Gå til innhold

neo2

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neo2

  1. Har selv nylig prøvd dette spillet med noen venner av meg. Vi var 5 stk tilsammen, noe som passet bra da både rollene communication og science blir litt kjedelige for kun en person.

     

    Anbefales på det sterkeste! Det er utrolig underholdendes å kunne / måtte sammarbeide så tett i et dataspill.

     

    Og nei, ingen av oss er "trekkies". Har selv bare sett noen få episoder da jeg gikk på barneskolen en gang i tiden og var syk.

  2. Kanskje Gamer.no vil bli med ...
    Hva er vitsen når vi vet at de blir stående alene (de som boikotter)?Gamere, narkovrak som vi er, kommer ikke til å boikotte E3. Vi kommer til å finne streams og live coverage fra sider som ikke boikotter.Og siden vi må ha våre dalige fix kommer vi ikke til å boikotte selskapene som støtter SOPA heller.

    Hvis alle skal tenke slik blir det i hvertfall ingenting utredet. Jeg skal personlig holde meg unna E3 repotasjer.

     

    Oppfordring: Ikke kjøp spill fra utviklere og utgivere som er medlem av ESA (inkudert de som er imot SO-/PIPA, men som fremdeles er medlem av ESA; EA, Epic, Microsoft, osv) eller de som støtter SO-/PIPA uten hjelp fra ESA.HVIS man absolutt må ha sine droger, kjøp brukt!

    Indeed. Spill indie spill fremover! Det er sikkert mange perler som en har gått glipp av i denne kategorien!

  3. En ting som du gjerne har lyst å gjøre tidlig er å åpne software center / package manager eller hva det enn heter i Ubuntu nå til dags og søke etter "ubuntu-restricted-extras".

     

    Det er lenge siden jeg har brukt ubuntu selv, men husker det var alltid noe av det første jeg gjorde etter en ny installasjon.

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu-restricted-extras

     

     

    Som en hyggelig kjekk ting kan du venne deg til å klippe og lime på linux måten. Mark teksten du har lyst og kopiere og trykk med tredje museknapp der du har lyst å lime teksten inn :)

     

    Gl, hf!

  4. Bruker selv Fedora med Gnome3.Min overgang til Linux kom pga. Windows Vista.

     

    Jeg tror en Mac bruker som hopper på Ubuntu / Mint vil hovedsaklig legge merke til fire ting.

     

    1) Noen ting som bare fungerte på Mac trenger et par tasteklikk for å fungere i Ubuntu / Mint.

    2) Noen ting som var nærmest umulig å få til å fungere på Mac trenger et par tasteklikk for å fungere i Ubuntu / Mint.

    3) Det finnes neppe noen bedre brukerbasert supportplatformer enn Ubuntu Forums ( http://ubuntuforums.org/ ).

    4) Adobe Creative Suit er nærmest gudommelig og desverre ikke et alternativ på linux (med unntak av å kjøre virtualisert OSx eller Windows).

  5. Hei.

    Er det noen som vet hvordan en slår av informasjonsboksene som kommer opp mens en skriver koder i MonoDevelop?

    Som et eksempel, når jeg skriver:

    Console.WriteLine("...",

    var1, var2

    Så får jeg følgende informasjon i en gul firkant:

    "^14 of 19* void WriteLine (string format, object arg0)"

     

    Dette er svært irriterendes siden boksen ikke forsvinner av seg selv og legger seg over der jeg holder på å skrive på skjermen.

  6. Har ikke prøvd dette selv, men det er gjerne mulig å gå på settings og velge funksjonen som resetter hele systemet.

    Men da vil du nok miste alle de nedlastbare spillene (hvis de er knyttet til kontoen din så du må logge inn på den for å laste dem ned igjen) og alle saves osv. Ikke anbefalt, men kanskje en nødløsning?

     

    Noen som har gjort dette og sett hva utfallet blir?

  7. DLC er velkommen, det var jeg ikke klar over. Selv om jeg trodde Sony ikke var så begeistret for DLC, vi fikk jo ingenting til Fallout 3 eller Oblivion f.eks. Men har du noen link til at det kommer i mars?

    Microsoft så kjøpe opp rettigheter der ja..

     

    VC er et fantastisk spill!

    Et spill eg faktisk opplever er vannskelig til tider i motsetning til mange andre moderne spill, spesielt med tanke på RPG spill (Fallout 3!?!?, skuffendes i forhold til de gamle!). Og i tillegg kommer en god historie og en animestil grafikk som kan settes pris på av andre enn animefan. Eneste plagsomme er at det ikke autolagrer progresjonen etter hvert. Har gått på et par smell på grunn av den ja ;P

  8. Kjempe demo!

    Men bare hvis noen går på samme smell. Når eg skulle spille det de første gangene måtte eg skru opp lysstyrken på TVen ganske høyt før eg kunne den logoen i starten av demoen. Det viste seg at det va på grunn av at eg hadde satt instilligene til RBG på "full" istede for "limited" i displaysettings på playstationen. Det ødela tydeligvis ein del hvis TVen ikkje støtte det skikkelig (gikk noe på sorte farger).

  9. Sitte og tenke på det samme. Tror større skjerm e verd å vente litt på siden den e ganske liten i utgangspunktet.

     

    Og etter det eg har hørt så e det kun på DSi du kan bruke nettbutikken. Har nok någe med at den har utvida internminne og tilgang te flashkort.

     

    Redigert:

    ++ bedre prosessor for å støtte kamera funksjonen. Komme neppe te å gjør någe særlig med spilling med unntak av gjerne litt raskere loading (som PS2 gjorde med PS1 spill, lite merkbart). Men hvis du e intressert i ekstraprogrammer e DSi bedre. Nå bler og nettleser gratis fra nettbutikken (i hvertfall i japan) og vil sannsynligvis fungere bedre enn den te DS/DSlite pga. bedre prossessorytelse).

×
×
  • Opprett ny...