Gå til innhold

The~Raven

Medlemmer
  • Innlegg

    380
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The~Raven

  1. Syns det er så mange drittunger som spiller cod på xbox for tiden, de løper rundt med de jævla nobtubene sine og bare spammer overalt og camper som et helvete. så da fant jeg ut at jeg likeså gjerne kunne ta noen challenges så lagde meg en klasse med OMA og DC og gjett hva, det funker så sjukt bra sammen får sånn 40-13 og 52-9 nesten hele tiden + at det er drit gøy fordi da begynner de som opprinnelig var feige og klage som faen :p

  2. Merkelig så mange som uttaler seg uten filla peiling?

     

    Du kan få kjøpetillatelse til 22lr hvis du har aktverdig grunn.

     

    Som jeger med bestått jegerprøve.

     

    Som medlem av skytterlag/klubb.

     

    Er du under 18 må også verge inn i bildet.

     

    Rent lovlig er det faktisk enklere å kjøpe 22lr enn luftgevær for en kar på 16...:)

     

    22lr blir veldig stille med demper med rett ammo, selv bruker jeg Eley sub og det er knapt hørbart med min Sai demper, bra dempere til 22lr får du fra 450-1000 kr.

     

    Har du grunneiers tillatelse og sikker bakgrunn kan ingen nekte deg å skyte men så lenge du er under 18 er det nok lurere med en skytebane.

    Takker for svar, snakket med mamma om det igår og hun sa at det var helt greit at jeg skulle kjøpe og bruke det fornuftig og må ta konsekvensene selv hvis noe skjedde. men kommer ikke til og kjøpe får etter juletider og skal nok ta jegerprøva før den tid ;)

     

    men hva er det og anbefale av salongrifler til under 6k ? har mest lyst på cz 425 varmint, men leser noen steder at avtrekket er dårlig og a første skudd med kaldt løp tar seg en tur engang iblant. men også hørt at den har super bra presisjon og jeg synes selv den ser porno ut :p

    Vurderer også og heldempe den, eller kjøpe en heldempet american istede?

  3. er ivrig skytter, men syntes ikke det er så kult og dra til skytterklubben og skyte selvom jeg har vært der noen ganger. kjenner ingen der og er noe sky(fikk hjerneteppe så husker ikke ordet som har betydningen av og ikke tørre og snakke til fremmede) så jeg syntes det ikke er så gøy der, er så klart drit gøy og skyte såklart. men uansett, fyller 16 i desember og om jeg fortsatt er medlem, kan jeg søke om tillatelse fra politiet til og kjøpe salongrifle .22lr siden det er ganske billig og bruke, tenker da på brno mod.2

     

    hadde egentlig lyst på luftgevær først (crosman npss) men siden det ikke funker så bra på avstander rundt 50m+ så fikk jeg heller lyst på salong, og hvis jeg setter lyddemper på brno blir det da stille nok til at man kan skyte i skogen eller på en øy som ingen er på?

  4. kom hjem fra sykehuset idag, hadde vært og badet i det fine været på fredagen(igår) også hadde den høyre testikelen min snurret seg 180 grader rund, slik at blodet stoppet. det var så vondt og jeg hadde det sånn i 3 timer før jeg fikk narkose og opererte. det er seriøst det værste som har skjedd, alle som opplever det, føler med dere ;) også den ene legen som opererte sa at det var ikke ofte den vridde seg 180 grader så det var ikke rart jeg hadde vondt...

  5. *mine innlegg*

     

    men uansett utifra hva jeg har lest og forstått virker det som om "talent" ikke kan kommer fra noe annet sted en gener, hvis ikke vi tenker på gud og slikt da. du kan se for deg en som er veldig god i karate, han er verdensmester fordi han greier og blokkere alle slag og dukke unna alle spark, da har han gode reflekser, noe han kanskje er medfødt med. altså da kommer det fra gener da?

  6. Er så jævla mange drittsekker på cod nå (XBOX360) at det er faen bare ekkelt. også siden jeg har den nye map packen, så møter jeg nesten alltid de samme stygge folkene! får så lyst til og bare sette meg i ett hjørne og bare CAMPE som F... også når man f.eks spiller demolition og laget ditt er faen like dumme som det brødet du spiser hver dag!!!! så er det faen meg ikke lett og vinne noen matcher!

×
×
  • Opprett ny...