Gå til innhold

Prentom

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prentom

  1. DJViking skrev (2 timer siden):

    SpareBank1 sin CashBack var grunnen til at jeg i 2022 begynte å betale kun med kredittkort.
    Jeg klarte å spare opp 6500kr i bonus, til de halverte den fra 01.01.2024
    Jeg får til og med 5% renter av bonus ved å la det bli stående på bonuskontoen.

    Nå er det ikke like lukrativt for meg, men likevel, 1500kr året er bedre enn ingenting (betaling med debetkort).
    Men jeg må bruke 300000kr i året for å få maks bonus på 1500kr. Det kan bli veldig vanskelig, selv om jeg bruker kredittkortet til å betale alt med.

    Kan det hende at SpareBank1 fant ut at de ga bort for mye penger, at det var grunnen til de halverte bonusen.

    Jeg brukte også SB1 sin MasterCard, men har nå gått over til Norwegian sin som er gratis og samme 0,5%. Men først bruker jeg Morrow sin som er både gratis og 1-2% cashback (1% på alt, 2% på nettkjøp). 

  2. discostu skrev (18 minutter siden):

    Har vurdert Ikano frem og tilbake for dagligvarer, men føler stresset med å huske å scanne Æ, samt eget fra trumf oppå dette ikke er verdt de 2000kr man potensielt sparer per år, mulig jeg vurderer det hvis kortet kan knyttet opp mot trumf

    Jeg registrerte Ikano i Æ, så da trenger man ikke skanne appen 👌

  3. stekstek96 skrev (8 minutter siden):

    Hei, jeg bruker IKANO-kortet til ganske store innkjøp av mat for egen bedrift. Har for øyeblikket 10k som kredittgrense og må vente en mnd for å søke om å øke kredittgrensen. Er det mulig å betale tilbake med en gang jeg når 10k og så bruke kortet videre for å makse ut cashbacken til 500 kr per måned? Betaler alltid tilbake i tide forresten og har allerede makset ut cashbacken i Morrow Bank.

    Jeg ville vært forsiktig med det da jeg holdt på å bli kastet ut av banken da jeg gjorde det flere ganger samme måned. Men å gjøre det én gang før du får satt opp grensa går nok fint. 

  4. epifant skrev (2 minutter siden):

    Noen som får DNB rabattkoden til å funke hos Power? Har forsøkt minst ti ulike varer nå, men det kommer opp "Rabattkoden ble ikke funnet eller produktene i handlekurven kvalifiserer ikke til rabatt" hver eneste gang 🤬

    Det er tilbud torsdag-lørdag, så her var du dessverre ikke i tide. 

  5. remilio skrev (11 minutter siden):

    Jeg har hele tiden brukt Coop og Trumf sine egne kredittkort for å få 2% bonus istedetfor 1% på dagligvarer. Men med Ikano Visa får man vel 2% selv uten medlem? Så det blir 3% dersom man scanner Trumf/Coop medlemskort før man betaler?

    Er det da noe poeng å beholde Trumf/Coop kredittkortene eller bør jeg bare kansellere de så snart jeg har mottat Ikano? Har jeg gått glipp av noe?

     

    Om du reiser med Booking.com, så er det greit å ha Trumf Visa. Da kan man få mye cashback. Ellers ser jeg ikke vits med å ha de om du har Ikano. Jeg bruker det selv 👌

    • Liker 1
  6. Fefe skrev (27 minutter siden):

    Fortsatt vanskelig å få tak i uten at man skal betale overpris til en scalper. Av prinsipp gjør jeg ikke det, men skuffelsen hos nevøen min på julaften gjorde meg nesten i tvil om det hadde vært verdt å bryte det prinsippet. Håper på hjelp her! 

    Dette er eneste mulighet som jeg vet om.

    https://no.coolshop.com/produkt/playstation-r-5-console-standard-edition-825-gb-disc-model-god-of-war-ragnaroek-bundle/23D9Z4/

    • Hjerte 1
  7. GolfRolf skrev (31 minutter siden):

    Prentom 
    -da er Ikano uslåelige. De har 2% på alt av dagligvare, og man kan få rabatt fra Æ, Coop og Trumf i tillegg 👌

    Kan man koble Ikano kredittkort opp mot Trumf, eller må du først skanne en Trumf-kode før betaling med kredittkortet?

    Jeg bruker Trumf-kortet mitt for å få Trumf registrert. Jeg vet ikke om Trumf tillater kredittkort registrert på nettsiden. Det gjør Æ nå, men det har de ikke gjort de siste årene. 

  8. Der de fleste av våre kroner går, er til dagligvarer, og da er Ikano uslåelige. De har 2% på alt av dagligvare, og man kan få rabatt fra Æ, Coop og Trumf i tillegg 👌

    Så om du vil ha bare ett kort, ville jeg satset på det. Jeg har 10 kort selv, så jeg vil ikke begrense meg til noen få kort, men der er vi alle forskjellige 😄

  9. Dubious skrev (8 minutter siden):

    Har kun Coop Mastercard, og får 4% ved handel på min lokale butikk (3% butikk og 1% kort)

    Må nesten vurdere andre kort, men det er lett for å havne i gjeldsfella.

    Med Ikano får du 2% kort, og fortsatt 3% på Coop medlemskap. Det er ikke snakk om mye, men det hjelper på. Og du får 2% på alle dagligvarekjeder, i motsetning til Coop MC. 

  10. Det er 20-25% rabatt på noen nettsider en gang i blant. Husker ikke helt hvilke nettsider, men det var iallfall en gang de hadde rabatt på en lignende side som Stormberg.no, med turklær og sånt.

    Jeg savner det gamle tilbudet de hadde. Nå bruker jeg omtrent aldri det kortet. Da vil jeg heller anbefale YX Visa kortet. Der har du en rabatt du kan velge hver måned. Spar 100 kr på streaming (hva som helst av Spotify, Netflix osv) eller andre som skiftes ofte. Denne måneden er det 5% på «Reise/fly/hotell/taxfree» eller «Restaurant/cafe/blomster» i tillegg til streaming der man får 100 kr dekket. 

×
×
  • Opprett ny...