Gå til innhold

kriskare

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kriskare

  1. Hei

     

    Slenger meg på denne posten. Har fått et spørsmål fra en "eldre" dame her på jobben som er passe god på mobil, ikke særlig over gjennomsnittet. Hun ønsker en jobbmobil hvor hun kan synke epost og kalender, samt ringe og sende sms. Skjermen bør ikke være for liten.

     

    Har lett litt rundt, har selv en Htc Touch Pro, men den er nok i overkant av hva hun trenger, men finner ikke mange gode alternativer. Lander på min egen, xperia eller htc s730/740.

     

    Vi har exchangeserver på jobben.

     

    Finnes det andre enkle forslag der ute. Fint med tilbakemelding.

     

    Mvh

     

    Kåre Kristiansen, Rakkestad

  2. JIPPIIIII!!!! Da var min Xperia kjøpt. En kompis i Stockholm som kjøpte den for meg idag som kommer til meg ikveld, så nå har jeg fått meg nytt leketøy. Kosta bare 5600 norske deg, kjekt med den svenske kursen, hehe :-D

     

    Vil det si at du kan leve med svenske menyer og tastatur? Jeg tenkte akkurat på det samme siden jeg er fra Østfold og vi er litt sånn halvsvensker...:-)

     

    Det står forresten at de har problemer med leveransene allerede da etterspørselen har oversteget deres forhåndsprognoser og at de mest sannsynlig kun vil klare å levere til de som har forhåndsbestilt....

     

    Det kan jo bety at du er litt heldig....

×
×
  • Opprett ny...