Gå til innhold

snaxy

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snaxy

  1. Hei!

     

    Som kanskje noen husker startet jeg en blogg "vilblipoliti" og la ut link her. Planen var å blogge om veien fram til PHS, og om mulig blogge litt fra hverdagen som PHS-student (selv om dette kan være vanskelig).

     

    Slik vart det da ikke.

     

    Vi hadde passert nyttår og jeg var kommet i gang med treningen. Bestilt time til laseroperasjon. Følte ting var på gang. Dessverre gikk ting til helvette etter det. Inn og ut av sjukehus, operasjoner, osv. Psyken har vært på bånn, fysikken var om mulig dårligere.

     

    Men nå, etter litt tvilende svar fra legen, kan jeg satse på PHS 2012! Det er en laaaaang vei, men håper det skal gå denne gangen. Utrolig hvordan kroppen blir etter null aktivitet siden februar.

     

    Jeg har lest gjennom alle innleggene som har kommet etter jeg droppet ut, og jeg må si at jeg er litt skuffet over retningen som tråden har fått.(Mener ikke da at det skjedde fordi jeg ikke var her) Det som, etter mitt syn, skulle være en tips og råd, motivasjon og back-up tråd, har jo til tider vært en real kverruleringstråd om ubetydligheter.

     

    Jeg må innrømme at jeg ikke er sikker på om jeg hadde turt å legge ut om treningsresultat osv her i fare for å bli slaktet av noen av ekspertene innpå her, men men. Man skal uansett ikke glemme alle de flotte innleggene som er postet! :-D

     

    Er det mange her som skal søke PHS nå i 2012?? :-D

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...