Gå til innhold

Moder8tor

Medlemmer
  • Innlegg

    263
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moder8tor

  1. MW2 er like nære realisme når det gjelder moderne krigføring som Mario er når det gjelder rørlegging.

     

    Og du har vel drevet med begge delene :p

     

    En av grunnene til at COD er så bra, er at mapsene er så bra. De er både taktiske, og ikke for store. Når jeg F. eks har spilt battlefield, så er spillet rett og slett en kamp om å ta kjøretøyene for å eie hele gjengen. Dessuten er mapsene så overdrevne store, at du ser fiender utrolig skjelden. På COD er det ikke slik i det hele tatt. Dessuten er det ikke kjøretøy med (utenom på COD WAW, og det er en av grunnene til at spillet ikke ble en like stor suksess som MW-serien), noe som gjør at det kreves mye mer ferdigheter for å mestre spillet :) Våpenfysikken er mye bedre, og du kan lage ditt eget setup med masse forskjellig å velge imellom :) Du trenger ikke å hate spillet bare fordi at du ble eid i de 60 minuttene du spilte. Øvelse gjør mester :)

  2. Hei, har lyst til å bli sterkere og få større muskler. Jeg er 14 år og veier 65 kg. Har lest litt rund på nettet, og kommet frem til at jeg vil vente med vekter og treningsstudio til jeg er 16 år. Så jeg tok en titt innom nybegynner-tråden, og fant dette treningsopplegget:http://www.tmuscle.com/readArticle.do?id=459685 . Det kunne vært greit å holde på med noe nå, selv om jeg skal begynnne på treningsstudio om 2 år. Men det jeg lurer på, er om jeg vil bli sterkere/få større muskler hvis jeg kjører dette programmet 3 ganger i uken, i tillegg til å ha et bra kosthold med masse proteiner og andre næringsstoffer. Lurer også på om dere har et bedre alternativ for meg.

  3. Dette er et veldig lett trophy egentlig. Akkurat når han personen slår mot deg, må du trykke på dodge knappen (X/A). Hvis du gjorde det rett, vil du dukke under slaget til motstanderen, og da må du slå h*n før du reiser deg. Da vil han gjøre en combo på motstanderen. Gjør dette 10 ganger (om jeg husker rett), innen 4 minutter eller noe sånt. Det er ikke vanskelig i det hele tatt, og det gjør ingenting om politiet tar deg eller du blir drept. Bare fortsett med det du gjør, og du vil få trofeet veldig fort. Fikk det kanskje innen 1 min, og jeg ble drept noen ganger.

  4. Jeg fikk ps3'en min for noen uker siden, og jeg er også litt "hekta" på trofeer. Jeg har veldig lyst på platinum trofeet i Battlefield: Bad Company. Men jeg sliter litt med de to trofeene der du skal få 20 mennesker til å respawne på deg, på ett liv, og at du må klare alle oppgavene på online delen. Hvis du har spillet selv, så vet du hvor umulig det er å klare dette. Hvis du også sliter med dette problemet, så send meg PM, og så setter vi opp en tid som passer for alle, og så samarbeider vi om å få trofeene :)

×
×
  • Opprett ny...