Gå til innhold

Jugend

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jugend

  1. Nyttårsaften er rett rundt hjørne og jeg skal på en liten privat fest. Lurte litt på antrekket. Vanligvis har jeg bare kjørt dress, kjedelig skjorte, vanlig slips. Denne gangen har jeg lyst til å prøve noe nytt.

     

    Før jeg begynner - rekker jeg å skaffe meg noe av dette til i morgen kveld egentlig?

     

    Vel, uansett. Går det ann å kjøre hel dress med bukseseler, og da gå mest i skjorte m bukseseler? Evt. eller å kjøre kun dressbukse m. bukseseler og vest? Skal jeg da ha dressjakke utenpå?

     

    Et annet alternativ er å kjøre litt sonny fra gudfaren-stil. (http://images.ea.com/eagames/official/godfather/godfather/us/screenshots/saga/sonny_and_tom.jpg) dårlig eksempl, men for dere som er kjent med filmene så kjenner dere til det. Eller blir dette litt vel 'harry'?

     

    Takk for svar, har ikke særlig god tid :p

     

    Er bare 16 år om noen lurer.

  2. Har veldig mye med din omgangskrets å gjøre. Jeg har vært på nyttårsfest som den eneste i dress, da med folk jeg aldri hadde møtt før.

     

    Hadde ikke vært noe problem å vite hvis jeg kjente de jeg skulle på fest med. Da hadde jeg visst.

     

    Spør noen av de som skal dit i morgen, vanskeligere er det ikke :) Verre er det å skille seg ut fra mengden..

     

    Vet ikke helt om olabukse og dressjakke er helt min greie, men får se ;) Nå er jeg egentlig litt gira på å prøve ut bukseseler/ evt. litt Sonny fra gudfaren-stil. Eller blir dette litt vel mye?

     

    Uff. Denne glir mer og mer over på mote, klær forum o.l. Men nå er det ikke noe motepris jeg skal vinne, det er heller damene.

  3. Har vel kjørt dress siden jeg var 15 på nyttårs.

     

    Kjedelig på vanlig fest? Kommer helt an på det. Private fester kan være helt uber-fete.

     

    Uf. Vet ikke helt hva det blir til. Flere som har meninger ang. dress. PUA's?

     

    Riktig at det kommer helt an på ja. Men når det kun er 20 stykker, der halvparten av jentene allerede har partnere er det ikke like morsomt. :thumbdown:

  4. Nyttårsaften står snart for tur nå :!: Så hva er planene deres?

     

    Selv skal jeg på en liten privat fest, huff! :wallbash: Orker ikke kjøre ren dress til denne sammenkomsten her. Er det noen som har tips til klær? Bare kjøre helt vanlig klær, eller litt mer skjorte-style? Ser noen av dere er svært så fan av bukseseler, er det noe som kan passe i denne anledning?

  5. men er det er gjevn gnist i begge plugan.sjekk alle bensin slangan om det er hul i dem og om det er mye skit i bensin filtere

     

    Tror det nok er for mye bensintilførsel. Men tror du det kan være noe galt med tennpluggene når jeg fikk start på scooteren allikevel? Da må de vel ha funket?

     

    Ta ut forgasser og tømt de for bensin og sjekka flotøren. Hva tror du om det?

  6. Vent til jeg får bildene du lille venn ;) Du kommer til å få hetta. Kom inn med tre glam-modeller og et lengre entourage... Det var langt fra mangel på jenter der

     

    Enten er du på halloween party eller så er du på gayclub Chosen.

    Ser nemmelig INGEN damer på bildet. Og det er skremmende ;)

    Er hun med korsetten til høyre en dude? :p

    Edit: Feil dame

     

    Mulig jeg har gått glipp av disse sidene, men jeg venter i så fall enda. Så du skrev at pc'n din var crashet, fikset det eller? Ikke kritisk stilt og ingen tvil, bare lurer :)

     

    Har spurt om det før, forgjeves, så spør igjen. Du sier flere ganger du kjenner mystery.. hvordan kom du i kontakt med han, og hvor godt kjenner du ham?

  7. holder du på no med scootern?

     

    Holder ikke på med den nå nei, må ta det i morgen.

     

    da må du kansje skifte coil eller cdi

     

    sjek at plug hetene er orntlig skrud til

     

    og om det er brud på ledningan som kommer fra coiln

     

    Har ikke mye peiling på scooter.. hva er coil og cdi? Hvordan får jeg sjekket ledningene fra coiln?

  8. Hei. Har en Lynx rave 670 som jeg ikke får start på. Er sånn som jeg må dra i for at den skal starte. Har prøvd flere ganger på og av med shocken, og gjør alt riktig, men den vil ikke starte. Oljen og bensin er bra, og når jeg drar for å starte den lyser det litt i apparatene før den slokner igjen. Har prøvd (ikke jeg) å varme tennpluggene med lighter, men den vil ikke starte for det.

     

    Trenger litt hjelp her gutta, håper dere har noen tips ;)

     

    God jul!

  9. Personlig hadde jeg spurt henne om å danse, vært veldig morsom og hyggelig og flørtete, for deretter å forlate henne etter en dans eller to. Du kan alltid si "Du får heller gi meg en lyd hvis du vil ha en dans til" før du drar, men jeg liker at en jente har det artig med meg, for deretter å forsvinne og la henne savne meg litt. Hvis hun virkelig er interessert tar det ikke lang tid før hun dukker opp igjen. Her gjelder det vel bare å være tålmodig.

     

    Okei, skjønner. Skal ta det i betraktning da jeg stikker på dansegulvet om presis 54 minutter :D huff

  10. Rart med det.. Skulle akkurat til å spørre om det samme som guest'n ovenfor der, eller, litt annerledes.

     

    Skal på juleball i dag, og jeg har sett meg ut en jente som jeg har lyst til å 'drive' litt med. Hvordan skal jeg gå frem da? Dummet meg ut med feil kavaller (valgte lenge i forhånd), så fikk ikke valgt henne. Skal jeg danse mye med henne, spørre henne ofte, eller skal jeg prøve å få med henne ut i fra salen for å komme nærmere på det viset?

     

    Noen tips super pua's?

     

    EDIT:

     

    Hvordan skal jeg få til KINO btw? Bare ta på henne sånn helt uten videre? :O

  11. Skal sjekke ut det ovenfor ja :)

     

    Om jeg har fått sagt at jeg ikke ønsker et game likt WoW har jeg nok uttrykket meg ganske feil :wallbash: Vil ha et spill som er ganske (veldig) likt wow, altså likt bygd opp, samme "clue" liksom; spille en character, få han bedre og spille mot andre - online. Våpenupgrades osv. Noe lignende AoC OG WoW.

     

    Litt off topic.. hørte en kompis si at AoC gikk konkurs, og at det ville gå rett i dass. Stemmer dette? Dette er et spill jeg lenge har hatt lyst til å spille, men lurer på en liten ting.. hvor gode er de aller beste nå? Er det mulig å hevde seg selvom man starter nå?

×
×
  • Opprett ny...