Gå til innhold

Baardish

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Baardish

  1. Hei! Har et litt sært problem.. Og skal prøve å forklare det så godt som mulig. For ca. 3 år siden startet jeg å flørte veldig, med veldig mange. Jeg storkoste meg! Hadde det veldig flott med menneskene rundt meg, og elsket å være på besøk hos andre. For ca. 1 år siden fikk dette en brå slutt. Jeg var rett og slett lei andre mennesker. I en skole / jobb sammenheng går det greit, men å dra på besøk til noen, og bruke mye tid med 1. bestemt menneske orker jeg ikke engang tanken på. Det er kun 1 menneske (utenom familie) som jeg er med til daglig / ofte. Det er min bestevenn, ellers er jeg lei alle andre.. Hva burde jeg gjøre? :s

  2. Hei! Har et litt irriterende problem, men håper løsningen er enkel. Slik ser koblingen ut hjemme hos meg:

    PS3 -(HDMI)- TV

    TV - Optisk - hjemmekino

    TV - HDMI - hjemmekino

     

    Problemet mitt er dette: Når jeg bruker PS3 så er det 5.1 surround sound. Med en gang jeg skrur tilbake til TV, blir det 2.1... Noen som kan hjelpe meg ? (Har en LG 37lh3010)

    (PS: Vet ikke hvor dette emnet hører hjemme, så ser meg nødt til å poste flere steder for å få svar)

  3. Jeg sliter da med et relativ irriterende problem, og skal forsøke å forklare det så systematisk som mulig.

     

    Har akkurat kjøpt nytt hjemmekino anlegg, dette er for tiden koblet til TV via SCART (har HDMI, men siden tv'en ikke sender ut audio via HDMI, venter jeg på en optisk kabel) Dette funket fett, og lyden er digg. Men når jeg da kobler en pc til via 3,5mm eller phono, blir det noe hel*ettes skurring. Hva kan problemet være? og er optisk kabel fra hjemmekino til TV noe som kan bedre på dette? (har koblet PC'en direkte i hjemmekinoanlegget via 3,5mm, samme problemet) Kan RGB fra Hjemmekino til pc være en løsning? hjelpes.. hadde jo vært deilig å fått hørt musikk på det nye anlegget, og alt ligger på pc'en... Takker for hjelp på forhånd! :)

     

    EDIT: glemte å nevne at Ipod - tv - hjemmekino via både phono og 3.5mm funker meget bra

  4. Anbefaler mye trening. Er ikke slik at du må løpe, gå i høyt tempo forbrenner (nesten!) like mye kalorier. Kosthold er også viktig. Faktisk like viktig. Ikke bare hva du spiser, men også hvor mye :) Jeg anbefaler at du starter med 30 min kjappgang / løping (etter hvor godt trent du er fra starten av) og jobber deg oppover. Jeg gjorde det, og var til slutt på mellom 1 og 2 timer løping hver dag. Du burde starte med 2 / 3 ganger i uken. Når det kommer til armene må du pumpe jern, men vær så snill ikke bare tren armene!!. Hele kroppen MÅ trenes, for at det skal bli "likevekt". Magetrening er ikke viktig i starten, da det ikke vil vises før fettet er borte. (du skal ikke skippe magetrening, men ikke prioriter det framfor f.eks. ryggtrening) Vil også anbefale øvelser som bruker store og mange muskelgrupper (markløft, knebøy ect.) da disse bruker store deler av kroppen, dette gjør at du får en balansert trening. Når det kommer til armene har jeg en tommelregel at triceps skal trenes like mye som biceps.

     

    håper dette hjelper :) lykke til!!

  5. Jeg er ikke helt sikker. Men hvis jeg skulle tippe vil jeg tro at noe er galt med CPU'en. Har du tatt av vifta for å se? Har hørt om tilfeller før der CPU'en har gått så varm at den smelter.

     

    PS. Disse armbåndene er (ifølge meg!) ubrukelige. Når du tar i kanten til maskinen, er du jordet med den. Dermed kan du ikke gi den støt med mindre du tar på deg bestemors hjemmestrikka sokker og tar et par runder på gulvteppet. :)

×
×
  • Opprett ny...