Gå til innhold

larsgk12

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av larsgk12

  1. Hei.

     

    Fikk HTC Desire HD den 22 desember. En fin telefon med mange flotte spesifikasjoner. Likevel må jeg si meg misfornøyd. Batteritiden har stort sett forbedret seg fra en lading om dagen til omtrent lading, annen hver dag. Mobilen viser ofte ikke meldinger som blir sendt (SMS), altså jeg får ingen som helst varsler av og til om meldinger jeg har fått. Svært ofte krasjer programmer og mange av programmene blir ikke installert riktig.

     

    Tror mobilen er kjøpt i Telenor sin nettbutikk. Hva gjør jeg?

    SMS fikser man vel lett ved å installere f.eks. Go SMS Pro eller Handcent, som både er gratis og mye bedre en "stock SMS".

  2. Bruker ARHD B4, med anbefalt radio (12.41.60.19U_26.06.04.14_M), men har problemer med WCDMA (3g / hdspa).

     

    Dersom jeg i Instillinger --> Trådløse nettverk --> Mobile nettverk, velger GSM/WCDMA auto, mister jeg telefonkontakt (R-en forsvinner i "dekningsfeltet") i visse områder, og jeg får ikke ringt/motatt samtaler. Datatrafikk derimot virker. Dersom jeg skifter til bare GSM, så virker begge deler, men da har jeg jo bare EDGE datatrafikk tilgjengelig.

     

    Noen tips?

  3. Har en DB-100, som jeg klarte ved en feiltagelse og koble vanlig antennesignal istedet for parabol til. Det kom blårøyk opp av mottakeren, og den sluttet selvfølgelig og virke.

     

    Kostnadene for og reparer, er nesten det samme som og kjøpe ny, men siden det er stor mulighet for at det er DVB-S tuner delen som røyk, kunne det jo vært gøy å prøve og lodde av og bytte den. Problemet er at jeg ikke aner hvor jeg kan få kjøpt noe slikt, og på tunerdelen står det kun "SHARP" og ikke så mye annet (på tunerkretskortet står det S9771VA-1 og GCI4AV0).

     

    Er det noen som har et forslag på en nettbutikk jeg kunne har fått tak i en slik komponent?

     

    -L-

  4. Btw, hvordan kan jeg forsikre meg om at telefonen ikke bruker 3G/edge osv? Vil kun at den skal bruke GSM nettet og WIFI

    Sikreste er vel å slå av datakobling. Finnes en Widget som heter "Mobile" (HTC Widget --> Settings --> Mobile). Alternativet er og holde Powerknappen inne i et par sekunder.

     

    Toggle Settings er og en finn App fra Market, hvor du kan gjøre mange instillinger.

     

    -L-

  5. Et par ting jeg lurer på;

    Er det virkelig ikke meningen at man skal avslutte programmer? Er klar over Task Kill o.l., men .... de følger jo ikke akkurat med som standard. Lar man nettleseren være på, og står på VG, som oppdaterer seg automatisk, vil det vel påløpe masse datatrafikk?

     

    Når telefonen går i "tastaturlås", blir skjermen svart. Da må man trykke telefontast for å få frem "lock"-skjermen, også åpne den ved og slide. Det blir jo en dobbel tastelås. Kan man unngå at skjermen går i svart?

     

    -L-

  6. 115 sider er mye å lese igjennom, så jeg presenterer problemet mitt

     

    jeg får ingen ringelyd når noen ringer.. meldinglyd og lyder ellers fungerer.. har prøft å skifte fra ring til ring+vibrer, men ingenting virker..

    noe annet merkelig har skjedd; intern lagring blir nå kalt intern lagring 2..

     

    noen som kan svare/hjelpe meg?

    Ringelyder har egen volumkontroll, mens meldingslyder og musikk har en annen. Du trykker op volumknappen for å styre lyden, er det en pil øverst til venstre, trykk på den, så skifter du til "Ringevolum"

     

    Det andre vet jeg ingenting om.

     

    -L-

  7. Hjelp.

     

    Har installert ny rom på Diamond min. Tom tom var fra før lagret i en "intern mappe"

    Etter oppdateringen ligger f.... ikke tom tom på listen over programmer. Så hvis jeg skal starte programmet nå må jeg åpne Tom tom fra filutforskeren.

     

    Hvordan i faen får jeg tom tom på listen over programmer. (Ja, jeg har prøvd å startet .exe fila

     

     

    Noen gode ideer

    Ja i utforskeren på mobilen, så kopierer du tomtom.exe fra den mappen den ligger i, går til mappen "Min enhet\windows\Startmeny\Programmer\", og velger Meny, Rediger, Lim inn snarvei. Så er du i mål.

     

    -L-

  8. denne har jeg løsningen på.. Av en eller annen grunn bugger telefonen til tider og skrur opp størrelsen på meldingskriften..

     

    Gå inn og still tekststørrelsen opp.. lagre... skru den deretter ned igjenn, da vil skriften være liten over alt på nytt..

     

    Om noen vet hva denne feilen kommer av, og hvordan den kan ungås hadde jeg blitt glad :)

    Dersom du bruker scrollehjulet mens du skriver en melding, vil tekststørrelsen endre seg. Kan jo være du har "kommet borti".

     

    -L-

  9. Jeg ville bare sjekke litt ut hvordan disse manilafilene så ut, siden det er så mye snakk om den nye "hacken".

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=423647

     

    Var bare litt nysgjerrig på hvordan dette var, og det hadde vært litt interessant å prøve, hehe. Ikke noe viktig, men ble litt taus, da jeg ikke fant denne windowsmappa.

    Du må (i Vista) gå i Mappealternativer, og fjerne hake for "Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales)". Har du XP, er det noe tilsvarende. Da vil Windowsmappen bli synlig.

     

    -L-

  10. Hei!

    Jeg har ikke noe program men bruker en wap-side som jeg synes er grei: http://interaktiv.vg.no/tvmobil/mobil.php - eller du går bare til wap.vg.no og finner link der...Har de aller fleste kanaler...

    os:-)

    Ikke så dumt det, men siden jeg kobler telefonen til PC med aktive sync hver ukedag på jobb, hadde det vært genialt med et program som gjorde alle oppslag mens jeg var tilkoblet, også hadde jeg det tilgjengelig på kvelden.

  11. Har en bekjent som har Iphone, og han viste meg et TV-Guide program som han hadde lastet ned. Det viste TV guide oversikt over alle de norske TV-kanalene. Det så veldig kjekt ut, og kunne tenkt meg noe lignende til min Diamond.

     

    Har prøvd og søke litt , men har ikke funnet noe relevante programmer. Er det noen som har sett et slikt program til Windows Mobile?

     

    -L-

  12. Veldig nøgd med telefonen, stort sett.

     

    Men irriterar meg grenselaust at den 'går i svart' når eg er i ein samtale. Eg brukar bluetooth headset.

     

    Har ein jobb der eg tar imot mykje samtalar pr telefon, og ein del gonger har eg eit bevisst behov for å overføre samtalen til ein kollega.

    Korleis overfører eg ein samtale? Og korleis kan eg skru av at den 'går i svart' medan eg er i ein samtale?

    Synes ikke det er noe problem at skjermen går i svart under samtaler, sparer jo strøm, og er jo bare og trykke på "powerknappen" dersom du vil ha frem skjermen. Dersom det ikke er greit nok, så er det bare og følge "tweakslinken" fra førsteposten :http://forum.xda-developers.com, og prøve punkt 8 (har ikke prøvd den selv, står at den ikke fungerer med alle ROM's)

     

    -L-

  13. Jeg har fått meg en HTC Diamond Touch telefon, og er veldig fornøyd. Fåt tinn TomTom7 og det funker som et uvær. Men det er en ting som irriterer meg. Når jeg har komme topp i 25 SMS/MMS sletter den de eldste meldingene. Er det en innstilling for å bevare alle meldinger?

    De slettes ikke, men vises bare ikke i TouchFlo3d. Velg "Alle meldinger", så finner du de i innboksen din.

     

    -L-

  14. Er det flere enn meg som har problemer selve telefondelen?

    Etter en softreset eller at telefonen er slått av og på, finner den ikke nett i det hele tatt. Da må jeg inn på Instillinger-->Telefon, og søke med "Finn nettverk" (har Network Norway). Dette må jeg ofte gjøre flere ganger før den finner nettet.

     

    Dersom jeg har brukt "Flight mode", kan jeg bare glemme og få telefonen til å virke uten og slå av og på. Da får jeg bare beskjed om "telefon er ikke klar, vent 15 sekunder og prøv på nytt", uansett hvor lenge jeg venter.

     

    -L-

  15. Noen som vet om det er mulig å legge bilder til kontakter, via datamaskinen? Er for slitsomt å gjøre det på alle kontaktene på telefonen.

    Dersom du bruker Outlook 2007 (sikkert eldre versioner og) til kontaktene dine, så kan du i allefall gjøre det der.

     

    -L-

  16. Hmmm...jeg vet hva usbmini er, og mitt kamera av merke Canon og min nokia N95 bruker samme "plugg". Diamonden har ikke samme fasong, og den har derfor en hel annen plugg enn det som er vanlig mini usb...prøv selv, hvis du ikke tror det.

    Har prøvd, og det fungerer fint. Hjemme brukere jeg usb-ledningen som hører til min Creative Zen Stone, og på jobb bruker jeg ledningen som hører til en WD-passport harddisk. Begge ledningene har et USB-merke i begge ender. Her er en slik kabel som jeg har :http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=124821

     

    -L-

×
×
  • Opprett ny...