Gå til innhold

Cowheigen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cowheigen

  1. Etter å ha kjørt med senkesett og 18" hjul på ei kjerre, har jeg nå fått mer enn nok av skeivslitte dekk (ja jeg har sjekket spissing og camber) og fått følelsen av hver eneste stein ubønnhørlig plassert rett inn i ryggraden. Vil fraråde alle å kaste bort penger på senk og felg, bare for å trekke damer.. Kjøp dere heller noe fancy klær og noen fete flasker champis..

    Hvorfor??

    1. Senkesett koster masse penger, 6000,-+

    2. Dekk og felg koster penger, 5000,-+

    3. Montering, 1000,- i verktøy og dilldall

    4. 2-3 kvelder uten bil, fordi ettellerannet gikk til helsiken.

    5. Forstillingskontroll 1200,-

    6. Godkjenning på BT, 500,- og mangellapp pga ettellerannet som ikke var riktig montert.

    7. ny godkjenning 500,-

    8. etter 2 mnd begynner dekkene å slites på innersiden, pga at du har kjøpt dekk og felg som er beregnet for banekjøring

    9. Dekkene er skeivslitte og du er blakk..tilbake til de gode gamle 14"

    10. 14" felg og senk ender opp på "youre doin it wrong" på ymse forum, og du blir latterliggjort på null komma svisj.

    11. Senkesettet ryker av bilen, for kompisene dine ler av deg.

    12. Senkesett selges med tap..

     

    Du sitter tilbake med 0 penger, ingen chicks og en ihjelskrudd bil som trenger ny forstillingskontroll..

     

    Lykke til...

  2. [OffTopic] Er det virkelig ingen som reagerer på det første innlegget her i tråden? Hvis dere her ser en sammeligning av innlegget til Mads16, og hvordan det skule vært skrevet, skjønner dere andre nok også poenget mitt:

     

     

    Mads16 skrev:

     

    har handla mej en 10 (15) marner viking hvilken båt skal jeg handle mej ? håper noen kan hjelpe mej med å finne en rimlig båt som kan gå bra med en 15 hester:D

     

    ----------------------------------------

     

    Riktig skrivemåte:

     

    Har handlet meg en 10hk (15) Mariner Viking.

     

    Hvilken båt bør jeg kjøpe meg?

    Håper noen kan hjelpe meg med å finne en rimelig båt som går bra med 15 hk. :)

     

     

    Gidder ikke telle alle, men det var en god del feil å rette opp i her..

     

    Skjerp deg i rettskriving til nestegang du skriver her, Mads. ;-)

    7038083[/snapback]

    Hvis vi nå skal begynne med rettskrivingskurs og eventuelt ordleggingskurs, så vil jeg foreta følgende rettelser på jammis feilretting, linje for linje.

    1. "Har handlet meg..." bør rettes til "Har gått til anskaffelse av.."

    2. ".. bør jeg kjøpe meg?" bør rettes til ".. bør jeg kjøpe?"

    3. Hele denne setningen bør erstattes med feks: " Kan noen være vennlige å være behjelpelig med informasjon, om hvilken båt som er anbefalt denne motorstørrelse. Det er ingen ulempe om båten er billig.

    4. "Gidder ikke", eksisterer ikke i noen ordbok, og vil anbefale "ser ikke noen grunn til" eller "har ikke tid til". Dette velges for å få en litt mer sofistikert form for uttalelse.

    5. "nestegang" er meg bekjent som en vanlig feil blandt middelmådige unggutter. Denne hendelsen skrives selvfølgelig "neste gang".

     

    Når det gjelder forordet, ta deg en bolle :no: skuffende å se helt elementære feil som feks sammeligning, skule og en sammenknøvling av ord, som ville fått Ivar Aasen til å rotere i graven.

     

    Godt mulig jeg tar feil, men det driter jeg i, for jeg visste utmerket godt hva Mads16 skrev i sin post.

     

    Til Mads16, kjør på og post det du lurer på og gi eff i sånne som jammi, som ikke har annet enn galle på lur.

     

    ærbødigst hilsen Cowheigen

  3. overfladisk kommer av det danske ordet overflade (norsk=overflate), og har følgelig fått betydningen "å ikke se annet enn det du ser". dvs om A (som er overfladisk) ser B som har flotte moteklær og dyr bil, så er denne B velstående og suksessrik i A sine øyne og kanskje et "kupp å være kompis med", mens sannheten er at B kanskje er en notorisk butikktyv og svindler, som lurer til seg penger klær og status-symboler for å lure flere.

     

     

    det er nå slik jeg har lært det da.. :hmm:

  4. har 1000/200 linje her, og er godt fornøyd med det. passer godt pris i forhold til bruk. har 3-4 pc'er på nett samtidig. men kun 1 har konstant nedlasting, resten brukes til nyheter, mail og msn, bla. dette funker meget bra. og om det skulle bli trøbbel med å se feks nett-tv på en pc, så stoppes nedlastings pc'en for en periode.

     

    dessuten vil jeg si at alle dere som ikke har mye positivt å si om telenor, min linje har vært nede totalt 10 minutter på 2,5 år max, da var det en liten oppdatering i sentralen (tror jeg).

     

    jeg vil også si, gratulerer til dere som har hastigheter på opptil 100 mb (og skryter stort av det, som om verden ikke består av annet enn et høl i veggen) :p

  5. Det er langt mellom de som kan levere alarm direkte til politi, og det er vel bare stort sett "overfalls-alarm" som går rett hjem hos politiet.

     

    tror at selv store internasjonale konsern, har et lite vaktselskap i ryggen (hafslund, falc, securitas etc), som behandler alle alarmer som er blitt utløst, og vurderer fortløpende om politi skal rykke ut.

     

    :hmm:

  6. man kan jo også bruke den ikke fullt så kjente ether4floppy konverteren. Da er det bare å dele floppystasjonen, så har den andre tilgang til internett og delte mapper på den maskinen det gjelder. Men på dette alternativet må man ha ett nettverkskort i den ene maskinen. den kan likeledes kobles i en switch. Alternativt kan man bruke floppy2floppy, men den har sine begrensninger iom at en kan brukes bare mellom 2 pc'er.

     

    legger ved bilde av de to alternativene:

     

    ether4floppy.JPG

    floppy2floppy.JPG

     

    :yes::thumbup:

    lykke til med lanpartyet

  7. jeg solblendet læreren med klokka mi (sol+klokke=refleksjons-pøbleri) 8) og jeg kastet en brødskive med jordbærsyltetøy på en fyr som slengte med kjeften :evil: ... + 34 anmerkninger av "glemt å innlevere hjemmeoppgavene" :shrug: dette tilsvarer nedsatt til LG på oppførsel og NG på orden :rofl:

×
×
  • Opprett ny...