Gå til innhold

Vantage

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vantage

  1. AKIRA, du må være sprø hvis du tror at alle som har bestilt en m1330 faktisk har BEHOV for en ultraportabel.. tror det er ganske mange laptopkjøpere som ikke har noe bestemt størrelse de MÅ ha. (også m1330 kjøpere)..

     

    jeg for eksempel, så på den lille størrelsen som et greit pluss, men langt ifra noe "must". grafikkytelse er minst like viktig for meg.. det samme gjelder leveringstid.. :p

     

    ved siden av m1330, vil jeg si at macbook pro var det beste kompromisset jeg fant, med tanke på størrelse, vekt, ytelse, design, byggkvalitet, tilkoblingsalternativer.. for meg hvertfall.. og ja, leveringstid har vel også hatt noe å si her :p

  2. har lett veldig lenge etter et alternativ til xps m1330.. det beste jeg finner, er Apple MacBook eller MacBook Pro.

     

    Har du ikke behov for dedikert grafikkort er MacBook'en et godt og rimelig alternativ. Skal du bruke maskinen til litt spilling, så får du et MYE bedre grafikkort i MacBook Pro'en. Den blir selvfølgelig ikke like liten med sin 15,4" skjerm, men under 2,5kg er det likevel mange som kan leve med...

     

    Og for alle som ikke ønsker å gå over til Mac OS, så går det jo kjempefint å bruke XP/Vista på en Mac. ;)

     

    Før øvrig så får du Santa Rosa, LED skjerm, nydelig design, HDMI port, og ikke minst.... 7-10 dager levering!! :w00t::dribble:

     

    Selv har jeg avbestilt Dell'en (bestilt 10. juli, forsinket levering 6.sept).. og bestilt en MacBook Pro ;)

     

    Husk også at Apple har ca 8% studentrabatt.

  3. Skal gå til innkjøp av en HTPC nå.. Kommer til å koble den opp mot en 1080p HDTV , og skal igrunn bruke den til det meste.. dvs surfing, film, musikk, spill. I og med at jeg skal plassere den i tvbenken, så er støynivå og varme ganske så viktige faktorer..

     

    Men nå er ikke jeg helt oppdatert på hva som er bra innen de ulike komponentene, så setter STOR pris på litt tilbakemeldinger på oppsettet mitt :)

     

    FOX+ GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 2 250,-

    GIGABYTE GA-P35-DS4 1 438,-

    Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz Socket775 1 550,-

    OCZ DDR2 2048MB Platinum XTC 1 195,-

    Seagate 400GB S-ATA2 NCQ 7200RPM 1 025,-

    Lian Li Desktop/HTPC, Aluminium, Sort 1 495,-

    OCZ ModStream strømforsyning 450W 595,-

     

    SUM 9 548,-

  4. Er SAFE forsikring ja... Ifølge alle de jeg pratet med på Elkjøp foretningen så kunne jeg ikke få pengene tilbake, jeg kunne ikke engang kjøpe noe annet enn en mobil for pengene. :no:

    De to telefonene jeg fikk tilbudt var forresten Nokia 3100 og sony ericsson t230. Åssen de kom fram til at disse telefonene "tilsvarer" S55 skjønner jeg ikke...

  5. Akkurat nå er jeg litt usikker på hva jeg syns om forsikringen til Elkjøp. For noen uker siden ble mobilen min (Siemens S55) ødelagt, og jeg leverte den inn til reperasjon. Jeg skulle hente telefonen idag, men fikk beskjed om at jeg skulle få en tilsvarende telefon fordi de ikke fører S55'en lenger. Problemet mitt var at det jeg fikk velge mellom var de 2 dårligste telefonene elkjøp butikken hadde inne!! Dette er 2 telefoner med mye mindre funksjonalitet enn den jeg hadde. :hrm:

    Jeg kan heller ikke få pengene tilbake. Ifølge elkjøpmannen var det 99% sannsynlighet for å få avslag hvis jeg skulle klage via elkjøp. Så nå må jeg ringe forsikringsselskapet selv for å forsøke å ordne opp.... :mad:

  6. Tror jeg har samme problem med min Dell D500. Er en irriterende lav "variabel" pipelyd. Hos meg kommer ikke lyden før windows har startet. Samme hos dere eller? Har funnet ut at av en eller annen snodig grunn så forsvinner lyden hvis jeg åpner en pdf fil i Acrobat Reader og trykker og holder inne venstre museknapp (slik at man kan "dra" siden).

     

    Har vært i kontakt med dell, men desverre ingen hjelp å få.

    Lurer litt på om alle dell sine d500 har samme problem.. i så fall burde jo dette bli nevnt i tester og sånt.. Jeg hadde hvertfall tenkt meg om flere ganger før jeg kjøpte hadde jeg visst om dette. :(

  7. Tror jeg har samme lyd i min Dell Latitude D500. Det er en lav pipelyd som så vidt jeg skjønner komer når pcn ikke jobber. Lyden kommer derimot ikke hver gang jeg skrur på maskinen. Har sendt en mail til dell angående dette... venter fortsatt på svar. Tror forresten det er harddisken jeg og.

  8. Okei.. Men psdata har tilbud på skjermen denne uken til 5595. Skal bruke skjermen til det meste.. windows greier, spill, filmer.. Lurer derfor hvordan skjermen er med tanke på "ghosting". Har fått med meg at dette kan være litt forskjellig fra skjerm til skjerm, selv med samme responstid..

     

    Hadde satt veldig pris på hvis det er noen som vet om en test av denne skjermen. Kunne ikke finne noen jeg..

  9. Ganske irriterende med ett lite månedlig trekk? Skal det lissom være mindre irriterende å måtte betale 10-20000 med en gang?? Du sparer vel heller ikke noe penger ved å kjøpe maskinen selv.. du kan jo derimot spare opp til 50% eller no, anhengig av hvor høy skatt du har. Jeg skulle gjerne ha benyttet meg av den ordningen hvis jeg hadde mulighet til det..

×
×
  • Opprett ny...