Gå til innhold

orbok

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av orbok

  1. Har selv 2 stk 9800gtx+ i sli, og det fungerer utmerket i 1680x1050 og 1980x1050 oppløsninger. Men pga "bare" 512 mb minne i kortene så kommer det litt kort ift AA x 8 og oppover. Selv om du har 2 kort i sli, har du alikavel kun 512 mb video minne. Hvis du allerede har et fra før, så vil du få betydelig ytelse forbedring med ett til. Gtx+ står for at det er bygd med 55 nm (gtx er 65 nm) teknologi, hvilket gir kortet høyere klokkefrekvens og mindre varme og effektforbruk. Både gtx og gtx+ kan pares i sli..

  2. SERRIØST!? MÅ man vente helt til release her før man kan spille spillet!? Fan så jævli teit da!

     

    Nei, folk spiller det allerede på PC.

     

    Kan noen som spiller lovlig kjøpt utgave av spillet på pc fortelle hvordan man aktiverer det online? Jeg får også beskjed om at SERIAL ikke er gyldig/registrert når jeg taster inn key koden.. Setter veldig pris på tilbakemelding. Hatt spillet siden mandag, men har ikke fått prøvd det enda pga kode skit..

  3. Var nettopp og hentet en kopi av Far Cry 2 hos Gamezone. Har innstallert spillet på pc`en men ved oppstart så skal spillet aktiveres ved å skrive inn "serial". Jeg puncha inn Keycode som står på bookleten, men fikk beskjed om at koden ikke er registrert gyldig. Er det en annen kode som skal skrives inn? Står en lengre kode under tastevinduet i aktiverings menyen som der står: Unlock request code: 7cl4b- osv osv. Har ikke sett dette før, så jeg lurer på om jeg skal skrive inn koden som står under?

    Kan det også være slik at man ikke kan aktivere spillet før release dato som er 23 i Europa? Takker for svar...

  4. Er 33, har spilt siden 5 års alderen. Starta med sharp mz700, vic 20 og C64. Stoppet opp litt ved 386 pga pengene gikk til slagverk. I dag går det hovedskaklig i PC og xbox360 med ungene. På pc foretrekkes strategi, fps og simulator spill. På xbox går det i bilspill og sport spill osv. Musikk og gaming er sunne hobbier!(nå har jeg råd til begge deler, samt jeg tjener jo litt på musikken) Vil aldri slutte å få hakeslepp på hvor bra nye spill og ser ut.

  5. Hadde jeg kunne innstallert på egen maskin, hadde det ikke vært noe problem. Saken er at etter driveroppdateringen, så har absolutt alt klikket. Har formatert hardisker, innstallert vista, men etter første restart starter ikke os. Får en kjapp bluescreen, og maskinen starter på nytt. problemsignatur 65537, 0000. 00016 osv. Ingenting jeg gjør får meg inn i os, har nå forsøkt i 3 dager.

    Fungerte heller ikke med installasjon på den andre maskinen. Det fungerte på den maskinen, men ikke på min pc etterpå.

    Men fikk iallefall eliminert feil på harddisk, skjermkort og minne.

  6. Jeg får ikke innstallert vista på ny i min pc etter total kræsj i forsøk på driver oppdatering. Feilmeldinger kommer i oppstart før windows starter, og jeg har kommet fram til at det har med drivere å gjøre. Jeg vil gjøre et forsøk på å innstallere vista på min harddisk fra en kamerat sin pc (min nøkkel), legge inn alle drivere på ny der for så å sette tilbake i min. Er det noen som vet om det vil fungere?

    Setter pris på hjelp..

  7. Nå har jeg innstallert vista ca 15 ganger, etter omstart så starter windows, men så blekker det ut med et blått blink. Hvis jeg feilsøker etterpå får jeg beskjed at windows har stoppet pga kritisk feil. Har som sagt ribba maskinen for alt utenom Psu, 2 gb ram, 1 stk formatert hard disk og 1 stk skjermkort.

    Har OEM versjon av vista64. Lurer da på om det er kun 1 install med den produktnøkkelen da, og hvor kan jeg skaffe en ny windows cd-rom plate uten å må kjøpe helt ny OS pakke?

  8. Nå har jeg formatert alle hardisker og partisjoner, alt er helt blankt. Vista starter innstallasjonen, men etter første reboot får jeg en kritisk feilmelding om at det har oppstått en kritisk feil. Har satt alt riktig i bios, det meste på auto osv. Nå har jeg gått tom for ideer her.

    Jeg trenger virkelig noe hjelp nå, ellers blir jeg sprø!!

  9. Jeg har vista 64bit. Kjører 2 hardisker, med vista innstallasjon på c:. Tror problemet er at C: harddisken har tatt kvelden, fordi jeg får gamle xp cd til å starte innstallasjon fra cd-rom. Prøvde å legge inn xp på harddisk nr 2, men det kommer ikke lengre enn første re-start. Har satt opp egen partisjon osv, men har ikke formatert hoved disken (C:) pga mange filer jeg ikke vil miste der.

    Jeg kjøpte en ny harddisk nå i formiddag som jeg skal bytte med gamle C:. Da skal vel ting starte normalt igjen klar for ny innstallasjon av vista?

     

    Hvis det eventuellt er disk kontrolleren i hovedkortet som har sluttet å virke, hva må jeg gjøre for å få den til å kjøre igjen? Resette/flashe biosen kanskje?

    Har opplevd mye rart med pc før, men ikke at alt skal gå så til de grader til h...... etter innstallasjon av nye skjermdrivere!

  10. Jeg skulle bare innstallere nyeste skjermkort drivere og brukte driver sweeper til å fjerne de gamle først. Det har oppstått et problem, og jeg får ikke boota hverken i sikkermodus eller fra cd-rom. Får en feilmelding om at feil har oppstått. Status: 0xc0000225.

     

    Har prøvd alt, og kommer ikke inn i dos for å formatere hardisker engang. Noen som kan hjelpe meg? Føler at noe er veldig galt her.

  11. Jeg har en Q9550, og bruker maskinen til endel gaming. Klokka den til 3.3 ghz, med idle temp på ca 30* på kjernen (kan sikkert gå endel høyere). Er meget klokkevillig, bare å øke litt på FSB i bios, og pga multiplieren er på 8.5 er det lite som skal til for å få en sinnsykt bra cpu! så med en slik quad blir du uansett ikke holdt tilbake i ytelse i spill i forhold til 2 kjerner.

     

    Ingen spill pr idag som drar utnytte av klokkehastigheter over 3.2 ghz på flerkjerna cpuer heller.

  12. Du går inn bios ved å trykke på DEL, eller F2 ved booting avhengig av type bios du har. I bios har du select boot sequence priority eller lignende, og der bør HDD stå først, deretter DVD-rom, ev floppy hvis du har det. Skal du innstallere windows fra cd, må DVD-rom stå først. I noen tilfeller står også other device som et alternativ, og det vil si en usb minne pinne e.l Skal du flashe bios uten floppy, anbefaler jeg at du gjør det med en slik...

  13. Jeg ville sjekket ram brikkene en for en. Har opplevd noe lignende etter bygging, maskinen virket ikke med 4 gb av identisk ram, men med 2 gb så virket den. Det var faktisk heller ingenting galt med ram brikkene i seg selv.

     

    btw, usb over current device er ei melding som kommer hvis maskinen bootes med en usb minnepenn e.l i maskinen, og boot rekkefølgen har other device enabled i bios.

×
×
  • Opprett ny...