Gå til innhold

Tommy-

Medlemmer
  • Innlegg

    330
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tommy-

  1. Hei!

    Skal ha eksamen i morra og har forbredelses dag.

    Førebuing/Forberedelse SAM3016 Sosialkunnskap Side 5 av 10

    Tema: Oppvekst i Norge I vedlegg 1 finner du en forenklet utgave av barnekonvensjonen. Hvilke artikler handler om økonomiske, sosiale og kulturelle rettigheter? Finn fram til og sett deg inn i kilder om:

    • hvilken betydning de foresatte har i sosialiseringen

    • hvordan oppvekstmiljøet kan påvirke om barns behov blir tilfredsstilt

    Les utdraget om foreldrepenger fra lov om folketrygd (vedlegg 2). Det har kommet forslag om å endre denne ordningen. Finn fram til og sett deg inn i kilder om dette.

     

    Det jeg lurer på var om disse forslagene om å endre foreldrepenger ordningen.

    Har dere noen linker?

  2. Hei!

    Skal ha eksamen i sosialkunnskap på fredag, tenkte siden man må levere for hånd og skrive kladdeversjon på pc så skrive det ned på ark.

    Når jeg ringte privatistkontoret sa de at det var lov, men når jeg sendte mail fikk jeg dette svaret.

    "Dersom du har notater eller andre hjelpemidler på egen datamaskin (PC), kan du ta med den til eksamen. Du kan ikke benytte datamaskinen som et skriveverktøy og det er ikke mulig å be om utskrift av lagrede eller nye dokumenter. Du er selv ansvarlig for bruken av datamaskinen. Privatistkontoret kan ikke bistå ved eventuelle tekniske, programmessige eller andre problemer. Det vil ikke være mulighet for strømtilkopling i eksamenslokalet. Bruk av datamaskin må ikke på noen måte virke forstyrrende på andre kandidater i lokalet. Tilknytning til Internett er ikke tillatt."

     

     

    Noen som vet?

×
×
  • Opprett ny...