Gå til innhold

Pent

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pent

  1. Moro i sted:

    Plutselig hadde jeg ikke mobildata, prøvde de vanlige triksa uten at noe hjalp.

    Gikk til slutt inn på apninnstillinger, og finner at den faktisk har sletta oppsettet mitt...

    Så fort jeg la det inn på nytt (har Hello, vink adjø til alle autooppsetta), kom mobildata med en gang.

     

    Litt upraktisk når det skjedde , da jeg satt i bilen og skulle sjekke Maps for veibeskrivelse i ukjent terreng. Takk snille folk på gata, person nummer to jeg spurte sendte meg faktisk i riktig retning..

     

    Ellers temmelig fornøyd, fb-appen henger seg litt nå og da uten at det er noe krise å snakke om

  2.  

    Kan ikke dobbeltappe for å slå av skjermen når den ikke er låst.

     

    Stemmer.. Glemte av dette

    Er vant med knappen på andre siden av telefonen selv, så er også uvant for meg. Vanesak som går bort etter 1-2 måneder ved bruk tenker jeg

    Noen andre enn meg som får opp Google-søk når man låser opp skjermen (kodelås)?

    Dette skjer HVER gang.

     

    Jepp, d GJORDE jeg. Driver med avvenning nå:p

     

    Låser du opp skjermen ved å "dra ned" så kommer du automatisk til google søk. Er det dette du gjør?

  3. Oppdaterte noe fra HTC i dag og layouten på skjermene ble resatt. Mapper, widgets o.l. Noen som har opplevd det samme?

    Kan forresten tipse om en app som heter Screen off. Trykker på et ikon så skrur skjermen seg av. Enklere enn knappen på toppen.

    Ingen feil på skjerm, volumknapp eller annet forresten.

    Jepp, samme her..

    Prøvde først å ignorere oppdateringen, men da la den seg bare på vent i startlinja..

  4. Mulig jeg ikke skjønner alt med denne. Bildene og klippinga er nydelig, men historien ikke spesielt orginal, men unntak av at Javier Bardem går rundt med en innretning for å ta livet av kveg og hester. Fiffig ja...

    Jeg har bare hobbykunnskaper om film og lurer fælt : Hva er det med No country for old men som får alle til å slå 6 på terningen?

  5. Det er jo en del som er for at hasj skal legaliseres, men er det virkelig så ufarlig som de sier? Er det noen som vet noe særlig om marihuana? Er det noen som har erfaringer med det?

     

    Veldig vanskelig å forklare alle nyansene rundt hasj, det er så mange. Hasj kan, på sitt aller mest forræderiske, føre til seriøse psykiske plager. Hasj kan på sitt beste åpne hjernen din for nye måter å se verden på, eller gi deg en etterlengtet time-out i en hektisk hverdag.

     

    Jeg gikk selv å traska i et miljø der alle daglig røyka hasj i mange år og har sett mye rart. Generelt vil jeg si at regemessig bruk fører til apati. Hvor alvorlig grad av apati vil variere for hver enkelt, men ingen slipper unna. Ganske enkelt, når hasj kommer inn, dytter hjernen noe ut.

    Røyker man på daglig basis, vil de vennene som ikke røyker hasj sakte men sikkert bli skjøvet til side for de som gjør det.

     

    En ting mange sier er at det er første skritt i retning tyngre midler. Det er vel på en måte riktig å hevde dette, da ALLE jeg kjenner som går på noe tyngre prøvde hasj først. Samtidig bør det vel nevnes at samtlige FØR de begynnte med hasj, jo hadde vært drita på alkohol... Kanskje blir det feil å si at ditt fører til datt automatisk, da den største faktoren likevel er mennesklig, nemlig deg selv og dine sperrer.

    Det det ikke bør være tvil om, er at sjansen for å bli tilbudt noe sterkere selvfølgelig er større i et miljø der det røykes hasj, kontra et rent alkoholbasert miljø.

     

    En ting vil jeg si hvis noen seriøst sitter og tenker på å begynne med hasj: Hasj er ulovlig, og noe Politet setter liten pris på. Glattcelle er kjipt uansett hvor kort eller lenge du blir sittende. Og bøtene er min. 1600 kr og oppover for bruk, og det finnes noe som heter rulleblad...

     

    En tommelfingerregel uansett hvis man velger å ruse seg, bør være Alt med måte. Forhåpentligvis har du en jobb og en stabil økonomi, vil du at dette skal vedvare bør du iallefall holde deg til helgene.

    Og ikke røyk for å slippe unna O Grusomme Verden, det kan fort slå feil vei.

×
×
  • Opprett ny...