Gå til innhold

Brutii

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brutii

  1. Hei!

    Startet på aktivitetsskolen i Oslo (SFO) før ferien, i et vikariat på rett over ett år. Regnet med at jeg ikke ville få utbetalt noe lønn i ferien, og sjefen spurte om jeg "ville ha noen av pengene i juli" eller noe i den duren. Jeg sa ja og regnet med at jeg ville få en halv lønning i juli og den andre halvdelen i august, men fikk hele lønningen i juli. Sakens kjerne er at jeg nå har fått full lønn igjen i august. Skal jeg virkelig ha det? Ser av denne linken http://www.utdanning...dsvilkar/Ferie/ at:

    Undervisningspersonale utbetales full lønn i ferietiden første yrkesår forutsatt at samlet opptjente feriepenger vil gi lavere utbetaling. Med første yrkesår menes 1. gangs tiltredelse i skoleverket etter fullført faglig og pedagogisk utdanning, og forutsatt at vedkommende er ansatt for minst ett år. Bestemmelsen omfatter også tilsatte på vilkår i henhold til Forskrift til Opplæringsloven § 14.5.

    Problemet er at jeg ikke vil si at jeg har pedagogisk eller faglig utdanning, men jeg har fullført videregående og er ett fag unna en realfagsbachelor. Regnes dette da som en utdanning godt nok for å oppfylle dette kriteriet? Jeg vet at jeg kan snakke med sjefen om det på mandag, men det hadde vært veldig greit om noen visste noe mer om dette. Det er deilig å ikke måtte tenke på ting nå som det er helg :)

  2. Har selv erfart at noen av rådene til Andromeda har funket for meg selv når jeg har hatt det litt slik jeg tror du har det. Jeg har ikke vært i din situasjon, men føler på en måte at jeg kjenner meg igjen allikevel, og da er det først og fremst fysisk aktivitet og det å skrive ned virkelig ALT du tenker på. Du trenger ikke vise det til noen en gang, bare få alt ut. Det kan også gjøre det litt lettere for deg å vite hva du faktisk har lyst til å snakke med noen andre om, dersom du som meg kanskje ikke alltid er sikker på det.

  3. Var i et langdistanseforhold en god stund, og for meg var det veldig viktig å finne på ting hver dag, slik at jeg ikke ble sittende og gruble. Det kunne være å bare ta en busstur til byen og rusle om det ble litt for tungt en dag, trenger ikke være noe store greier. Trening er også viktig for min del, for da merker jeg at jeg tenker mye mer positivt. Den daglige telefonsamtalen var også viktig for meg, så vil tro skype funker for deg. Er noe med det å høre stemmen hver dag, at det blir litt mer hverdag over det hele og ikke noen stor greie.

  4. Er jævelig nedfor på tredje dagen nå, etter at jeg var hos psykolog for første gang. Mye annet grums som har blitt dratt frem fra glemselen og lagt seg oppå det andre jeg sliter med. I tillegg har kjærlighetssorgen meldt seg for fullt igjen nå som jeg har reist tilbake til hybelen og er alene. Hadde et angstanfall for tredje gang denne høsten i går kveld. Hater Trondheim og alt nå. Trenger en klem :/

  5. 1. Eksen

    2. En hest

    3. Vi stirrer på hverandre

    4. En liten hytte

    5. Ligger helt åpent

    6. Et herremåltid med mengder av mat, stearinlys, blomster og annet pynt

    7. Porselen

    8. Stirrer på den en stund, før jeg går videre

    9. Et tjern i en lysning i skogen

    10. Går rundt det...

     

    Føler egentlig at dette passer ganske bra. Ble dumpa for et par uker siden, og har nå (stort sett) gitt opp å få tilbake forholdet. Veldig nedfor også, kanskje det forklarer de siste to spørsmålene. Ganske artig greie :)

  6. Altså, jeg vet hva som skjedde og hvorfor det skjedde, men jeg hadde likevel ikke trodd at det kom til å skje. Det har skjedd veldig mye i livet hennes det siste året, og dersom jeg var i hennes sko ville det jeg trengte som mest vært nettopp en kjæreste. Grunnen til at hun gjorde det slutt var at det ble for mye for henne, og at hun etter å ha brukt følelser på andre ting ikke hadde nok følelser igjen til meg. Skal møtes en dag og utveksle ting vi har liggende hos hverandre, håper jeg kan få sagt det her uten å fremstå som desperat (noe jeg er). Jeg har brukt ufattelig mye tid, energi og følelser på å hjelpe henne gjennom alt som har skjedd, så da er det klart det kommer overraskende på når hun ikke en gang har tatt opp det her med meg på forhånd. Mulig det her ble litt forvirrende, men er ikke så lett å forklare seg nå... Bare gråter :/

  7. Har pratet litt på telefon nå, og jeg har fortalt henne hvordan jeg føler det etter å ha mistet min aller beste venn. Hun sier at jeg må komme meg videre, så ganske tydelig at hun har tenkt på dette lenge og allerede er ferdig med det. Skulle ønske at hun også var lei seg, men tydelig at en eventuell slik prosess er hun ferdig med for lengst... Det gjør ekstra vondt når jeg vet at det bare er jeg som har fått hjertet knust :(

×
×
  • Opprett ny...