Gå til innhold

Ulrikke

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ulrikke

  1. ingen som har nevnt desire?, x10?, vivaz? åja de er jo dyre og du vil ikke ha kvalitet...

    når du skal kjøpe telefon så er det jo det du bruker masse så da er det kanskje lurt å kjøpe 1 telefon som koster solide 4000kr og holder i over et år enn flere som koster 2000 og holder i et halvt år... du får bare solide ikke smarttelefoner for 2000. vist du SKAL ha en tuoch telefon øk budjettet med 1 eller 2 tusen. har noen kompiser som har dårlige minner med 2000 kroners budsjett på smarttelefoner.

     

    sa noen spica? den vil jeg ABSOLUTT ikke anbefale, den har en gammel android verisjon og dårlig samtalekvalitet(dårlig lyd når du snakker i telefonen). du må laste ned enkelte programmer for å utnytte telefonen skikkelig. kommer ikke til å vare så lenge...

     

    Det slår deg ikke at det er en grunn til at jeg må holde et visst budsjett? Selvfølgelig er en telefon til 4000 bedre enn en til 2000. Det gjør ikke den prisklassen mer interessant for meg.

  2. Men kameraet er vel noe bedre på jet?

     

    Mulig noe bedre men ingen mob kamera er godt nok og slett ikke på disse telefonene vi nevner her... Jet kjører heller ikke Android og blir begrenset og dønn kjedelig i forhold.

     

    Jeg har et speilreflekskamera, så det er ikke snakk om å bruke mobilen som noen kameraløsning, men er jo greit å kunne ta ok bilder. Jeg har virkelig ikke peiling på mobiler, så jeg takker alle som er villige til å dele sin kunnskap med meg! : ) Tror jeg kommer til å gå for Spica, virker som det er enighet om at den er det beste jeg kan få.

  3. Hei!

     

    Tusen takk for respons! Spicaen er jo ganske fin. Har sett litt på LG Cookie Plus, men den har ikke trådløst internett, men ellers synes jeg den er fin. : ) Burde jeg heller gå for Spica enn for Samsung S8000 Jet?

  4. Jeg har brukt Canon 400d og 20d på skolen i to år, så jeg er ikke helt nybegynner. Jeg kjøper ikke kameraet for å bruke autofunksjonen. Jeg har ikke råd til ytterligere optikk nå, men jeg har tenkt å investere i flere linser når økonomien tillater det.

     

    Nå gleder jeg meg til å utforske det nye kameraet mitt. :)

  5. Hei! Takk for svar.

     

    Hva vil dere si er det største plusset med d80 kontra 450d, og omvendt? Kan jeg vokse mer som fotograf med d80 enn 450d?

     

    Siden jeg hadde anledning å prøve begge samtidig denne helgen så vil jeg definitivt si at 450D er mere kamera for pengene enn d80 og det selv med mine store hender.

    Nei det betyr ikke at d80 er et dårlig kamera langt derifra,men 450D er et nytt kamera med forbedringer som tross alt mangler på en "aldrene" d80 som nok snart er på tur ut av produksjon.

    Nok en gang, dette er min mening etter å ha fått prøve begge samtidig denne helgen.

     

    Så bra! For nå har jeg bestilt det. Hadde sikkert blitt fornøyd med begge, men uansett.

  6. Jeg har egentlig bestemt meg for å kjøpe 450d. Jeg liker faktisk grepet, jeg har bittesmå hender. Nå har jeg ikke tatt noe særlig i noen Nikon-kameraer, men jeg synes f.eks det er vanskelig å bruke Canon 20d på grunn av størrelsen. Men så er jeg blitt litt i tvil nå som Nikon d80 selges såpass billig rundt omkring. Er det et vesentlig bedre kamera enn Canon-modellen?

     

    Jeg vet at kit-objektivene til Canon ikke er så veldig gode, og folk sier at Nikons er mye bedre. Er dette sant?

×
×
  • Opprett ny...