Gå til innhold

dobbeldusj

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dobbeldusj

  1. Regner med at kameraet er kun i mono så du kan ikke bruke rød "L" og hvit "R" direkte sammenkoblet siden det kan ødelegge ett eller annet en eller annen plass :)

     

    Så du kan bruke kun koble til en RCA-plugg og i etterkant "postprosess" sende lyden i begge kanaler istedenfor i kun en.

     

    Hadde du hatt en 3,5mm stereo-jack i kameraet kunne du ha brukt en overgang til RCA-plugger.

     

     

    Her har du bruksanvisningen på kameraet.

    Men , jeg har en Hauppauge Live 2, men det er jo "dame"-kontakt på den, det samme som på adapteret som står på kameraet.

     

    Hvordan skal jeg gjøre dette? Finnes det overganger?

     

    CS27647-40.jpg

     

    Kanskje en slik vil gjøre nytten?

     

    9273733087262.jpg

  2. Heihei.

     

    Har fått hendene i et Sony CCD-V8AF-E som har denne adapteren hekta på:

     

    $_35.JPG

     

    På vei i posten har jeg en sånn USB-dongle med kompositt (rød/hvit/gul) og S-Video.

     

    Hvordan skal jeg koble ledningene slik at jeg får lyd og video inn på PC? Og der det står "remote" på kameraet, jeg kan ikke koble til S-Video der? Ligna fælt..

     

    Sony-Ccd-V8Af-E-Video-Camera-Recorder-8-

     

    Og, for å se opptak på TV fra kamera, er det bare å plugge antenneledningen inni koblingen som er til høyre? For det får jeg nemlig ikke til å funke.

     

    Håper noen tar seg bryet med å svare! Takk.

  3. Jeg hadde skade på bil og benyttet kasko. Siden det var første skade betalte jeg kun egenandel, mistet ikke bonus.

    Har du sjekket din avtale, muligens du har samme opplegg?

    Det kan jeg sjekke ut! Visste ikke at dette kan være et alternativ, takk!

     

     

    Det kan være billigere å gjøre jobben i utlandet, for å si det sånn. Jo lenger vekk fra Norge, jo billigere. Kan fort spare mange tusenlapper på å reise til sentral-europa.

    Og så kommer bensinpenger, økt antall km på årlig reiselengde, bomstasjoner etcetc.. Tror kanskje det er billigere bare av å dra opp til Trøndelag med bilen også :)

  4. Du...

     

    Om du ikke har en alt for ny og fin bil vil dette gi et resultat du kan leve med. Bare husk og ta deg god tid, og la lakken tørke skikkelig mellom hvert strøk.

     

    En ting jeg ikke nevnte; jeg ville prøvd uten å maskere. Det er veldig lett for at en får et alt for tydelig skille om en bruker maskering. Bare vær forsiktig, og dekk til hjul/felg og eventuell plast og lignende som ikke skal ha lakk på seg. Det mest kritiske er grunningen siden den gjerne er hvit; kjedelig med hvite prikker på bilen.

    Skjønner, takk! Hvor mye lakk trengs? Har ei flaske med lakk som stemmer helt med fargekoden (carbon grey), men spørs om det holder. Kommer nok også til å spørre om en aldri så liten punkt-for-punkt-liste når den tid kommer :) Nettopp bytta "kyllingbein" bak på bilen, visste ikke at det var noe som het det engang :D

  5. Puss ned, så du får vekk all rust. Legg på grunning/sparkel. Puss med fint sandpapir. Legg på lakk...flere lag. Puss med fiiiiiiint sandpapir mellom lagene. Legg på klarlakk. Polér.

     

    Det vil ikke bli 100%, men det koster bare noen timers arbeid (inkludert kaffepausene mellom hvert lag med lakk) og rundt 500 - 1 000 kr.

    Jeg eller en mekaniker som skal gjøre dette? :)

  6. Ja, det viktigste nå for meg er å gjøre et eller annet som gjør at problemet ikke forverres utover vinteren, men som ikke koster 20k. Kan som sagt spare opp og få hele "penjobben" gjort når jeg har penga tilgjengelig.

     

    Nedpussing av rust og legge lakk over, er det noe jeg kan gjøre selv eller må den inn for det også?

  7. Hei folkens.

     

    BIlen min har fått seg en liten skade på ei list (?) og bakdøra.

     

    Tenkte å få fiksa dette før vintern og saltet kommer på veiene, men jeg har vært innom to plasser som har gitt meg tilbud på 22.000 eller 15.000kr!

     

    Dette høres jo helt høl i huet, er det virkelig så kostbart å fikse det som vises på bildene?

     

    Og, kan jeg legge på litt lakk selv nå før vintern kommer (har en boks med originallakk) for å forhindre at det blir mer rust? Har ikke 20.000 liggende som jeg kan bruke på bilen akkurat, så dette er noe som må spares opp.

     

    Håper på gode svar!

     

    e: og hvis noen vet av noen gode og billige lakkeringsverksted i stor-Oslo så mottas de tipsene med takk :)

    post-166931-0-86806600-1344502210_thumb.jpg

    post-166931-0-27059800-1344502248_thumb.jpg

  8. Ja har vurdert det og deretter forkastet ideen, tror også borettslaget har reguleringer mot det (du ser det er en lem under stolen som leder til branntrapp, derfor kan jeg nok ikke ha noe fast hardt dekke oppå der).

     

    Hvilke muligheter har man med terrasseheller? De er kanskje lite konfigurerbare?

  9. Har en balkong som vist på bildene som er i betong, og jeg vil gjerne legge noe oppå her nå som det begynner å nærme seg sommer.

     

    Har lekt med tanken på både astroturf og gulvlem/trelem, og tror jeg har mest lyst på det siste alternativet. Da lurer jeg på, hvilke alternativer har jeg her? Og i tillegg er balkongen buet på ene siden, lurer på hvordan det blir da..

     

    Hva ville dere gjort med denne balkongen? Har ikke ubegrenset budsjett, så billige (men gode) løsninger mottas med stor takk.

     

    Mdysz.png

     

    uEfue.jpg?1

     

    4FAPW.jpg?1

  10. Nærmer seg jul og tenker på å bytte ut fruens eldgamle IXUS som synger på siste verset. Tenker i rundt segmentet ~1000kr, og det bør ta OK/gode bilder og ikke minst være et stilig kamera som kan klassifiseres som "ultrakompakt" (siden dette er viktigst for damene), lett å ta med seg i veske og lommer. Bør også ha 720p video, Full-HD trengs absolutt ikke.

     

    Noen forslag blant dere? Har sett litt på Ixus 220 HS, men hvis det er noen tynnere/mindre/billigere til bedre pris hadde det vært topp.

  11. Nå begynner batteriet på incredible s'n min å mygle ganske heftig.

     

    var fulladet imorges klokka 07:00 og nå klokka halv 11 har jeg bare 77% igjen, og den har vært med skjermen av helt siden da, med unntak av 9 min spotify.

     

    når jeg får opp hva som har brukt batteri av de 4h4msiden lading er:

     

    "cell standy" 37%

    "phone idle" 34% og

    "display" 18%.

     

    Spotify har brukt småpene 5% av batteriet. hva skjer?

     

    Har Android 2.3.3 med HTC Sense 2.1

×
×
  • Opprett ny...