Gå til innhold

tp88

Medlemmer
  • Innlegg

    287
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tp88

  1. Har et problem med at dvale og hvilemodus ikke funker i Windows 7 Professional. Når jeg skal slå på pcn igjen rebooter den bare... Noen forslag til hva som kan være galt?

    Jeg sliter med akkurat det samme i Windows7. Ingen som vet hva problemet er? Hender også at PC'n slår seg av hvis den blir stående en stund. Når jeg starter den opp igjen får jeg beskjed om at det har skjedd en feil, og jeg har valgene om å velge å starte maskinen i hvilemodus.

     

    Hvilken Windows versjon har du? Ser at flere har samme problemet (står mye på div. engelske forum), og at Microsoft vistnok skal jobbe med en løsning. Er bare merkelig at det bare angår noen og ikke alle.

    Jeg har Win7 Ultimate.

  2. Har et problem med at dvale og hvilemodus ikke funker i Windows 7 Professional. Når jeg skal slå på pcn igjen rebooter den bare... Noen forslag til hva som kan være galt?

    Jeg sliter med akkurat det samme i Windows7. Ingen som vet hva problemet er? Hender også at PC'n slår seg av hvis den blir stående en stund. Når jeg starter den opp igjen får jeg beskjed om at det har skjedd en feil, og jeg har valgene om å velge å starte maskinen i hvilemodus.

  3. Jaja, får nå se hva som skjer.. Det som er kjedelig er at man må vente 4 uker før man får prøve igjen.. Og det hjelper lite når det er ca 4 MÅNEDER ventetid på MC nå.. :(

    Uten at jeg har sett hvordan du kjørte vil jeg anta at grunnen til du strøk var høyreregelen, dette er de meget striks på. Når jeg også kjørte opp til MC stod bare sensor og jabbet skit med alle de andre kjørelærerne mens jeg trillet sykkelen, tok krypkjøring, sving og unnamanøver. Eneste når jeg skulle ta bremsetest kom han for å se. Snakket med kjørelæreren min og han sa at de aller fleste takler kjøregården veldig greit, og man skal gjøre det forferdelig dårlig hvis det skal være strykgrunnlag for oppkjøringen. Derfor holder de fleste sensorer på med andre ting mens du tar kjøregården. Man ser fort om du behersker å føre sykkelen eller ikke :yes:

     

    Tenk over hva du gjorde mindre bra på denne oppkjøringen og hvordan du kan fikse dette til neste oppkjøring. Lykke til! :)

  4. vet ikke om du har gjort det men:

     

    Control Panel/Power Options.

    Change Plan settings - på den du har valgt/ Change advanced power settings/ under "Sleep" fanen har jeg:

     

    Sleep After: Never

    Allow Hybrid Sleep: On

    Hibernate After: Never

    Allow Wake Timers: Disable

     

    så tilbake til Power Options/ til høyere - Choose what the power buttons do.

     

    When I press the power button: Sleep

     

    så skal det fungere at den bruker hybrid sleep når du trykker på power knappen og på igjen.

    Tusen takk for tips, nå fungerer det som normalt etter at jeg endret innstillingene :thumbup:

  5. Har en Multicom Kunshan M860 med windows 7.

    Når jeg velger å sette pc'n i hvilemodus så restarter bare maskinen også kommer jeg til en meny under oppstarten der det skjedde en feil, og jeg kan velge å starte pc'n i forskjellige sikkerhetsmoduser.

    Stort sett det samme skjer med dvalemodus også. Når jeg velger dvalemodus går pcn tilsynelatende i dvalemodus, men når jeg velger å slå pcn på starer den opp helt på nytt og jeg kommer til den feilmenyen der jeg kan velge å starte opp i sikkerhetsmodus eller vanlig modus.

     

    Noen som vet hva som kan være feil? Veldig frustrerende å ha det slik på en bærbar som man stadig vekk setter i hvilemodus :ermm:

  6. Flere her som har problemer på win 7 at når maskinen settes i hvilemodus, så starter bare datamaskinen på nytt med at det har skjedd en feil (kommer til den menyen der jeg kan velge å starte i sikkerhetsmodus)? Dette skjer hver eneste gang, skjer samme også hvis jeg lukker skjermen, åpner jeg skjermen igjen starter maskinen på nytt av seg selv.

     

    Edit: Problemet er LØST!

  7. har du sjekket at alt av kabler er koblet til og står rett? En vanlig ting som vi ofte glemme er den extra strøm kablen til skjermkorte om det er en slik på ditt kort..

    7548840[/snapback]

     

    Er ganske sikker på at alt er koblet i korrekt, skjermkortet mitt er av enkleste sort og har heller ikke vifte, bare kjøleribber. Har også koblet i ATX strømkontakten. Prøvde å starte pcn opp uten RAM brikken i, da fikk jeg samme pipelyd, i starten, eneste forskjellen var at da fortsatte den å pipe i 1 sek på og 2 sek av, den gjør den ikke hvis minnebrikken er i, da piper den bare en gang. Kan det ha noe med at noe er feil montert på maskinen? Prosessor f.eks?

    7548906[/snapback]

     

    Tror 1 sekunders pipelyd fra pc-speaker er ganske vanlig ved oppstart av noen PC'er, Og den ulingen er vel en form for varsel som også kommer i det fleste pc'er når du drar ut ram-brikkene. Så disse lydene trenger ikke ha noe med det som er feil og gjøre.

    7548980[/snapback]

     

    Har ikke noen høytalere koblet til, men lyden kommer fra hovedkortet. Har ikke hørt noen pcer som har slik oppstartslyd så jeg er litt skeptisk til denne lyden.

  8. har du sjekket at alt av kabler er koblet til og står rett? En vanlig ting som vi ofte glemme er den extra strøm kablen til skjermkorte om det er en slik på ditt kort..

    7548840[/snapback]

     

    Er ganske sikker på at alt er koblet i korrekt, skjermkortet mitt er av enkleste sort og har heller ikke vifte, bare kjøleribber. Har også koblet i ATX strømkontakten. Prøvde å starte pcn opp uten RAM brikken i, da fikk jeg samme pipelyd, i starten, eneste forskjellen var at da fortsatte den å pipe i 1 sek på og 2 sek av, den gjør den ikke hvis minnebrikken er i, da piper den bare en gang. Kan det ha noe med at noe er feil montert på maskinen? Prosessor f.eks?

  9. Etter å ha få tilsendt nye deler fra multicom etter at den forrige pcn jeg kjøpte derifra tok kveld, så måtte jeg oppgradere denne pcn. Og da fikk jeg tilsendt et nytt hovedkort og en prosessor, minnebrikken som jeg hadde fra før sa de skulle passe på det nye kortet. Det var ikke noe onboard grafikkort som fulgte med på dette kortet så jeg måtte bestille et grafikkort i tillegg fra pcutstyr.no

     

    Hovedkort = ECS Elitegroup nForce4-A754socket-754

    Prosessor = AMD SEMPRON 2800+ PGA754 1.6GHZ 256KB 90NM 1.4V 62W 1.6GHZ PIB

    Skjermkort = XFX GeForce 7100GS TurboCache DDR2, PCI-Express,supports 512MB,Tv-Out/DVI

    RAM = ValueRAM KVR333X64C25/512 2,5V KINGSTON

     

    Fikk ikke skjermkortet levert før etter at jeg satte sammen pcn, så jeg testet den uten skjermkort. Og da starter alt av vifter opp og jeg hører harddisken jobber, men så etter ca 1-2 sek fra oppstart så kommer det en pipelyd etterfulgt av 3 korte pipelyder fra hovedkortet. Fikk akkurat samme symptomene etter at jeg satte i skjermkortet og fikk null signal på skjerm.

     

    Så hva kan problemet være? Kan det hende multicom har bommet på at minnebrikken passer? Skjermkortet kan ikke være problemet siden jeg hadde samme pipelyd fra hovedkortet før jeg satte det i, og pipelyden indikerer jo feil et eller annet sted.

     

    RETTELSE: Fikk definert at det var 1 lang lyd etterfulgt av 3 korte, og ikke en lang lyd slik som jeg trodde det var i utgangspunktet.

  10. hvis chippen ikke vil starte når du trykker på power, da er noe definnitivt galt

    5877548[/snapback]

     

    Takk for svaret, selvfølgelig vet jeg at noe er galt, er ikke dum heller. Chipen BLIR aktivert når jeg trykket power knappen, men det er ikke bestandig den vil starte opp, og må bestandig hjelpe til med eject knappen under loading av en merkelig grunn. Fortell meg heller noe jeg ikke vet... :nei:

  11. Vet ikke om du skjønte meg helt; men når jeg vil (prøve) å starte opp xboxen med chip aktivert, så må jeg først trykke på power knappen, så må jeg trykke på ejectknappen når jeg hører den begynner å loade. Da kan det hende den vil starte opp. Trykker jeg kun på powerknappen så får jeg enten svart skjerm, eller så kommer den til loadinga også fryser den midt inni der.

     

    BT på chip er loddet til BT punktet bak eject knappen (øverst til venstre). D0 er loddet til D0 punktet på undersiden av hovedkortet. Har prøvd å loddet BT punkt på chip med en utav de andre pinnene på chipen (husker ikke helt hvilken), men da skulle iallefall chipen bestandig være aktivert, men dette hjalp ikke på problemet.

     

    Sikker på at jeg ikke kuker til noe (mer :!: ) hvis jeg lodder D0 fra chip til GROUND på hovedkortet?

  12. Installerte den selv ja, har gått over loddingene flerfoldige ganger, finner ingen ting. Skal prøve enda en gang før jeg gir den opp.

     

    Xboxen fungerer kjempefint som normal, men med en gang jeg aktiverer chipen låser den seg under loading skjermen med evo x logoen i hjørnet. I noen tilfeller får jeg til å starte den opp med å trykke eject knappen med det samme jeg hører harddisken er på et visst punkt i loadingen, da kommer den blå xbox skjermen opp og jeg kan bruke den som normalt med chip. Men i mange tilfeller hører jeg bare harddisken, og lyden loader, men ikke noe videosignal på tvn.

     

    Får som regel til å starte den på første forsøk hvis den har stått en god stund, men går også iblant hvis jeg prøver mange ganger på rad.

     

    Noen som fremdeles kan hjelpe meg med å få den "chippet" uten chip?

  13. Har store problemer med modchipen på min xbox (duox2 lite), den fungerer bare nå og da uten at jeg vet hvorfor. Har derfor lyst til å fjerne modchipen og softmodde den istedenfor slik at jeg slipper alt dette tullet med modchipen. Har installert slayer's på xboxen, og har original harddisk, men siden xboxen kun starter opp hver 20 gang eller noe sånt (fatter ikke hvorfor) med chipen aktivert må det være en mulighet til å plante en bios i xboxen som kommer til å fungere når jeg fjerner chipen?

     

    Veldig tungvint med disse softmoddeguidene som er ute på internett der man må skaffe minnekort og noen spesielle spill. Dessuten finner jeg ingen guider for de som vil gå fra modchip til softmod. Noen som kan hjelpe meg med dette her?

  14. Kilde er caplex.no:

     

    biologisk krigføring, bruk av levende organismer som våpen (bakteriekrig), særlig vha. mikroorganismer (virus, bakterier, sopp), men også skadeinsekter, f.eks. koloradobiller. Hensikten er å fremkalle epidemier og forgiftninger. I 1972 ble det inngått avtale mellom supermaktene mot fremstilling av biologiske våpen.

     

    kjemisk krigføring, bruk av kjem. stoffer for å drepe el. uskadeliggjøre fienden i krig. Ble særlig utviklet med den raske fremgangen i kjemien på 1800-tallet. Haagkonferansen 1899 vedtok forbud mot gasskrig. Under 1. verdenskrig ble giftgasser (klor, fosgen, sennepsgass) likevel tatt i bruk. Genèveavtalen av 1925 forbyr bruk av kvelende, giftige og andre gasser og tilsv. væsker i krig. Likevel brukte Italia og Japan giftgasser i Etiopia og Kina, og under 2. verdenskrig brukte nazistene giftgass i utryddelsesleirene, men ikke ved frontene. 1972 ble det vedtatt en konvensjon mot biologiske og toksiske (giftige) våpen, men dette har ikke hindret en kjem. kapprustning. — Nervegasser, organiske fosforforbindelser som ble utviklet under 2. verdenskrig og som lammer nervesystemet. De kan opptas gjennom huden, lungene og fordøyelseskanalen, og ca. 1 mg skal være nok til å drepe et menneske. — Inkapasitanter, stoffer som kan gjøre fienden kampudyktig uten å drepe, f.eks. LSD. — Irritanter. Mest kjent er tåregass, som brukes av politiet i mange land. Barn, gamle og syke vil lett kunne bli drept av både inkapasitanter og irritanter. — Toksiner, gifter som produseres av levende organismer, f.eks. muggsoppgifter (mycotoksiner). Fantes i de kjem. stridsmidlene USA brukte i Vietnam og Kambodsja ("gult regn"). Sovjetunionen og Vietnam brukte kjem. stridsmidler i hhv. Afghanistan og Kambodsja. Det alvorligste tilfellet av k. var Iraks gassangrep på den kurdiske byen Halabjah i mars 1988.

     

    kjernevåpen, kjernefysiske våpen, atomvåpen, våpen som utnytter energi fra atomkjernene som sprengkraft i bomber. To hovedtyper: fisjonsbomber som nytter den energi som frigjøres ved spalting (fisjon) av meget tunge atomkjerner (uran-235 el. plutonium), og fusjonsbomber el. termonukleære bomber som nytter den energi som frigjøres ved sammensmelting (fusjon) av lette atomkjerner (av deuterium og tritium, som er isotoper av hydrogen; fusjonsbomber kalles derfor også hydrogenbomber el. H-bomber). Sprengkraften angis lik sprengkraften til et antall kilogram el. tonn TNT (trinitrotoluen). Den kraftigste som er detonert (i SSSR 1962) hadde en beregnet sprengkraft på 58 megatonn. Den første kjernefysiske bombe ble prøvesprengt i New Mexico, USA, 16/7 1945. Den neste, en uranbombe, nå antatt sprengkraft 15 kilotonn, ble detonert 6/8 1945 over Hiroshima, Japan, og drepte på 1 sekund ca. 70 000 mennesker. Den tredje, en plutoniumbombe, ble detonert over Nagasaki, Japan, 9/8 1945. SSSR detonerte sin første prøvebombe 1949, Storbritannia 1952, Frankrike 1960, Kina 1964, India 1974 og Pakistan 1998. I nyere tid er det utviklet k. som spenner fra store, strategiske våpen til lette, bærbare slagmarksvåpen. På slutten av 1980-tallet kom USA og SSSR fram til avtaler som begrenset og reduserte antall kjernevåpen. K. virker på tre måter: ved trykkbølgen, heten og strålingen. Av den utløste energi går om lag halvparten til trykkbølgen, 1/3 til varmen og resten til strålingen (gammastråler og nøytroner). Ved å redusere trykkbølgen til fordel for nøytronstrålingen får man en nøytronbombe. Rakettene som frakter k. spenner fra granater og krysserraketter til interkontinentale ballistiske raketter (ICBM). → MX-rakett.

×
×
  • Opprett ny...