Gå til innhold

brutal_mann

Medlemmer
  • Innlegg

    1 649
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brutal_mann

  1. Vet noen om IPv6 kompatible switcher for hjemmebruk? Gjerne med trådløsstøtte også.

     

    En switch leser av MAC source\destination adressene og ikke IP adressene. IP headeren er kapslet inn i en såkalt "frame" når de passerer en switch.

    Det du ser etter er en Router. Routere for hjemmemarkedet pleier å ha en innebygd liten switch med 4 porter.

    IPv6 vil du nok ikke får brukt for ennå på mange år men du kan ta en titt på Cisco 870 serien om du er villig til å betale litt ekstra for IPv6, 4 porters switch og trådløs støtte. Husk at du bør vite hva du gjør når du setter opp dette ellers så ender det fort opp med retur.

    Selv om en baller litt med begrepene switch og router så skal en nok få til et IPv6 oppsett ;)

     

    Takk for tips :)

  2. Tja... Jeg er pen, men ikke speiselt høy, og opplever ALDRI interesse fra kvinner. Jeg tror andre ting enn utseende avgjør når det kommer til stykket.

     

    Jeg setter pengene på penger :cool: Eventuelt høyde... :roll:

     

    Ja, høyde er også en viktig faktor hva utseendet angår, det trodde jeg du visste.

    Eventuelt er du ikke så pen som du tror. :whistle:

    He he. Sett livet under ett har jeg fått såpass mange WOW at jeg er trygg på at jeg er pen :cool: men høyde, og mangel på muskløs kropp derimot... Der svikter det ;)

     

    Så ja, sånn sett her du rett i at utseende spiller en stor rolle på sjekkefronten. Men det gjør også evnen til å "ta det en vil ha" uten blygsel. Gjør en det så er det helt utrolig hva en klarer å raske med seg hjem :cool:

     

    Brutal_mann: Og tro at masse penger løser dame-problemet er jo en fin drøm...for da er dama sammen med deg for pengene og ikke deg og vil man egentlig det?

    nei, en vil ikke det. men det er valget mellom det og leve i sølibat. Vil en ha noen å delelivet med så må en som mann ha penger.

    Og for og skulle holde sammen lykkelig i flere år bør man ha en kjemi, ikke faen om jeg skal ende opp som jeg ser mange.

    Ikke prater sammen osv.

    Da dør jeg heller ensom, det gjør man egentlig uansett.

    Men den dagen jeg og hun jeg er sammen med ikke har noe og prate om osv. så er forholdet dødt.

    At man bare sitter der og ser ut som en nisse og ser i veggen, mens man venter på fredags-kosen.

    Enig i dette!

  3. Oi oi, ble jeg topic nå?

     

    Okei, ja, jeg er kanskje ikke stygg. Og ja, jeg har nok noen holdninger som gjør det vanskelig for andre å omgås meg. Og vice versa, ikke minst.

     

    Men jeg vet nok godt at utseendet spiller en ganske stor rolle når det gjelder sjekking og den slags. At jeg er vanskelig og vrien lærer de jo ikke før etter de eventuelt har prøvd å bli kjent med meg. Og det virker det som om det ikke er så mange som er interesserte i, da.

    Tja... Jeg er pen, men ikke speiselt høy, og opplever ALDRI interesse fra kvinner. Jeg tror andre ting enn utseende avgjør når det kommer til stykket.

     

    Jeg setter pengene på penger :cool: Eventuelt høyde... :roll:

  4. Fikk dette i innbosken min her om dagen jeg:

     

    Hello

    [email protected]

    I am called Monica murrey,I am a very beautiful looking nice girl very attractive and romantic both caring and lovely. looking for a nice handsome man.i saw your profile on (www.diskusjon.no) today and found you worthy to be mine as some one whom i can lay on hisarms as long as love is concern, teassing you all the supernatural satisfactions,and intense emotion of feeling so strong for you. If you are interested inknowing more about me and for me to send you some pictures of mine, then contact me direct to my e-mail address here,.

    thus([email protected] )awaiting to hear from you.

    Monica.

     

    Så nå lurer jeg på om jeg er ekslusiv for denne garrantert vakre piken, eller om andre mannsgriser her på forumet har fått like bra tilbud som undertegnede.

     

    Mao, hvem cracket forumet?

  5. Jeg har tenkt å vente, dersom ikke det dukker opp noe uforutsigbart i mellomtiden som gjør at det skulle passe seg for henne at jeg tar det før :)

     

    Var ikke det mest støttede valget, men det er vel kanskje litt annerledes for dere som ikke må ta valget selv ;)

    Forskjellen er vel at i alle fall jeg står for mine ord og mine handlinger. Ergo så fører jeg ikke folk bak lyset på denne måten. Samma faen hvor skipt det er å gi folk slike budskap så vil en mann med ryggrad gi dem, stå for dem og stå rak i ryggen gjennom hele stormen.

  6. I Norge og Sverige antas det at 1 av 20 barn vokser opp med en far som ikke er deres biologiske far, uten at hverken barnet eller faren vet noe om det. (Dagbladet.no)

     

    Det nekter jeg å tro på.

    Fordi? Sjekker du med statistikker for organdonasjoner innen familier så er avsløringene der helt oppe i 20% av alle barn.

  7. De 16 punktene her kan oppsumeres til to enkle ord: common sense!

     

    Uansett burde man ikke gå rundt å lete etter slike tegn, eventuelt ta seg nær av det hvis man legger merke til noe spessielt. (Man finner ofte noe når man leter!)

     

    Oppstår slike ting som gjør deg nygjerrig så ta det opp med partneren. Hvis partneren benekter mistanken din så stol på det han/hun sier, ellers har dere ikke noe å gjøre i et forhold.

    Hvorfor ødelegge forholdet ved å gå rundt å være urolig, når man kan leve lykkelig de dagene det varer!

    Har fått benektelser hver gang, jeg har hatt rett hver gang. Har du en misstanke bygget på punktene over så er det ikke lenger en misstanke...

  8. Hvem bryr seg? Det er fremdeles plastpupper som er fæle å ta på og ikke finnes morsomme å leke med.

     

    Hva vet du om det? Du har jo bare kost med små (riktignok ekte) pupper

    Velkommen til denne timen i læren om logik. Føtrste oppgave er som følger:

     

    Vil det å gi et eksempel om en erfaring utelukke muligheten for andre tilsvarende erfaringer?

     

    Eleven forventes å finne svaret på egenhånd, uten bruk av hjelpemidler. Diskusjon i grupper er dog tillatt.

     

    Jeg er så glad for at det er så mange gutter fra 15 årsalderen og opp som vet så mye om puppestørrelser :)

     

     

    Men Majamor:

    Mulig det er ett litt inngående spørsmål, men du er jo anonym uansett. Hvilke av disse ligner mest på det du har? http://www.surgery.org/public/photos/breast_augmentation/all

     

    Tja, vanskelig å si. Ingen som matchet helt akkurat, men må jo bli en av de med minst pupper. Nummer 17 f.eks

    Det er jo støre en hun jeg fortalte om. Dog, hennes var fastere :)

  9. Mennesker som gruppe vil alltid følge de tradisjonelle mønster. En kan drive så mye "opplysning" en bare vil, gruppens mentalitet forblir uforandret. Til slutt vil vi ha total kontroll på våre gener og våre kjemiske prosesser. Først da vil vi gå over til et kjønnsløst liv. Bokstavlig talt.

     

    Hvilke tradisjonelle mønstre er det du mener, da? Så vidt jeg kan se, er det fint få av dem det er veldig vanskelig å bryte ut av. Med mindre fysikken krever det, som for eksempel bære fram og føde et barn.

    At menn må være sterke, selvstendige, ha skarpe albuer og ligge øverst i det sosiale skikt for at kvinner skal tenne på dem. Mao, menn elsker kvinner, kvinner lar seg begeistre av menn. slik har det alltid vært, og vil alltid være. Dette leder så videre til at menn er ledere, mens kvinner er husmødre.

  10.  

    Kan man da konkludere med at de mennesker som ubevisst følger disse mekanismene er mer primitive enn dem som ikke gjør det?

    Mennesker som gruppe vil alltid følge de tradisjonelle mønster. En kan drive så mye "opplysning" en bare vil, gruppens mentalitet forblir uforandret. Til slutt vil vi ha total kontroll på våre gener og våre kjemiske prosesser. Først da vil vi gå over til et kjønnsløst liv. Bokstavlig talt.

  11. Jeg kan godt innrømme at jeg helst vil ha en gutt med god selvtillit, men det er mest fordi jeg har lav selvtillit selv. Tror nok det er sant at de fleste jenter vil ha gutter som viser god selvtillit, og da er vi kanskje tilbake til kjønnsrollene, som rikspøbel nevner, igjen.

    Genteikk og ikke annet enn genteikk. Ja, jeg er overbevist om at gener styrer MYE av vår personlighet.

    Du vet at genetikk må kunne forklares ut fra et evolusjonært perspektiv? Jeg er nysgjerrig på å høre om du har en teori.

    Ikke noe som holder vitenskapelig dessverre. Men observasjoner av nære venner, bekjente og egne barn så er jeg ikke lenger i tvil. Forøvrig så er jeg av den oppfattelsen at vi ikke er annet enn meget komplisert kjemi. Denne kjemiske prosessen har mer kotroll over våre handlemåter enn hva vi liker å tro. Våre "frie" tanker leder oss i kun en retning, nemlig å befolke hele universet. Alt annet vi gjør er bare midler for å nå målet.

×
×
  • Opprett ny...