Gå til innhold

Iceman #10

Medlemmer
  • Innlegg

    2 590
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Iceman #10

  1. Tipper vi får Klose på lån. Har hørt om flere som har release fee som kun gjelder i sommer vinduet så det er ikke usannsynlig at det gjelder for Draxler også.

     

    Har en dårlig feeling, men å gå inn som opptimist på DLD er galskap. Mye bedre å bli positivt overrasket enn å bli ni trist og skuffet.

  2. Hvordan er det med Superbowl og puber? Husker på en superbowl sending at de hadde en reporter på en pub i Oslo der det satt mange å så, bla. den Amerikanske ambasadøren i Norge.. Er det i det hele tatt mulig i Norge å sende på pub mtp. at kampen slutter langt etter åpningstid og ikke minst sjenketid? Eller er det mulig å få en slags kompensasjon? Kunne virkelig tenkt meg å se SB på pub i år!

     

    Og btw. Let's go Seahawks :)

  3. Eh, jo det er det.

    " 1 x strøm 8-pins EPS12V med avtakbar 4-pins ATX12V-del "

     

    Ser den på bildet også, de henger nok sammen og du må bryte de fra hverandre.

    Wow, det er jo helt utrolig at jeg har klart å oversett dette. Så på det når jeg bygget men turte ikke begynne å bryte på det.

     

    Tusen takk, og beklager at dere måtte bruke tid på sløvhet ^^

  4. Hei

     

    Håper dette er riktig topic å poste i, gir det et forsøk uansett.

     

    Strømforsyningen min har kun 6 og 8 pins PCI kontakt, mens CPU tilkoblingen er 4 pins. Er det mulig å få tak i en overgang fra 6/8 pins til 4 pins? eller må jeg ta det drastiske valget å kjøpe ny PSU eller hovedkort?

     

    Svar belønnes på det beste måten du kan belønne på diskusjon, et stort pluss i boken og min evige takknemlighet :)

     

    -Thomas

  5. Hei

     

    Har en stasjonær PC som jeg ikke får til å fungere. Det hele startet en lørdagskveld der jeg og noen kompiser satt å pilset. Ene kompisen min skulle låne PCen og jeg skulle koble til musen. Var begynt å bli brisen så klarte å stikke USBen inn feil vei, presset gjerne en del også, uansett så restarta pcen seg og når den kom på igjen fikk vi ingen kontakt med skjermen. Skjermen står med ingen signal.

     

    Kameraten min trodde det var USBen som hadde kortsluttet, men skulle gjerne fått noen svar fra noen som kan dette litt bedre. Er det hovedkortet som må byttes?

     

    Takker for svar og spør for mer info. Litt usikker på hvilke komponenter som ligger i PCen ettersom jeg ikke kommer meg inn på den.

     

    -Thomas

  6. Tipper Wenger fullfører kontrakten sin, får tilbud om ny kontrakt og avslår det.

     

    Noen som vet om en Arsenal-pub i Bergen hvor jeg kan se kampen i morgen?

    Jeg er stor fan av Bryggen Nightclub. Billig øl om du har medlemskort. Mange skjermer + et stort lerret og to mindre. Scotsman er greit, men om du er etnisk nordmann liker jeg Bryggen Nightclub bedre. Veldig mange pakistanere der som alltid skal rope igjennom hele kampen på morsmålet sitt så du ikke får med deg noe av kommenteringen.

     

    Vi er ikke bare et klassisk PL-lag, vi er en av de mest suksessrike klubbene i engelsk historie. Det skal enormt mye til for at et lag som oss rykker ned. Når har noe lignende skjedd i Europa? Juventus er det eneste eksempelet jeg kommer på, men det var av utenomsportslige grunner.

    Villa er på vei ned nå. Ikke så lenge siden de nesten tok 4 plassen fra oss.

  7. Kan godt skjønne at folk vil ha Wenger bort, men hvem mener du/dere realistisk kan komme inn å erstatte? Om Wenger er nikkedokke for styret er vanskelig å si, men om styret er så trangsynte og så innstilt på profitt over sportslig suksess er det vanskelig å si hvem som kan komme inn å gjøre en mye bedre jobb. Kunne forøvrig tenkt meg Diego Simeone fra Atletico.

  8. Hadde vi hentet alle spillerne vi har hatt scouter på ville vi vært et par hakk høyere på tabellen og hatt et par troféer fler i skapet. Tror det når jeg ser underskriften på papiret, aldri før i roteklubben.

     

    Noen som har fått billetter til Shit Hart Lane i Mars forresten? Prøvd forgjeves nå en stund. Nesten så jeg vurderer handle via travling agency.

×
×
  • Opprett ny...