Gå til innhold

db_glitch

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av db_glitch

  1. Litt på siden, har Cowonen linje ut? Hvis ikke så er det vel best å ikke bruke forsterker så lenge lyden blir høy nok uten å vrenges.

     

    Nei, ikke linje-ut. Med default lyd-instillinger begynner lyden å vrenges når jeg har volumet på 40 av maks 50. Med rockbox firmware kan jeg skru på full pupp uten at det vrenger, men da er det jo uten EQ og 3dSuperMaxxxxBass og sånne ting :) (Altså - Rockbox har eq, men som default er den satt flat)

  2. Ah, da tror jeg jeg er med.. :) Takk for svar.

     

    Men bare for å krangle litt :p Du skrev i artikkelen at micro-usb var 7pin. Er ikke det nok til analog video m/lyd ut, pluss digital signalering av de andre funksjonene? Mulig at f.eks Sony også bruker analoge signaler for å benytte støyreduksjon, men dette er da strengt tatt ganske unødvendig i en dock..

     

    edit: leste innlegget ditt litt nøyere. En perfekt standard kunne jo da vært en mikro pluss en mini-usb. Neppe dyrere å produsere enn proprietære løsninger, men selvfølgelig mindre lønnsomt når folk mister kabelen sin..

     

    edit: og enda nøyere.. Det er jo omtrent akkurat det du sier.. :roll:

  3. Jeg bruker en gammel bærbar som et slags mediasenter, da skjermen på den er ødelagt etter et lite fall i bakken.. Det er en Compaq EVO n620c.

     

    Det jeg ønsker er å aktivere "wake on lan". Maskinen står trangt til, å er litt styr å få i gang igjen etter f.eks en sikring har røket.

     

    Den er nå koblet til TV via VGA kabel, og jeg får ikke bilde på TV før Windows XP loading screen kommer.

     

    Finnes det noen triks/software jeg kan bruke for å få dette i orden?

  4. Såvidt jeg har forstått er det i hvertfall liten vits å kjøre flac/wav o.l i kombinasjon med A2DP-headsett hvis du ønsker best lydkvalitet. A2DP har visstnok ikke høy nok båndbredde til å sende ukomprimert lyd i cd-kvalitet.

     

    Et par kilder:

     

    http://www.edn.com/article/CA6571008.html?industryid=47044

     

    http://www.soundexpert.info/jblog/blog/se_...io-quality-A2DP

     

    Ødegård: Jeg synes kanskje du er litt bastant når du sier at all opplevd kvalitetsøkning ved bruk av ukomprimert lyd er placebo.. Selv mp3-vbr 192 kb/s mangler noe av lydbildet. Men for all del, jeg selv klarer meg finfint med mp3@192.

  5. Hei =)

     

    Leter etter et nytt musikkprogram/avspiller. Har Winamp nå, men kunne tenke meg et program som man kan lagre alle sangene i selve programmet. Noe allà iTunes.

     

    Noen gode forslag?

     

    Takk for svar =)

     

    Har du prøvd mediabiblioteket i Winamp da? Det fungerer veldig bra synes jeg, selv om jeg foretrekker Mediamonkey pga. tag- og organiseringsmulighetene der.

×
×
  • Opprett ny...