Gå til innhold

Rimrill

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rimrill

  1. Bilstilte hele pakken "spilleren" fra amentio.no.

    Etter at komponentene var satt sammen fant jeg ut at noe var galt, da jeg ikke fikk opp noe skjermbilde ved start av maskin.

    Etter lange uker med feilsøking og prøving av ulike deler opp mot en annen pc har jeg fortsatt ikke funnet ut spesifikt hvor feilen ligger, men er sikker på at alle deler(inkludert skjerm) fungerer godt, bortsett fra hovedkortet/prosessor.

    Jeg har rikelig erfaring med pc bygging og har behandet hver enkelt del med "silkehansker" så jeg vet også at feilen ikke er skapt av meg selv, samtidig er alle delene, eller pakken, anbefalt her, så de ulike komponentene må være høyst kompatible.

    Dette er forferdelig synd og en stor skuffelse for meg, da jeg har ventet lenge på denne maskinen. Noe er galt m/ hovedkort eller prosessor, og har vært det fra starten av, men det er vanskelig å finne ut av på egen hånd. Jeg trenger hjelp og henvender meg til dette forumet, da "spillerne" er hardware.no's skaperverk...

    Jeg vil fortsette og prøve å finne ut av feilen, men trenger noen gode forslag fra dere. hvordan løser jeg dette? Vil leverandør hjelpe meg? Hvordan kan jeg eventuelt benytte meg av garantien som følger med, uten at leverandør hevder at jeg står for feilen?

     

    Mvh

    Thomas Skogholt

  2. Gjelder dette problemet kun ved digital tilkobling? hva med analog.. Har en syncmaster 204b, kjøpt splitter ny pc, og skjermen forblir svart ved oppstart..

    et ikon i venstre hjørne blinker mellom analog/digital en periode før skjermen går i hvilemodus uten noen respons/kommunikasjon med pcn. Hva er denne såkalte testfunksjonen? hva testes? tilkobling? Min test sier "test good".. men det sier meg ingenting... vil det si at skjermen og tilkoblingen fungerer fint?

  3. Dobbeltsjekk at alt sitter som det skal. Spesielt rambrikker og strømtilkoblinger til hovedkort og skjermkort. Får du ingen post-code ? ( Lyd eller display på HK ) Hvis ikke, prøv å koble til lyd på HK

     

    Alt sitter som det skal, har i tillegg fjernet lydkort, 1 skjermkort og 1 rambrikke. prøvde med laptop som skjerm, samme resultat. Skjermen har en test funksjon, når jeg bruker denne viser skjermen en melding om at "test good". altså tror jeg ikke skjermen har noen feil..

     

    Resetting av cmos skal jeg prøve. oppgradering av bios blir umulig da jeg ikke får noe bilde.. og jeg tror ikke det skulle være nødvendig når hele oppsettet er anbefalt av hardware.no...

     

    Får ingen post code... eller lyd/piping fra HK, skulle jeg fått det? Prøvde å koble til azalia lydkobling.. men ingen lyd kommer...

  4. Satt sammen en pc etter spesifikasjonene til den anbefalte gamer pcn "spilleren" her på siden. Trykker på powerknappen, maskinen surrer og går, alt høres greit ut, men skjermen forblir svart. Jeg kjøpte samsung syncmaster 204b, sammen med 2x radeon HD 4850. Har prøvd både analog og digital tilkobling men får samme resultat. En svart skjerm med en markør i venstre hjørne som skifter fra analog til digital i noen sekunder.. deretter går skjermen i hvilemodus og powerknappen blinker hvert sekund eller så..

     

    Hva er galt? Hva kan gjøres?

     

    Setter stor pris på litt teknisk hjelp

     

    Thomas

×
×
  • Opprett ny...