Gå til innhold

SuperSofie

Medlemmer
  • Innlegg

    125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SuperSofie

  1. RRhoads skrev (1 minutt siden):

    1803 oppdateringen kan reagere på ting som er koblet til med USB. Har du noen minnepenner, minnekort eller eksterne disker tilkoblet. Anbefaler å fjerne alt unntatt tastatur og mus. 

    Ingenting tilkoblet, så jeg har gitt opp alle de oppdateringene, men tydeligvis vil ikke pc tilbakestilles heller.

    Med andre ord kommer jeg ingen vei...

  2. Hei,

    Prøver å tilbakestille Pc'n (windows 10), det fungerer frem til ca 30% også kommer det "Det oppstod et problem under tilbakestilling av Pc'en. Ingen endringer utført.". Jeg har prøvd å google osv.. men jeg får ikke noe til å fungere?

    I utgangspunktet vil jeg tilbakestille den fordi jeg har masse oppdateringer som har stoppet opp. Det har hopet seg opp fordi jeg ikke har klart å løse problemet. Det koster en del å dra på service, så da vurderer jeg å kjøpe ny pc... Det er litt dumt med ny da den jeg har i utgangspunktet fungerer fint. Tenkte derfor tilbakestille den selv og se om jeg får tatt noen oppdateringer?

     

    Dette er blant annet noe av feilmeldingene;

    Funksjonsoppdatering for Windows 10, versjon 22H2 - Feil 0x80070015

    2019-02 Oppdatering for Windows 10 Version 1803 for x64-baserte systemer (KB4346084) - Feil 0x80070015

    2021-05 Oppdatering for Windows 10 Version 1803 for x64-baserte systemer (KB4023057) - Feil 0x80070015

     

  3. Jeg kobler til iPhone via USB for deretter å dra bilder over til mappe på enten C eller ekstern disk F.

    Etter tre sekunder får jeg opp "en enhet koblet til systemet virker ikke", har noen peiling på hvordan dette fungerer?

    Kjøpt ny telefon og vil gjerne ha bildene på pc før jeg sletter dem fra telefonen og leverer den inn.

     

    Edit; Jeg kan se bildene i mappen, men så fort jeg drar dem over til en annen mappe fungerer det ikke.

  4. plankeby skrev (På 20.2.2020 den 21.43):

    VHS filmer vist på moderne stor flatskjerm er ikke noe særlig.

    En del filmer for barn fra 70- 80- og innpå 90-tallet kan være vanskelig å finne på streamingtjenester m.m.

    Kort sagt kan det meste kjøpes på DVD, ofte til helt greie priser. Da har du filmene i best mulig kvalitet.

    Ok, så da antar jeg at det ikke er mulig å se noen av gamle VHS filmer uten å kjøpe dem på DVD hvis det fins?

    Og da må jeg kjøpe dem av privatpersoner da det ikke selges mer?

  5. Hei,

     

    Min gamle cisco model EPC3010 cable modem har sluttet og fungere.  Det er helt svart og dødt.

    Jeg har ringt telenor, men det tar 4-5 dager å sende en ny i posten, og i disse tider med hjemmekontor så har jeg ikke tid til å vente på dette.

    Vet noen om jeg kan få kjøpt en erstatter noe annet sted? Eventuelt hvilken modell har tatt over?

     

    Takk,

  6. Hei,

     

    Jeg lurer på om noen vet hvor jeg kan få tak i eller hvordan jeg kan se gamle VHS filmer?

    Eksempelvis Mummitrollet, Mumfie, Svaneprinsessen osv.

    Jeg har tidligere hatt slike på VHS, men har ingen VHS spiller. Kjøpe DVD, streame? Åpen for alle forslag!

  7. Hvis dere begge to vil kjøre må ekstra sjåfør legges til i kontrakten ellers gjelder ikke forsikringen. I California er ekstra sjåfør i utgangspunktet gratis. Men for hun under 25 år må du betale rundt 25 USD per dag (plus tax) for st hun skal få lov å kjøre. Dette ordnes og betales når du henter ut bilen. 

     

    Men det finnes mulighet å forhåndsbestille dette billigere på forhånd før dere henter ut leiebilen i Los Angeles Airport. Alamo tilbyr en pakkepris (Gold Package) med gebyr for ung sjåfør inkludert. Den selges blant annet via Auto Europe og direkte via deres norske hjemmeside. 

     

    Eneste ulempe er at det ser ut som den kun er tilgjengelig ved leie på minst 4 dager. Var cirka kr 800 ekstra for 4 dager når jeg gjorde et tilfelidg søk men da slipper du unna cirka 115 USD i gebyr for ung sjåfør og får i tillegg en gratis tank med bensin inkludert i prisen dvs du leverer bilen tilbaka med tom tank uten å betale. Selv med lave amerikanske priser så er en tank med bensin alene verdt 300-400 kr.

     

     

    Ikke noe problem å kjøre en bil leid i California til Nevada

     

    Leide en bil fra Alamo via Sas, så der er alle pakker inkludert med forsikringer og utgifter.

    VI får høre hva det koster der nede å legge til en sjåfør under 25 år, for det er ikke noe tilleggs alternativ via sas sin booking side.

    Kan prøve å se på Alamo sin norske side om jeg kan endre på bookingen der.

    Vi skal leie i 3 netter, aka fire dager, så kanskje vi kan få en bra pris.

  8. Rushen begynner for alvor i tidsrommet mellom kl 16-1730. Amerikanernes svar på vår 8-16 er 9-17 (nine to five).

     

    Det går VELDIG mye på flaks i immigration. Er en mutt person som står og loser dere i kø 1, 2 eller 3. Havner du i feil der kan du fint legge på en god del tid, men heldigvis er LAX en av de mer effektive flyplassene med MASSE innsjekkingsmaskiner. NY er til gjengjeld helt elendige - vi brukte vel 2-3 timer der.

     

    Dere klarer nok fint å komme dere ut før rushen da, hvis dere er litt effektive. Ha en god plan.

     

    1) Kjapp dere ut av flyet og gjennom til immigration- gjerne småjogg litt (trenger ikke løpe som galninger. Forskjellen på 2-3 min jogging/kjapp gåing her kan spare dere for alt mellom 10 og 45 min i immigration (kommer veldig an på hvordan det klaffer med andre fly).

    2) Når dere venter på baggasjen - koble dere til wifien og finn kjørerute på google maps (hvis dere ikke velger å gå for navmii og offline navigeringsløsningen nevnt ovenfor).

    3) Hopp på shuttlebussen som går litt utenfor døren til Rental car centeret som dere velger. Jeg kan nevne at Avis har en finfin kampanje med Norwegian nå.

     

    https://insideflyer.no/cashpoints-avis-biluteleie-norwegian-reward-og-bank-norwegian/

     

    4) Jeg liker Car group C - og veldig ofte gir de deg da valget mellom et par biler (innen den gruppen). Noen ganger må du være litt frempå og spørre. De flyttet VW Jetta (Passat) til D, ellers har jeg likt den. Prøvde derfor Hyundai Elantra, var en bil jeg kan anbefale, med unntak av noe dritt om at du ikke kan koble til bluetooth mens du kjører (må gjøres før du starter bilen) - et liksom sikkerhetstiltak for å unngå texting while driving ol. Men ellers veldig fin bil og god å kjøre, med plass til 2 pers sin baggasje. Også kjørt Nissan-modellen de tilbyr deg, og den er også helt ok - men likte Hyundaien bedre.

     

    Ja, lurt, håper vi slipper to timers kø for å komme inn.

     

    Har allerede booket bil fra Alamo nå via SAS, for det har jeg hørt fungerer fint. Satser på det ikke tar mer enn en times tid å få bilen.

  9. Kjøp sim-kort. Det er en utrolig liten utgift, som gir veldig økt quality-of-life improvement. California er ikke like gode på wifi-dekning overalt som det New York er. Husk at Vegas er en god del ørken også. Det er en EKSTREMT liten utgift - og mye billigere enn gps. Deler dere, så er det 25 $ hver (drøye 200 kr). GPS koster minst 20 $ - dagen. Vi gjorde det enkelt sist jeg tok med meg en kompis. Den som ikke kjørte satt med gps på sin mobil og var kartleser.

     

    Anbefaler deg igjen å google litt sånn type "roadtrip i USA", tips og triks osv. Da får du frem en god del av disse tipsene. Skal også gi deg ett knalltips. Gjør ALT dere kan for å unngå rushen i LA. Det er noe forbanna dritt. Ha gode kjøresko. Mye rykk og napp-kjøring om du havner i rushen. Dere lander vel rundt 12 eller 14.45 i LA, hvis jeg husker riktig (forutsatt at dere flyr med SAS), så skal dere gjennom immigration som fort tar en del tid, så hente ut bilen. Kan da være at det er greit å ta tidlig middag et sted og la rushen gjøre seg litt ferdig før dere kjører.

     

    Stemmer at det er kl,12. Ja planen er gode kjøresko. Hadde vel et håp om å "kjøre rundt" køen, men det er sikkert ikke mulig. Når er typisk rush-tid i LA? Samme som i Norge?

    Høres ut som sim-kort er en lur ide likevel.

  10. Ser at ett av kameraene selges på Power. Hvis du har mastercard fra DNB kan jeg tipse om at du kan få 20% på dette fram til lørdag: https://www.dnb.no/privat/nettbank-mobil-og-kort/kort/supertilbud.html

    Kanskje noen av de andre selges på Power også. 

     

    Oi, det var jo noe å tenke på. 

    Da kan jeg eventuelt se om Power har noen bedre kamera også, eller det fra Elkjøp jeg egentlig har bestemt meg for å gå for.

    Takk for tips!

  11. Du er ute etter denne:

     

    http://www.avisworld.com/eurobonus

     

    Sølv skal gi deg ca 10% rabatt, hvis ikke jeg husker feil. Så lenge du velger norge som ditt land får du inkludert alle de viktigste forsikringene. Kredittkortforsikring evt en god reiseforsikring er alltid fin å ha i bakhånd. Om du har gjensidige reise ung (pluss) eller Dnb Best ol, så er du godt skodd.

     

    For venninnen din som er 24, så blir det nok tillegg for henne. Mener de kaller det for youth driver eller underage driver. Dette er noe a la GPS - en fast sum hver dag i ekstra kostnad. Du får høre med dem når du henter ut bilen hva denne summen ligger på og fatte en avgjørelse. Er det snakk om ikke så mye mer enn 20$ dagen og dere bare skal ha bilen i 3 dager, kan det kanskje være verdt det. Det er deilig å kunne veksle litt på å kjøre, selv om cruisecontrol er guds gave til mennesker når det gjelder roadtrips.

     

    du må aldri finne på å betale for fylling av tank - det tar de seg svingodt betalt for. Det er alltid en bensinstasjon i nærheten av flyplassen (som naturligvis er dyre). De fleste legger på 1-2$ per gallon oppå denne prisen for fylling. Noen tar noe helt sinnsvakt noe. F eks 80 $, så koster det sånn 35-40$ hvis du fyller selv. De har ofte standard option som er på denne pre paid gas, da sier du at du heller vil fylle den opp selv. Viktig å være tydelig og bestemt. Med en gang du nøler vil selgeren i dem våkne. Jeg skulte litt på min kompis da hun spurte om vi ville upgrade til cab. Da begynte hun med en hel liksom-eksklusiv rutine hvor hun måtte gå på bakrommet for å høre med sjefen (tok seg en 5-10 min pause rett og slett) - kom tilbake - hvisket til oss (for det var jo ikke måte på hvor eksklusivt dette tilbudet var) og kunne tilby oss en upgrade for BARE 16$ ekstra i døgnet. Hadde vi bare bestemt sagt nei, hadde vi spart oss de minuttene med venting.

     

    Den viktigste er LDW og CDW - de er inkludert fra siden jeg linket til. Dette er vel ansvar og kasko på norsk, mener jeg. (Loss, damage waiver, collision damage waiver). Mener en av dem går opp til 2m$. Roadside assistance ol mener jeg man ikke trenger. Dette er litt sånn idiotforsikring (type klarer å låse deg ute av bilen med nøklene inni ol - det er smekklås på amerikanske biler!)

     

    Som regel får du en quote fra SAS - den inkluderer CDW og LDW (de eneste du egentlig trenger). Du kan så oppgradere og velge tillegg senere når du henter ut bilen på stasjonen. Det er her du legger til venninnen din evt (merk at dette vil utløse tillegg og gi ny litt høyere quote - gammel pris + x $ hver dag).

     

    Merk også at det kan være fordelaktig å leie over 3 dager selv om du f eks bare trenger bilen i 2d12t. Dette fordi leier på under 3 dager utløser dagsrate, som er høyere, enn leier over 3 som gir helgerate.

     

    Med en gang du er 2 eller 3 timer inn i et nytt døgn får du som regel (og må betale for) 3. Har du bestilt 3 og leverer etter 2 d 23 t, så risikerer du rekalkulering av pris fra helg til dagsrate (og dyrere pris). Det går helt fint å hente ut biler etter tidspunktet du setter. Dette gjorde jeg sist i LA.

     

    Ang det du skrev om Sim-kort; jeg vet det finnes på flyplassen, men det slo meg som litt jallagreier. Det greieste du gjør er å finne all info du trenger på flyplassen på deres gratis wifi. Så lagrer dere kjørerute fra avis (mcdonnell road) til nærmeste team mobile butikk - dette lagrer dere f eks på venninnen din sin tlf. Det skal være en innen 5 mins kjøreavstand fra stasjonen. Så ber du om prepaid - engangsabbonnement på 10 gig unlimited speed til ca 50$. De har en turistversjon til 30$ men denne gir bare 1 eller 2 gig. Så kjører dere mobilehotspot på en av tlf deres (evt har med en eldre tlf som er gps + internett) og deler til de andre tlf. Da betaler dere 25$ hver ca.

     

    Supert, tusen takk for et utfyllende svar. 

    Jeg skal ta en titt på linken, men det fulgte med en link ved bestilling av flybilletter for leie av bil med SAS der de tar i bruk blant annet Avis og Alamo. Jeg så bilene der var billigere enn den nettsiden der.

     

    Ja, jeg la merke til at det ikke var noe alternativ på de sidene jeg så for å legge til en yngere sjåfør, så da må vi ta vurderingen der etter sum. Er fint å kunne bytte på å kjøre etter en så lang flytur ja, så det må vurderes.

     

    Det høres lurt ut å fylle selv ja, i og med at dem tar "ekstra for å gjøre det", og det bør vel være nok til å komme seg til nærmeste bensinstasjon. Vi skal være bestemte!

     

    Supert, forsikringene lurte jeg mye på. At LDW og CDW er de viktigste, og inkludert er supert. Som du sier vil det være lite sannsynlig å trenge veihjelp på tre netter, og da skal vi være veldig uheldig dersom vi punkterer eller den slags. Takk for tips med smekklås! Alle vanlige reiseforsikringer og lignende. er med.

     

    Simkort; Ja lurt å vurdere et slikt simkort, men for knappe litt over en uke burde jeg kunne klare meg med wifi på hotell, spisesteder osv. så det kan være vi går for gps i bilen, vi får se på kostnadene.

     

    Tusen takk for god hjelp!

  12. Du må gi litt mer info. Hvor gamle dere er, og om har dere begge har lappen er nok det viktigste...

     

    Skal begge to kjøre?

     

    Hvorfor er det så viktig å levere i W Hollywood på tilbakeveien? Dette kan nemlig koste dere litt ekstra. Dere må i så fall sjekke nøyaktig samme leieforhold hvor dere leverer i W Hollywood og på flyplassen for å se om det ikke er det.

     

    Vet ikke hvordan det er med standard avis, men om man er medlem i norwegian reward eller sas eurobonus (begge gratis) så og booker bilen via de portalene, så får man som regel noen få prosent rabatt (men vanligvis er det nok billigere å booke direkte hos avis) og gratis ekstra sjåfør. Vet ikke om man har gratis sjåfør med vanlig booking, men har det hvertfall med de to.

     

    Google type roadtrip i USA og lignende. Maaaange som har gjort dette før dere. Book via norsk side, da får dere alle forsikringene dere trenger og trenger ingenting ekstra der borte (selv om de vil prøve seg). Kjøp et lokalt sim kort til mobil (koster type 40-50$ for 50 gb). GPS koster ofte 10-20 dollar per dag. Så mye bedre å bruke mobilen som gps. Lurt å ta med et stativ eller sugekoppfeste så den kan festes på dashbordet.

     

    En uber fra flyplassen til W Hollywood om dere bestemmer dere for å levere der (kan være enklere) er ca 35-45$.

     

    EDIT: Sjekket nå - ser ut som det er ulovlig med gebyr for ekstra sjåfør i CA, så det slipper dere å tenke på. Elsker den staten der, altså. Best i landet.

     

    Når jeg velger bil via SAS eurobonus så kommer det opp inkludert; 3x generell tilleggsavgift, kundeservice kostnad, kollisjonsfeil, utvidet beskyttelse, avgift til en pris av 251 dollar. 

    Det er ikke mulig å velge noe mer i form av forsikringer eller antall sjåfører. Denne bilen er via Alamo.

     

    Hvis jeg går direkte inn på Alamo velger samme bil så er sikkerhetspakkene extended protection, collision damage waiver inkludert. Hvis jeg legger til road damage assistent og bensin blir 383 dollar (uten road damage, og bensin blir det 316).

     

    Hva er årsaken til at det blir så mye billigere med SAS? Er det fordi dem rett og slett har bra tilbud?

    Holder det å booke det SAS tilbyr og si nei til at mulig dem kan finne på å spørre om der nede, eller er det forsikringer man bør ha som SAS ikke inkluderer? (Rart dem ikke tilbyr noen forsikringspakker)

     

    Og hvordan gjør man det evt. med å legge til sjåfør? 

    Kan jeg som er 25 leie, også likevel 24 åringen kjøre?

    Står ingenting om dette på SAS.

  13. Du må gi litt mer info. Hvor gamle dere er, og om har dere begge har lappen er nok det viktigste...

     

    Skal begge to kjøre?

     

    Hvorfor er det så viktig å levere i W Hollywood på tilbakeveien? Dette kan nemlig koste dere litt ekstra. Dere må i så fall sjekke nøyaktig samme leieforhold hvor dere leverer i W Hollywood og på flyplassen for å se om det ikke er det.

     

    Vet ikke hvordan det er med standard avis, men om man er medlem i norwegian reward eller sas eurobonus (begge gratis) så og booker bilen via de portalene, så får man som regel noen få prosent rabatt (men vanligvis er det nok billigere å booke direkte hos avis) og gratis ekstra sjåfør. Vet ikke om man har gratis sjåfør med vanlig booking, men har det hvertfall med de to.

     

    Google type roadtrip i USA og lignende. Maaaange som har gjort dette før dere. Book via norsk side, da får dere alle forsikringene dere trenger og trenger ingenting ekstra der borte (selv om de vil prøve seg). Kjøp et lokalt sim kort til mobil (koster type 40-50$ for 50 gb). GPS koster ofte 10-20 dollar per dag. Så mye bedre å bruke mobilen som gps. Lurt å ta med et stativ eller sugekoppfeste så den kan festes på dashbordet.

     

    En uber fra flyplassen til W Hollywood om dere bestemmer dere for å levere der (kan være enklere) er ca 35-45$.

     

    EDIT: Sjekket nå - ser ut som det er ulovlig med gebyr for ekstra sjåfør i CA, så det slipper dere å tenke på. Elsker den staten der, altså. Best i landet.

     

    Hei,

     

    Vi begge har lappen. Problemet er at jeg er 25, og hun er 24, så det er vel "dyrere" antar jeg hvis vi skal ha en ekstra sjåfør som er under 25?

     

    Ja, jeg har funnet ut i mellomtiden fra jeg lagde innlegget at det kan være dumt å levere bilen i West Hollywood. Årsaken til at vi ville levere den der er at vi ikke har behov for bil de 5 siste dagene av ferien og at det vil spare oss for kostnader. I mellomtiden fant jeg ut at det likevel kan være lønnsomt å levere den tilbake på flyplassen, også ta en Uber inn til byen. Nettopp som du sier pga kostnader, og i tillegg er det lørdag da stenger de vanlige leveringsstedene i sentrum klokken 14, så det rekker vi ikke. Så konklusjonen er nå at vi må ha den til og fra flyplassen, også ta en Uber inn, akkurat som du skrev.

     

    Ok, det har jeg ikke tenkt på! Vi har begge SAS eurobonus med sølvkort om det også hjelper. Det skal jeg sjekke ut!

     

    Vet du om man kan kjøpe simkort på flyplassen, eller må man stoppe et sted for det? Har vurdert simkort, men det er jo en annen sak.

  14. Hei,

     

    Jeg og en vennine (med to kofferter) skal leie bil i april å kjøre fra Los Angeles til Las Vegas, være der tre netter, og deretter kjøre tilbake. Det vil si at vi må ha en leie bil fra en onsdag-lørdag.

     

    Hovedkravet er at vi skal kunne hente bilen på flyplassen i Los Angeles, kjøre til Las Vegas, og tilbake til Los Angeles, men deretter levere den i sentrum (gjerne i nærheten av West Hollywood). Altså at vi ikke må levere den på flyplassen igjen.

     

    Har selvfølgelig hørt om Avis, Hertz, Alamo osv. men lurer på om noen har peiling på hvilket selskapet det er mest gunstig å bruke for slik korttidsleie? 

    Evt. tips om hvilke type forsikringer osv. vi må ha.

     

    Har aldri gjort dette, så vi trenger alle tips vi kan få.

     

    Takk,

  15. Jeg har ikke erfaring med de tre nevnte, men siden du heller mot Panasonic TZ80, ville jeg sterkt vurdert "storebror" TZ90.

    Det koster vanligvis rundt 3500, men kommer jevnlig på tilbud. Jeg slo til i november til 2700. Tror du skal lete lenge for å finne mer kamera for pengene...

     

    Alltid lurt å slå til på et tilbud. Selvfølgelig kan man jo bruke en 500 lapp ekstra for storebror, spørsmålet er bare om en nybegynner som ikke har eid kamera på flere år har behov og vil merke forskjell i kvalitet?

  16. Hei,

     

    Jeg har ikke hatt kamera på flere år så jeg vil kalle meg nybegynner.

    Jeg har sett på tre ulike kompaktkamera som jeg vurderer å kjøpe, men jeg har ikke peiling på hva spesifikasjonene har å si for opplevelsen min.

     

    Formålet med kamera er å ha det med på ferier/ut på tur og lignende for å ta bilder.

    Det er viktig at jeg skal kunne overføre bildene via wifi/bluetooth? til iPhone mobilen min når jeg er på ferie, og ikke vente til jeg kommer hjem.

     

    De jeg har sett på er;

     

    1. Sony DSC-WX350V Cybershot Dig.still (https://www.power.no/foto-og-video/fotokamera/sony-dsc-wx350b-cybershot-digstill/p-217383/)

    2. Sony CyberShot DSC-WX220 (https://www.elkjop.no/product/foto-og-video/kompaktkamera/DSCWX220BLK/sony-cybershot-dsc-wx220-kompaktkamera-sort)

    3.Panasonic Lumix DMC-TX80 ultrazoom kamera (https://www.elkjop.no/product/foto-og-video/kompaktkamera/DMCTZ80BLK/panasonic-lumix-dmc-tz80-ultrazoom-kamera-sort)

     

    Jeg vurderer sterkest kameraet tilhørende punkt 3 kun pga. omtalene. 

    Noen som har noen enkle forklaringer/fordeler og ulemper mellom disse?

     

    Dette er kanskje gamle modeller? Jeg er derfor også åpen for andre anbefalinger i samme prisklasse. Hadde ikke tenkt å øke noe særlig ettersom det ikke kommer til å bli tatt i bruk så veldig ofte.

     

    Takk,

  17. Har du forsøkt windows update troubleshooter?

     

    Du kan prøve denne guiden.

    https://support.microsoft.com/en-nz/help/10164/fix-windows-update-errors

    Jeg stoppet opp ved last ned seneste SSU pakke.

    Jeg har versjonen 1803, og ikke 1809. Når jeg bruker linken (https://support.microsoft.com/en-nz/help/10164/fix-windows-update-errors) og velger å laste ned SSU pakken for 1809 oppdateringen til 64 (https://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=kb4470788) , så kommer det opp en feilmelding "Oppdatering gjelder ikke for datamaskinen".

    Prøver nå å laste ned "nyestse KB" for å se om dette funker.

  18. Hei,

     

    Jeg satt å så på serie med ørepropper og hadde helt fin lyd på pc, så gikk jeg ut en tur for å hente noe i bilen og når jeg kom tilbake for å fortsette på serien så var lyden borte! Det står "Ingen lydutenhet er installert". 

     

    1. Prøvd å feilsøke problemet, men dukker ikke opp noe.

    2. Prøvd å starte pc på nytt, men fremdeles ingen lyd.

    3. Prøvd å følge trinn på en nettside jeg fant ved å oppdatere enhetene tilhørende enhetsbehandling. Jeg mistenker at noe er slettet her?

    Eventuelt hvor kan jeg laste ned driver hvis jeg har slettet dette??

     

    Dette er krise, så takker for all hjelp!

     

    (Har en Asus GL553VW om dette er til hjelp)

×
×
  • Opprett ny...