Gå til innhold

MariusOX

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MariusOX

  1. "På esken kan man tydelig lese at det står AMD FX-series Processor, og at det følger med en væskebasert kjøleløsning. Siden prosessoren på bildet viser en enhet som nettopp er sluppet ned i vann, er det nærliggende å tolke det hele som at det følger med en lukket vannkjøling."

     

    Så det var bildet på boksen som fikk deg til å trekke konklusjonen om vannkjøling og ikke teksten? Utifra bildet ville jeg tolket det som om prosessoren var utført i IP65 så den tåler litt kondens fra extremklokkerene. Problemet da vil vel være å finne et hovedkort i same IP-grad.

    Det står jo også klart på esken "with Liquid Cooling System" da...

    • Liker 4
  2. Vel. Som enkelte kanskje vet er esport delen av cod hele tiden oppdatert etter hvert som det kommer nye spill i serien. For at Norge skal kunne følge med denne utviklingen må vi nok satse der etter også.

     

    Lag messig sliter jeg for så vidt ikke. Det er heller det med en turnering/trening mot norske som er problemet vårt. Men jeg liker og se at det er andre som tenker likt som meg.

  3. Hei. Jeg og noen venner driver og spiller en del COD generelt sett alt fra CoD4 til Ghosts egentlig. Vi spiller bare på PC.

    Som mange vet er ikke COD PC communityet spesielt stort, hverken på verdens basis eller i Norge. Det kommer heller ikke til å bli noe større av seg selv.

    Derfor skriver jeg dette innlegget, or å prøve å finne likesinnede som vil være med på å i hvert fall prøve å gjøre det litt større.

    Enkelt spillere, klaner, nye, gamle, erfarne og "noobs"! Vi må slå oss sammen!

     

    Jeg nekter å tro at jeg er den eneste som tenker på dette. Jeg vet det er mange Norske COD PC spillere der ute.

     

    Har dere Idèer på hvor vi skal starte? hva skal vi gjøre? Jeg håper dette innlegget kan være en liten start for noe litt større :)

     

    I tillegg ønsker jeg at vi holder denne tråden saklig og ellers følger forumets regler!

  4. Har vi noen norske lag som spiller cod på konkurranse nivå?

     

    Ikke i "VM" eller CoD championship. Vi har i værtfall ikke noen lag som har kvalifisert seg til disse.

     

    Jeg vet om en del Norske PC klaner på CoD og mange internasjonale klaner(som spiller på alle platformer) med norske medlemmer. Men igjen, jeg vet ikke om noen som har kvalifisert seg til større konkuranser der norsker har deltatt.

     

    Jeg tror dette med "flaming" og "raging" kommer fra før folk ble "store". Mange har spilt alene eller med vennegjengen uten at det har vært noe særlig seriøst. Man har blitt eid en runde og motstanderen blir store i kjeften. Neste runde gruser man motsaterne og kommer da med at de som tapte første runde kommer med kommentarer til de som var store i kjeften forrige runde.

    Dette ser jeg til stadighet i CoD. Og ja, Callum har rett. Her må hver enkelt person gå i seg selv og være "the bigger man", vend det andre kinnet til.

     

    Selv drømmer jeg om at CoD på PC skal bli større konkuranse messig.

  5.  

    I vinter kjøpte jeg meg en gammel Yamaha SS440(h) fra 1984.

     

    Skuteren starter og går som bare det. Men jeg ønsker litt mer effekt, Gjerne i form av "husmortrim".

     

    Det jeg lurer på er om porting av eksosen her vil ha noe å si. Skuteren er såvidt meg bekjent helt original.

    Har prøvd å søle å lese meg litt opp på dette men finner ut at det har både fordeler og ulemper.

     

    Hvor mye jobb er det? Er det noe særlig å hente kontra hvor mye jobb det er?

    Personlig ville jeg lat det være. Det er begrensa hvor mye effekt du faktisk kan få ut av det, og det er jo litt jobb. Samt at det fort byr opp til senere problemer igjen :p Men er du en kar som liker å skru like mye som du kjører, så er det jo bare å prøve så klart ^^

     

    Takker for svar. Litt seint igjen fra min side da :p

     

    Det ble ikke gjort noe som helst med SS'en.

     

    Det som ble gjort i stede var at jeg kjøpte meg ny scooter :D

  6. I vinter kjøpte jeg meg en gammel Yamaha SS440(h) fra 1984.

     

    Skuteren starter og går som bare det. Men jeg ønsker litt mer effekt, Gjerne i form av "husmortrim".

     

    Det jeg lurer på er om porting av eksosen her vil ha noe å si. Skuteren er såvidt meg bekjent helt original.

    Har prøvd å søle å lese meg litt opp på dette men finner ut at det har både fordeler og ulemper.

     

    Hvor mye jobb er det? Er det noe særlig å hente kontra hvor mye jobb det er?

  7. Bruker rs232 på jobb støtt og stadig(nei enkelte ganger funker ikke usb adapter heller...), og ps/2 til tastatur hjemme.At ps/2 forsvinner er i og for seg greit, men med tanke på at rs232 fortsatt er i bruk på en normalarbeidsdag for mange, ofte kombinert med xp.

    Kjøpte nylig en HP Elitebook med SSD, i5 cpu, 16 gig minne, osv og sa spesifikt til leverandøren at jeg skulle ha rs232.

    Når PCen ankom hadde den jaggu rs232 også ;)

    For oss i bedriftsmarkede kommer de nok fortsatt til å kunne tilby oss en del "gamle" interface og tilkoblingsmuligheter.

     

    • Liker 1
  8. Støtter det her. Værste som kan skje blir vel at jeg får tilbake start-knappen (vil ikke ha den skit-flekken) og at programmene mine må reinstalleres.

    Jeg liker Win8 mye bedre en Win7 :)

    Jeg kjører Win8 fordi jeg fikk en lisens gratis og jeg har ikke lisens til Win7. Jeg liker startknappen når den jobber sammen med startmenyen. Dette har jeg fikset i min installasjon av Win8. Det er derfor jeg håper at 8.1 oppdateringen ikke endrer mine innstillinger og installasjoner.
×
×
  • Opprett ny...