Gå til innhold

Elvin Atombender

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elvin Atombender

  1. Heisann. Har nettopp kjøpt S7 etter å ha brukt Note II i flere år. Er blitt litt usikker på valget, og jeg kan få byttet S7'n til en S7 Edge, men er i tvil nettopp pga kantene. Fått inntrykk av att kantene får det til att skjermen på en måte blir mindre enn 5.5". Ser ut som att forskjellen på størrelsen på skjermen er større mellom S7 og Note II enn mellom S7 og S7 Edge. Stemmer dette?

  2. Bruker fortsatt 3D funksjonen på tv'n ja, både til film og spill. 3D spilling kan til tider være en ganske så heftig opplevelse. Kommer nok til å savne 3D skulle det forsvinne. Men reagerer på prisen i norge på 3D BluRay. Noe selges til fornuftig pris, men nyheter kan koste helt opp i 350kr, og det betaler jeg ikke for en film. Da kjøper jeg heller samme filmen på nett fra utlandet til rundt 150kr.

  3. Flott podcast! Mange bra titler som blir nevnt. Ingenting slo et bra arcade spill. Kunne sitte lenge bare å se på att andre spilte, eller demo spillinga for den saks skyld. Mine favoritter var bl.a Final Fight, Dragon Ninja, Altered Beast, Rolling Thunder, Aero Fighters, Salamander, Prehistoric Isle, Chase HQ, Sunset Riders, Rastan Saga, Captain Commando, Bubble Bobble, Street Fighter II, Mortal Kombat, Cabal, Arkanoid, WWF WrestleFest, Raiden, Afterburner, RoboCop og Combat School. Spill fra gamle selskap som Data East, SNK, Taito, Jaleco, Irem, Leland, Mitchell, Technos og Seibu. Så vidt jeg vet eksisterer dem vel ikke lenger, men navna sitter like godt i hukommelsen som tidligere nevnte Ocean.


    Husker så altfor godt første gangen jeg var på slutten i Altered Beast og hadde 1 credit igjen. Rett før bossen var ferdig, så trykket en frekk liten pjokk, som ikke rakk opp til spakene engang, inn 2p knappen og brukte den siste crediten. Og jeg var sef tom for penger. FØKK!! Akkurat da hadde en Shoryuken vært på sin plass... Når det gjelder Mortal Kombat så var det litt sjef å lenge være den eneste på stedet som kunne fatalities komboene. Dem fant jeg i EGM som jeg kjøpte på Narvesen. Beste var når du i 2 player avsluttet en kamp med en fatality mot en som ikke viste att det var noe sånt i spillet engang. Gjerne Sub-Zeros spinal rip eller Kanos heart remover. Priceless!


    Av pistol spill synest nesten det er litt skam att dere ikke nevnte Operation Wolf. Det var jo sykt kult å se den Uzien montert på en arcademaskin.


    Husk; "Winners Don't Use Drugs" ;)

    • Liker 3
  4. Vil skifte ut min LCD tv med en større (helst 60"+), men har denne gang lyst å kjøpe plasma pga att jeg vil ha den beste opplevelsen når jeg ser på BluRay. Men så skal skjermen også brukes til spilling. For vel 4 år siden da jeg skiftet tv sist, var det nesten utenkelig å bruke plasma til spilling med PS3 og XBOX360. Hvordan er det idag? Er forskjellen like stor enda?

  5. Takker. Var dette jeg hadde lest før. Men nå ordnet det seg med att jeg valgte Download Again etter att trialen var over, og da hadde jeg hele spillet tilbake. Men tror jeg skal føre over lisensene. Har aldri gjort det, men har nå min tredje Xbox, så kanskje det hadde vært en idè.

  6. Ticket to Ride har sluttet å fungere i full versjon. Får kun spille trial versjonen, selv om jeg har kjøpt det og har noen achivements i det. Har slettet og lastet ned på nytt, men samme resultat. Nå skal det sies att det ble kjøpt på min forrige XBOX som fikk RROD, men alle andre gamle tittler fungerer når jeg er online. Mener der skal være en måte å få det tilbake, men husker ikke hvordan.

     

    Noen som kan hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...