Gå til innhold

shoop!

Medlemmer
  • Innlegg

    125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shoop!

  1. Les den 2. posten noen ganger til, helt til du skjønner hva det står der.

     

    Ingen vil lage et bra mafiaspill til deg uten å få noe igjen for det.

     

    Du har to alternativer:

    1 - Lære deg alle de språkene som trengs for å lage dette selv. Du må regne med å investere en god porsjon av fritiden din i mange måneder fremover for å komme nærmere et mafiaspill.

    2 - Betale noen for å gjøre dette for deg. Kanskje en som er fersk innenfor webutvikling kan ta på seg et slikt oppdrag for noen titusener.

  2. Noen som kan vise oss i rett retning for hvordan fjerne kvinneguiden.no fra begin.no, er det mulig?

     

    "Startsiden for datainteresserte" :blink:

     

    Jeg er klar til å lage en rss-leser, som ligner begin.no. Noen som har tips og kan forklare hvordan jeg begynner?

    Det komiske nå er jo at det kun er kvinneguiden som vises på begin.no...

     

    Skulle ønske tek.no fikset opp i dette igjen, samt de andre forslagene i denne tråden. Begin.no var så enkel og grei, uten for mye dilldall. Nå er den ubrukelig.

  3. Jeg kan bekrefte at det mest sansynlig er en sprekk i LCD-panelet, ja. Kommer som regel av et knuff, eller av at det står i spenn i lengere tid. Panelene på bærbare er dyre å kjøpe som enkeltkomponent, og kan koste fra et par-tre tusen og oppover.

     

    Om jeg var deg ville jeg trålet nettet for å se om noen selger en defekt maskin med samme modellnummer som din, der skjermen er hel. Det er ikke umulig å bytte panel, men det kan nok lønne seg å gå innom den lokale PC-butikken/verkstedet og spørre om de kan ta på seg en slik byttejobb.

  4. KANDU oppfordrer på ingen måte til fildeling, og det blir skrevet ganske tydelig på både TGs nettside og TGs forum at norsk lov også gjelder på TG.

    Selvfølgelig skriver de dette. Men selv gjør ikke KANDU, via The Gathering-ledelsen, noe for å stoppe dette. Nettverket på TG er mer enn raskt nok, ihvertfall med et tech-crew som gjør en god jobb med QoS og andre teknikker.

     

    Bytex: Har du vært på The Gathering de siste årene? Etter å ha vært fast inventar på partyet i flere år nå så har jeg enda ikke merka noe til "sirupsfart" etter at nettverket er kommet ordentlig opp, hverken under spilling eller nedlastning av filer fra lokalnettet/internett.

  5. Skulle ønske politiet raida hele TG og ga bøter til alle skitungene som kopiere filmer og spill og porno over DC++ og ødelegger nettverket for de andre.

    Og for å få til det så skal man tømme politikamrene over hele det vidstrakte land? Om ledelsen på TG ville så kunne de overvåket hele nettverket, og stoppet nesten all fildeling. Det vil de ikke, og bevilgning av midler til innkjøp av nettverkskomponenter med større båndbredde viser vel at KANDU heller ikke har noen planer om å sette foten ned for fildeling.

  6. Nå er det enda ikke bekreftet hva slags komponenter nettet kommer til og bestå av, så om det kommer til og bli brukt 100Mbit eller 1Gbit kantswitcher vet man ikke enda. Men i de siste årene har de kun brukt 100Mbit switcher på kant.

    Tviler veldig på at det blir noen høyere hastighet ut til deltagerne, dels grunnet veldig høy utgift på nytt utstyr, og dels grunnet at vi som deltagere faktisk ikke trenger høyere hastighet. Men ja, du har rett, jeg burde vente med å si ting 100% sikkert til ting er bekreftet via gathering.org.

  7. Jeg lasta opp over 6000GB til sammen på TG, hvis det sier deg noe..

    Det sier meg at du enten lyver, har hatt flere porter på switchen/Gbit i core, eller teller opp for flere år samtidig.

     

    100Mbps * 60 sekunder * 60 minutter * 24 timer * 5 dager / 8bits per byte / 1024(MB->GB) = ~5270GB. Dette er uten TCP-overhead og ved 100% bruk av linja konstant.

     

    @iBrick: Det er ikke noe poeng i å kjøpe et kort med Gbit, når switchen automatisk setter hastigheten til 100Mbps :)

  8. .. og? Med korrekt tegnsetting så vil det fungere fint i PHP

     

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
    <html>
    <head>
    	<title>Den store É-testen</title>
    	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    </head>
    <body>
    	<p><?php echo 'É'; ?></p>
    </body>
    </html

     

    Lagret som UTF-8 så viser dette riktig.

×
×
  • Opprett ny...