Gå til innhold

iqmannen

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iqmannen

  1. Noen som tør spå prisene på spill om man velger holde seg til digitale kopier? Jeg bor i Frankrike og ser at prisene hos amazon ligger på i underkant av 50 euro for Mario kart 8 deluxe . Breath of the wild er er utsolgt nå, men lå på 52 euro da jeg bestite det. Matcher den digitale butikken dette eler må jeg betale mer for digitalt?

  2. Kontrolleren som fulgte med min ps4 pro oppfører seg litt rart. Når jeg trykker ned l2 så er det som om styrespaken holdes oppover. Det er veldig sjenerende. Ingen av mine gamle kontroller oppfører seg slik. Noen som har vært borti lignende eller har forslag til løsning.

     

    Altså om jeg blar f.eks ned til bunnen av fanen siste nytt så blar den seg opp til topp igjen bare ved å holde l2.

  3. Jeg har flyttet til Frankrike. Har selvsagt tatt med min ps4. Alle spill i butikkene her er franske utgaver. Snakket litt med en som hevdet at dersom språket i playstation var satt til engels eller norsk så ville spille bli med engelsk tale og menyer selv om det var en fransk utgave. Noen som kan bekrefte eller avkrefte dette?

  4. For min del kommer jeg til å beholde begge. Selv om jeg foretrekker xboxen er det noen interessante ekslusiver til ps4.

     

    Grafisk opplever jeg grafikkforskjellene som minimale/ikke eksisterende og bruker likevel pc de gangene jeg føler grafikk er viktig.

     

    Jeg synes ps4 er overhypet. Maskinene er like gode. Om man bruker eksklusiver som argument synes jeg xboxen kommer vel så bra ut med forza, titanfall og dead rising 3. Det eneste til ps4 som er av samme nivå er vel infamous. Last of us tar jeg ikke med da dette er en ren grafikkoppdatering av et spill de fleste har spilt for lenge siden.

     

    Hva fremtiden bringer er ikke godt å si. Spennende titler på vei til begge plattformer . Mitt tips er å gå for en xbox one og heller kjøpe en ps4 når den dropper i pris og det er kommet flere og bedre eksklusiver.

    • Liker 1
  5. Jeg har hatt begge konsollene siden release. Jeg bruker nok mest xbox one på grunn av håndkontrollene og onlinemiljøet. Har en del spill på begge plattformer, men opplever at xbox one spillere er mer voksne. Selvsagt finner man troll der også, men min subjektive mening er at det er i langt mindre grad. For meg er det et veldig viktig moment.

  6. Ringte xbox support uten å bli særlig klokere. Har en xbox elite med 120 giga harddisk. Har blitt noen spill installert etterhvert. Dersom jeg avinstallerer ett spill mister jeg da save games og rekorder og lignende.

     

    Lurer forøvrig på om det er mulig å sette inn en større harddisk. Maskinen min er ikke modifisert.

×
×
  • Opprett ny...