komme tidlig, siden du har dårlig tid. Husker ikke helt ordrett hvordan mannen sa det.

     

    Rådet er altså å bruke lang tid på å komme når du onanerer, og ikke skyte med en gang.

     

    Har ikke erfaringer med dette selv, siden jeg er jomfru, men tankegangen virker jo grei. Mannen var jo sexolog, så det må jo være noe i det han sa.

    • Liker 8
×
×
  • Opprett ny...