Gå til innhold

galemann

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av galemann

  1. Testet dette, og var storfornøyd med lyden. Fungerte bra, MEN er det en ting Valve heller burde fokusere på er det den totalt elendige søkemotoren, og enda viktigere, 128 tick servere som de store massene har tryglet om i mangfoldige år. Det de kommer med nå er noe ts3/discord har kunnet levere lenge, og ikke noe nytt som forbedrer selve spillopplevelsen. Valve er blitt en grisk pengemaskin som kun bryr seg om å tjene penger på salg av nøkler der man får dritstygge skins til en pris man kan sammenligne med et flaxlodd, og de gir en god f*** i å bedre spillopplevelsen til spillere flest. Det virker og som om hver update gir folk dårligere fps, og jeg som har en high-end gaming laptop har for første gang opplevd å ha lags i csgo nesten hvert game selv om fps er skyhøy. Ingen choke ellerno som skulle tilsi lag har jeg heller, så jeg skjønner ikke helt hva Valve driver med for tiden.., >:/

  2. Nedsig deluxe!

    To første DLC's er noen moddere kunne gitt oss så det suger balle. Som om man ikke bruker nok tid på bygging i ørten settlements allerede. Dette er mega skuffendes imo. DLC nr 3 virker spennende men ærlig talt. Når Bethesda slipper dlcs vil jeg ha spennende nye locations og historier å utforske ikke enda mere dritt å bygge. Begynner å ligne på minecraft snart det her. >:/

  3.  

     

    Herlig gjensyn! Amiga 500 vår jo helt rå når den kom.

    En kompis hadde også en 20 MB harddisk som ble satt inn på venstresiden. Lignet den her: http://www.old-computers.com/museum/hardware/Commodore_Amiga500_ExtHD_1.jpg

    Tipper det var en A590? GVP-en var svinedyr. rundt 8000 - 10.000,- om jeg ikke husker feil.

    post-18544-0-62414700-1427359526_thumb.jpg

    Jepp! Hvem siklet vel ikke etter en slik harddisk, men man måtte jo være millionær for å ha råd. 10 lapper på den tiden var betydelig mye mer enn det er i dag!

  4. Jeg syntes kickstarter er en fin ting som gir oss spill som ellers aldri ville sett dagens lys, men early access er det sløkkeste jeg har vært borti! Punge ut for et uferdig spill med drøssevis av bugs virker helt bak mål spør du meg. Man kan vel fort ende opp med å bli lei ett spill lenge før det er ferdig og slik utviklerne så det for seg til å begynne med. Og hvis man som i DayZ's tilfelle selger som hakka møkk av en alpha versjon. Det kan vel få utviklerne til å kanskje ikke bry seg like mye med den videre utviklingen med tro om at de kanskje ikke kommer til å selge så veldig mange flere kopier av spillet senere uansett. for ikke å snakke om faren ved at folk som venter til spillet er ferdig med å kjøpe potensielt ender opp med et spill der det er mye færre spillere online da mange har spilt seg lei under alpha og beta versjoner. Nei jeg håper dette er en trend som dør ut fortere en svint!

    • Liker 1
  5. Jeg liker muligheten for romanser i spill, men det eneste som irriterer meg er at ingen tør å ta steget ut å lage noen skikkelig heftige scener. Jeg syns det er merkelig at man har ingen problemer med å la unge mennesker slakte drepe, og partere mennesker i storstilt skala, mens litt grafiske sex scener nei DET...... Det kan vi ikke ha noe av, for det finns jo ikke unge folk som har sex her i verden engang, mens massedrap er jo helt vanlig blandt alle ungdommer.., Spillutvikler bransjen bør gro noen baller å tørre å lage noen mere utfordrene spill sexuelt sett uten at det skal bli stemplet som blåporno i beste fall, og kanskje gjøre noe litt mere realistisk.., Kanskje folk kan relatere enda mer til spillene deres da og faktisk nyte de enda mer.

    • Liker 2
  6. Skjønner ikke greia med at alle digger NV så jevlig. Det SUGDE i forhold til Fallout 3. Håper virkelig det blir mer "Wasteland" style på F4 og ikke den gørrkjedelige Mojave ørkenen med sine tragiske steder å utforske. Goty versjonen av F3 er veldig bra og jeg kan ikke huske noen bugs egentlig. Uansett, Jeg tar heller ett nytt bra og stemningsfyllt Fallout laget av Bethesda selv om det skulle ha noen bugs, en et heller labert spill uten bugs laget av Obsidian!

  7. Husker dette godt ja.. Ble skremt livdritten ut av noen ganger i starten, men som sagt i anmeldelsen så ble de samme triksene brukt ørten ganger for mye! Husker spesielt ett sted hvor en skummling hoppet fram. Etter en death og reload gikk jeg med ryggen innover den gangen der for jeg visste djevelen lå på lur, men neida! Han dukket ikke opp før jeg snudde musa nok til at jeg ikke så gangen. Da var han plutselig rett bak meg. Det ble for dumt, MEN det værste som virkelig gjorde at jeg ikke gadd mer var som det også ble sagt over her at etter en 3-4 timer med de samme kjedelige mørke korridorene om og om igjen ble jeg rett å slett dritlei. Orket bare ikke fullføre det!

×
×
  • Opprett ny...