Gå til innhold

krydderkongen

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krydderkongen

  1. Hei.

    Jeg har montert m.atx hovedkort av slag:ASUS RAMPAGE IV .

    Men etter å innstallert driver cd n til hovedkortet virker bare tilkoblinger på nett kun via tråløst nett.Puttet i d-link 140-n for å komme på nett.

    Bruker Win 7 Ultimate 64 bit os , men trodde vis man gikk på update så skulle denne komme opp som "frivillig "oppdatering men det gjorde den ikke .

    Når jeg setter i nettverks ledningen på kortet så lyser det akkuratt som at det skulle være ok men jeg finner ikke nettverkskortet på min datamaskin/behandle/enheter.

    Har prøvd denne netverksledningen på andre pc r så det er i orden .

    Noen som har en ide???

    Det skal være dette nettverkskortet i den nettverk - Ethernet 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - RJ-45.

    Fant denne på asus sine hjemmesider men funker ikke...

     

     

    Hjelp!!!!!

  2. Hei.

    Litt usikker på valgene dine når det gjelder skjærmkort?Hva slags skærm har du?

    Ser også at du velger 4 gb ram men hva slags OS skal du bruke 32/64 w7/w8.

    Er dette noe du har eller vil kjøpe?

    Trenger mer info om strømforsyning du har valgt?

  3. Den funker kanon bra. Og 1066MHz minne funker bra.

    Takk for svar! Da er det nok bare å kjøpe den! Litt surt at over 1500 Kroner ble mistet på feilkjøp :hrm:

    Benytt angrefrist, eller videreselg den. Burde kunne få en grei pris om du kan selge den tilnærmet ubrukt og med kjøpskvittering.

    Ja eller legg den tilsalgs på bruktsiden her da. (bare du ikke har prøvd å tilpasse den da hehe)

  4. Jeg har vudert vannkjøling for min GTX 295. Etter litt forskning og en prat med kunde support på Perfect-pcs.com satt jeg sammen et bra system (i handlevogn)som kunne kjøle GTXen meget bra med muligheten til å utvide systemet med en CPU/Chipset vannblok senere.

     

    Problemmet var at systemet koster 2700 Norske kroner som er en bra pris, men etter at man legger på frakt og moms det kommer opp i 4500kr. Det som er synd er at jeg kunne ha kjøpt meg en ATI 5970 for denne prisen.

     

    Tusen takk for guiden, men netthandel fra utlandet er lit for dyrt. Jeg har betemt meg for å kjøpe deler i Australia når jeg er der på ferie senere i år. Jeg gleder meg :)

    Hei.

    Jeg har også vurdet å vannkjøle mitt gtx 295 men jeg vurderer å sette en extra radiator på mitt esisterende prosjekt . men jeg har jo sjekke en ca pris på en norsk side med det man trenger vis man bare skal kjøre kjøling på gpu. men her glemte jeg å legge inn vifte og ramme til å feste vifta til radiatoren + slangeklemmer.Ops denne prisen er vist uten moms også så det blir nok dyrere.Uff å jeg som hadde bestilt meg noe småtteri der..Hvorfor skal alt som er smart koste så mye mere i Norge.

    Mvh Tom

    post-166343-1277244449,7275_thumb.jpg

  5. Hei.

    Jeg bare lurte på om hva slags egenskaper vannet du kjøper hos datakjedene har noen kjøleevne eller er det bare som frostveske at det er tilsatt noe så det ikke blir alger.Jeg er litt "noob" på vannkjøling.Jeg har kjøpt meg et kabinett som har innebygd vannkjøling så jeg lurer på endel..Hvor i Norge er det smart å kjøpe"vannblocker" Til skjærmkort.

    Jeg er litt skeptisk til å spørre , jeg så emne"hjelp til kjøp av vannkjøling sporet helt av".

    Men det som er at jeg tror kjøleren ikke klarer mere enn cpu kjøling ettersom radiatoren bare er 140mm. så lurte jeg på om jeg kan henge på en extra radiator 480mm på baksiden av kabinettet ,så når vannet passerer prossesorkjølern så går den til en ny radiator(480mm) så til et skjærmkort(gtx295)så tilbake til basen(pumpa?)så tilbake til 140mm radiatoren så tilbake til prossesoren.

    Eller blir det for tungt for pumpa?? Pumpa har en kapasitet på 500l i timen.

    Sikker dumme spørsmål men jeg er litt på gyngene grunn når det gjelder vannkjøling.

    Hva mener dere?? Tror dere at den greier seg??

    Dette er systemet.::The Thermaltake Armor+ VH6000BWS

    post-166343-1276970197,3075_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...