Gå til innhold

Gutt_81

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gutt_81

  1. Er det noen her som sliter med å få tatt skikkelig bilder? På alle gjenstander som er hvite blir bare hele bildet jeg tar totalt hvitt... jeg skjønner ikke hvorfor... ta en kikk på dette:

     

    87419_s.jpg

    Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/34980/87419.jpg

     

    87420_s.jpg

    Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/34980/87420.jpg

     

    87421_s.jpg

    Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/34980/87421.jpg

     

    Levert av: http://sportsfiske.nu/foto/

     

    Jeg har forsøkt med blitz og uten, holde knappen halveis inne og hele tiden inne (når jeg tar bilde) forsøkt med autofokus og uten, forandret på instillingene inne på bilde menyen etc men får bare slike bilder, selv om telefonen skal være en veldig god kameratelefon... Hva kan jeg gjøre??

  2. Jeg går på Aopen sin hjemmeside som det er linket på side 1 her denne tråden, laster ned både WLAN og LAN driveren. Lan driveren har ingen setup, så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med den. WLAN driveren er det setup på men den stopper opp å installere etter den er halvveis, og slik står den. Ergo får ikke lagt inn fra Aopen siden.

     

    Er det noen andre som veit om motherboardet til tundraen? Og driverne til det og LAN driver som funker?

  3. Jeg blir så forvirra av å lese på forumet her og når jeg snakker med ulike folk om akkurat dette. Kan noen bekrefta at LOGITECH Z-5500 kan spille surround lyd med OPTISK tilkobling. (ser det skrives at du får det med analog, men er optisk jeg lurer på).

     

    1. Kan du få surrond med optisk kabel og pc spill: JA/NEI?

    2. Kan du få surrond med optisk kabel og canal digital dekoder: JA/NEI?

    3. Kan du få surrond med optisk kabel og ps3: JA/NEI?

     

    Håper bare noen kan bekrefte eller avkrefte:)

  4. Jeg sitter å leser i denne forumtråden, og på nettet generelt om dette anlegget. Jeg kom over denne utalelsen på et forum:

     

    "Z-5500 er ett meget god sett, men det spiller utrolig mye bedre foret med analoge signaler. Den digiale D/A konverteren og dekoderene som sitter i selve enheten er ikke spesielt bra"

     

    Er det noen som kan bekrefte dette? Jeg har dette hovedkortet på min pc: http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:1733961 (altså integrert lyd ikke eget lydkort).

     

    Jeg hadde tenkt å bruke dette anlegget som et lite hjemmekinoanlegg. Og har da kjøpt meg en optisk Switch, med mulighet for 3 innganger og 1 ut. Men spm blir da, får jeg kun surround lyd med vanlig analoge kabler og ikke optisk? Og er det virkelig slik at analog kabel er bedre en optisk på dette settet?

     

    Jeg hadde tenkt å koble switchen til den optiske inngangen og ha en optisk kabel da fra Pc, Playstation 3 og Canal digital dekoderen i switchen.

     

    Håper noen kan svare meg:)

×
×
  • Opprett ny...