Gå til innhold

fredonor

Medlemmer
  • Innlegg

    290
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fredonor

  1. Jobber på et utested, og bruker pc til å spille av musikk med. Har laget noen spillelister med 2-300 låter i hver som spilles av på shuffle, men av og til vil jeg (eller en gjest) høre på en låt som ikke er i spillelista. Det jeg ser etter er et mediaplayerprogram som skjønner at dersom jeg setter en låt i kø, så er det DEN låta jeg vil høre som neste. Har brukt MediaMonkey og WinAmp, men disse legger det som "neste låt" i spillelista og hopper over den pga shufflefunksjonen. Jeg vet spotify funker på den måten, men det bruker jeg ikke...

     

    Noen tips?

  2. Jeg er på utkikk etter et medieavspillerprogram som må ha enkelte helt spesifikke funksjoner:

     

    - Eget videovindu som kan brukes på skjerm nr 2

    - Når det ikke spilles av videoer skal det vises bilder i sekvens fra en mappe i videovinduet

    - Må takle et stort video- og musikkarkiv, og være brukervennlig

    - Arkivet bør kunne stilles inn til å vise både mapper med musikkfiler og videofiler i samme arkiv.

     

    Noen tips?

  3. Jeg skal lage en musikk-cd som kan spilles av i vanlig cd-spiller, men som starter avspilling av musikken og åpner en webside lokalt på pc-en når den puttes inn i en pc. Spørsmålet er: Hvordan gjør jeg det?

     

    Har funnet noen guider som forteller at den må brennes i 2 omganger med musikken først, og så datafilene (Jeg kommer selvfølgelig til å lage en ISO-fil av dette som jeg brenner ut senere), men jeg sitter fremdeles med noen spørsmål:

     

    Websiden jeg skal legge lokalt skal ha bilder, og de havner jo i en filmappe når jeg lagrer websiden. Hvordan skal jeg sørge for at siden vises riktig? Det er jo ikke alltid at en dvd-rom har stasjonsbokstav "D".

     

    Hvordan skal autostartfilen se ut når jeg skal be om at pc-en setter i gang musikken samtidig som den lokale websiden åpnes?

     

    Alle tips tas i mot med stooor takk :-)

  4. Takk alle :-)

     

    Jeg kommer ikke til å oppgradere på noen annen front enn kanskje et helt enkelt skjermkort dersom det interne ikke gjør jobben. Denne skal kun drive Cubase og midi plugins i tillegg til hardware, jeg har ikke noen som helst bruk for 3D-grafikk - den kommer sannsynligvis ikke engang å være på nettet. Alt det andre har jeg andre PC-er til...

     

    Er det forresten noen som vet hvordan PSU-en som ligger i denne er? Det er kabinettet jeg har til den...

  5. Jeg skal bygge opp en PC som kun skal brukes til hjemmestudiobruk på hobbybasis. Støyen fra selve pc-en har lite å si ettersom jeg skal bruke et eksternt usb-lydkort og usb keyboard, derfor er det ikke nødvendig med noe superstille som koster en tusenlapp ekstra. Det viktigste er vel at den er ganske stabil.

     

    Jeg har en E5300 prosessor som skal brukes, og jeg har planer om å kjøpe et MSI G41M-P25 hovedkort, Kingston 8 GB ram - KVR1066D3N7K ut fra kompatibilitetslisten til MSI og en Seagate Barracuda 7200.12 1TB HDD. Jeg skal etterhvert sette inn en SSD-disk til programvare, men jeg venter til prisene har falt en del. Jeg har ikke mange tusen å blåse på dette nå.

     

    Jeg regner med at jeg ikke trenger mengder med watt til dette oppsettet, men jeg trenger altså en stabil strømforsyning.

     

    Noen tips?

  6. Jeg har fått en PC med et Asus M2V hovedkort og en Sempron 2800+. Jeg brukte SIW for å få ut all info om hardwaren, og den forteller at det er socket AM2 (940). Spørsmålene er enkelt og greit: Vil Opteron dual core 265 passe til det hovedkortet? Og vil det gi en merkbar bedring i performance?

  7. Hallo..

     

    Jeg er helt grønn når det gjelder Android tlf.

    Å jeg har en Sony Ericsson X10i, å der er det jo noe som heter market.

     

    Der må jeg da godta en ting før jeg kan komme inn på market.

     

    Mitt spørsmål er om det koster noe å godta det, eller er det gratis?

     

    Jeg er int i å ha f.eks (Photobucket) som en app til min x10i. Å da leste jeg at jeg måtte inn på dette market greiene..

     

    På forhånd takk:)

     

    Mvh:

    Dan Steffen

     

    Det koster ingenting å godta å komme inn på market. Dessverre er det bare gratisapplikasjonene som er tilgjengelig pr i dag pga sommel fra Google, men det er mange gratisapplikasjoner tilgjengelig.

     

    Det eneste som koster noe, avhengig av hvilket abonnement du har, er datatrafikken.

  8. I det siste har jeg opplevd at telefonen min, en SonyEricsson X10, synkroniserer ofte og at kontaktene dupliseres mange ganger slik at det til slutt ser slik ut nedover kontaktlista:

     

    Ola Nordmann

    Ola, Nordmann,

    Ola,, Nordmann,,

    Ola,,, Nordmann,,,

    Ola,,,, Nordmann,,,,

    Ola,,,,, Nordmann,,,,,

     

    Og lenger opp:

    Nordmann, Ole

    Nordmann,, Ole,

    Nordmann,,, Ole,,

    Nordmann,,,, Ole,,,

    Nordmann,,,,, Ole,,,,

     

    Noen som har en ide om hvordan jeg kan stoppe dette? Når jeg går inn på Googlekontoen ser jeg at kontaktene er duplisert på samme måte der.

  9. Vi har et studio med en pc som vi bruker til innspilling. Vi har ikke mulighet for internettilgang, og vi bruker ofte minnepenner som går mellom diverse pc-er hjemme og denne studiopc-en, og den har nå fått et virus.

     

    Er det noen gratis antivirusprogrammer som:

    1- kan oppdateres gjennom definisjonsfiler fra minnepenn

    2- og aller helst kan kjøres live fra cd den første gangen

  10. Vi har to innekatter (fettere) som stakk av onsdag kveld. De er snart et år gamle, og har bodd sammen siden september. Den ene er ikke like tøff som den andre, så da jeg oppdaget ham da jeg kom hjem fikk jeg ham inn igjen. Da hadde de vært ute i noen timer. Den andre lette vi etter, og så ham 2 ganger onsdag natt, men han stakk før vi kom nære nok til å¨få tak i ham.

     

    I natt klarte jeg å lokke ham til meg etter en leterunde, men da han kom inn var han ekstremt sky og trakk seg unna fetteren sin og freste. Er dette normalt for en katt som har vært ute i 30 timer på egenhånd for første gang?

  11. Har hatt trøbbel siden jeg skiftet hovedkort med at pc-en fryser. Jeg fant ut at CPU ble for varm, og har nå endelig fått skiftet kjøler.

     

    Jeg startet opp pc-en og satt den til testing, og temperaturen så helt fin ut - max 39 grader. Etter en liten stund ble det full frys igjen. Jeg måtte skru av med powerknappen og startet den igjen, men nå fikk jeg plutselig ikke noe bilde. Resetter BIOS, tar ut skjermkortet og setter det inn igjen, men fremdeles ikke noe. Alle vifter fungerer, alle lys setter i gang osv, men det skjer absolutt ingen ting.

     

    Nå er jeg snart tom for ideer...

     

    System:

    MB: AsRock 4CoreDual-SATA2 R2.0/A

    CPU: Pentium E5300 2,6 GHz

    Skjermkort: Gigabyte Radeon HD4650 1024MB AGP

    Ram: 2x Kingston 1GB DDR2 800MHz

  12. Kjørte et virussøk og maskinen nåste seg igjen. Her er de målingene som HW Monitor hadde oppe i det maskinen låste seg (min/max i parentes):

     

    Winbond W83697HF

    Voltages:

    CPU VCore: 1,26V (1,26 - 1,31)

    AUX: 3,39V (3,38 - 3,41)

    +3,3V: 2,96V (2,94 - 2,98)

    +5V: 4,97V (4,95 - 5,00)

    +12V: 11,31V (11,25 - 11,37)

    Temperatures:

    TMPIN0: 27 (23 - 27)

    TMPIN1: 55 (33 - 55)

     

    CPU:

    Core0: 69 (36 - 72)

    Core1: 69 (38 - 70)

     

    HDD:

    Hitachi IDE: 38 (20 - 39)

    Samsung SATA: 38 (20 - 38)

     

    Legger merke til at CPU-temperaturen er i høyeste laget, men er usikker på hvor mye prosessoren jobber under et fullt virussøk (bruker MS Security Essentials akkurat nå). Ellers ser jeg temperaturen på TMPIN1 er høy, men vet ikke hva dette er (RAM??).

     

    Setter pris på alle innspill og takker masse for hjelpen! :-)

  13. Har et AGP-kort. PSU-en er på 550 Watt om jeg ikke husker feil, den er i alle fall på over 400.

     

    Jeg skal teste det neste gang jeg skrur av. Har lyst å teste litt nå som jeg har HWMonitor oppe. Kom på at det kanskje kan være PSU-problemer også, så det er greit å sjekke hva det står på når det kræsjer...

×
×
  • Opprett ny...