Gå til innhold

Sila123

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sila123

  1.  

     

    Noen som har tenkt noe på Multicom Kunshan P775?
    Denne har 3 alternativer på grafikk-fronten:
    GTX 1070 m/ 1920x1080 120hz skjerm.
    GTX 1080 m/ 1920x1080 120hz skjerm.
    GTX 1080 m/ 4k skjerm (antar denne er 60hz?)
     
    Hva tror dere om disse?
     
    Er vell ikke vits å gå for 4k på en 17" skjerm når det går på bekostning av 120hz? Jeg har ikke peiling, men jeg synes 1070/1080 med 120hz høres svært interessant ut

     

     

    Jeg har nettopp bestilt en slik en for å erstatte den svære gaming-klumpen av en stasjonær jeg har. Jeg gikk for en setup med GTX 1080 m/ 1920x1080 120hz skjerm + i7 6700k prosessor. Jeg gikk litt ned i prisen på primær harddisk fra en PCIe til en samsung 850 250gb sata for å komme innenfor budsjettet på 25k.  Jeg har lett litt etter reviews på denne type oppsett men jeg har ikke funnet så mye. Fines en del reviews på versjoner med 1080 i SLI, men lite med single gpu.  Er meget spent på kjøling / throttling i dette systemet, kjøpte derfor med en god kjølematte å ha den på.

     

    Nei dette er skumle greier, har aldri eid en gaming laptop før. Så mange spørsmål som er vanskelig å få svar på i og med at pascal er såpass nytt. Så dette er litt ukjent farvann.

     

     

    Sitter selv med fingeren på avtrekkeren angående denne pc'en. Det som holder meg igjen er vell mangelen på reviews så langt. Er veldig spent på hvor varm denne bli ved spilling. Noen som vet circa leveringstid på disse "konfigurator" pc'ene`?  Hvordan er i7 6700 vs i7 6700K? det er jo bare snakk 250kr ekstra. Har ikke tenkt å overklokke men er det verdt det med tanke på høyere ytelse/klokkehastighet fra en 6700K? Blir den mye varmere?

    Ser også i diverse Clevo forums at di skriver at disse nye 120hz skjermene ikke kommer på markedet før om 4-6 uker, hvordan har da multicom fått tak i de så fort?

     

    Blir nok 1070 versjonen for min del.

  2. Fikk det til og funke. Fikk hjelp av en som kunne dette her, virket fint en ukes tid. Men nå slår ikkje forsterkeren seg på. Alle sikringer er intakt ser det ut som og alle kabler er koblet til forsterkeren. Men ikke noe lys/lyd i forsterkeren...noen som vet hva det kan være?

  3. Har vert ute og handlet dette i dag.

    Bak: http://www.jula.no/6-5-bilhoyttaler-4-ohm-2-pakning-140322

    Front: http://www.biltema.no/no/Bil---Mc/Bilstereo/Hoyttalere/Bilhoyttalere-4-2-veis/

    Sub: http://www.biltema.no/no/Bil---Mc/Bilstereo/Hoyttalere/Passiv-basskasse/

    Sluttrinn: http://www.biltema.no/no/Bil---Mc/Bilstereo/Forsterkere/Sluttrinn/

     

    Det jeg da lure på er hvordan jeg skal sette dette sammen?... trenger jeg noen ekstra ledninger? Hvor/hvordan skal det kobles sammen. Må også legge til at cd spilleren er vell fra bilen var ny og vill helst ikkje bruke meir pe'nger, tror dere en cd spiller fra 1995 funker?

    Akkuratt nå er ikkje det viktigste kvalitet, vil bare ha lyd i bilen igjen=)

  4. Jeg er en mann på 18år og har min egen bil, men det jeg lurer på er om jeg kan kjøre foreldrene mine sin bil når de ikke betaler ungdomstillegg på forsikringen. Mamma er fast bestemt på at jeg ikke kan dette da hun ved en ulykke vill måtte dekke alle kostnader selv, noen som vet hvordan dette fungerer?

  5. Hei

    Er begynnt på teorikurs nå til klasse B. Læreren delte ut et skjema vi skulle fylle ut og ta med til ham neste time. Det var forsåvidt greit til jeg leste dette på søknaden: Legeattest kreves med søknad om førerkort i klasse C1, C, D1, D , eller viss de har besvart ett eller flere av spørsmålene nedenfor med JA.

    Jeg må svare ja på to spørsmål 1 jeg bruker briller når jeg kjører 2 jeg har nedsatt synsstyrke. Sendte mamma innom optikeren her om dagen etter enn utskrift av hvor godt syn jeg har,men da jeg leste gjennom denne søknaden igjen står det LEGEATTEST. Betyr dette at jeg må til legen og foreta en synstest og legge denne ved søknaden?

  6. Hei Gikk Første året på TIP forrige skoleår,men fant ut at det ikke var noe for meg og søkte på helse og sosialfag der jeg nettopp fikk vite at jeg har komt inn.

    Lurer da på om jeg kan slippe allmennfagene (Norsk,Matte,Gym osv..) siden jeg allerede har tatt dem?

    Noen som vet hvordan jeg skal gå fram for og slippe, hvem jeg må snakke med og lignende.

  7. Hei!

    Reiser til Danmark nå i sommer og vet det er bare 16år( Er 16.5 =) ) på og kjøpe alkohol der,men er det noen som vet hvilken type legitimasjon de godtar?

     

    Har et Visa electron kort. Det blir jo sett på som gyldig legitimasjon her i Norge,men i utlandet vet jeg ikke.

    Har ikke Pass elle moped-lappen.

     

    Takk for svar

     

    Alex

×
×
  • Opprett ny...