Gå til innhold

Saphenus

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Saphenus

  1. Når jeg kobla til telefonen min til en vista maskin(ikke min) og valgte og koble til gjennom active sync, så instalerte det seg selv uten at jeg måtte instalere noen cd.

     

    Har du prøvd og bare koble til telefonen og velge active sync?

     

    Jeg trodde jeg hadde prøvd det, men når jeg restarta pcen og prøvde igjen fungerte det :) Har brukt flere dager på å rive meg i håret over dette hehe! Selv om vista viste seg å fungere i dette tilfellet må jeg bare få sagt at stort mer ustabilt OS har jeg sjelden hatt.. Driiit! Sorry , off topic I know, men måtte bare få det ut :p

    Takk for kjapt svar iallefall :)

  2. Jeg har problemer med å få installert synkroniseringsprogramvaren som følger med. Windows Mobile-ressurser installeres helt fint, men Windows Mobile Device Center bare tilsynelatende installert, og dukker ikke opp noen plass på maskinen. Setter jeg inn cden igjen forsvinner muligheten for å installere Mob-ressurs programmet, mens valget Mob. Dev. Center fortsatt er aktivt, og samme hvor mange ganger jeg prøver vil det ikke "sitte" på PCen :p

     

    Er det vistaen min som kødder med meg eller har andre hatt lignende problemer? SKulle gjerne synkronisertoutlook kontaktene mine..

  3. Har VLC støtte for WM 6.1? Jeg fant ikke det på videolan.org. Gi en lyd om du finner noe ok?

    Hmm, jeg har faktisk ikke sjekket det siden telefonen min ikke er komt frem ennå. Den har sikkert ikke det om du ikke fant det.. Får se det litt an. Sjekke opp dette TCPMP først ;) Noen som har lyst å fortelle litt om det? Fordeler og bakdeler?

×
×
  • Opprett ny...