Gå til innhold

fizzled

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fizzled

  1. Takk for raske svar.

     

    Den blir nok sendt tilbake i dag ja, og ved nærmere ettertanke så burde den blitt sendt tilbake med en gang som du sa ChristianW - eller jeg burde ihvertfall motstått fristelsen til å bruke maskinen.

     

    Merk dog at pc'n aldri har blitt slått på mens knitringen har vært til stede, men dette har vel kanskje ikke noe å si.

     

    Kjenner jeg begynner å bli smått urolig for de andre komponentene nå, uten at det er noen synlige tegn på at de har blitt toast.

     

    ask99 - Ram'en er på 1.65V :)

     

    Isolasjonen er hel ja, og jeg har nok ikke prøvd å jumpstarte den.

  2. Hei.

     

    Jeg har satt sammen en ny pc og har nå problemer, tilsynelatende med PSU.

     

    specs:

     

    Cpu: INTEL core i7 920 2.66ghz

    Minne: 4gb Corsair XMS3 ddr3 ram

    GFX: MSI GeForce GTX 295

    MOBO: Asus P6T Deluxe v2

    PSU: Thermaltake Toughpower 750W

     

    PSU'en og kabinettet ble levert en uke før det andre, og Psu har da vært i bruk sammen med kabinettet og mitt gamle system i litt over en uke uten problemer.

     

    Når resten av bestillingen kom, satte jeg sammen den nye maskinen, kablet riktig og plugget i stikk kontakten. Når jeg da slo på bryteren på PSU kom en lav- men veldig hørbar- og ganske ekkel "elektrisk knitring", som varer intil jeg skrur den av igjen, noen få sekunder. Jeg går igjennom pc'n på nytt, sjekker at alt av kabler og komponenter osv sitter riktig og 3. gang jeg skrur på PSU'en er lyden borte og etter litt fram og tilbake bestemmer jeg meg for å starte pc'n og installere windows, noe som går knirkefritt.

     

    Pc'n oppfører seg da helt normal i nesten et døgn, jeg kan spille tunge spill og kjøre performance tester i 3dmark vantage etc uten problemer.

     

    Så må jeg flytte på pc'n og tar ut stikkontakten, og når jeg da kobler den inn igjen og slår på PSU er knitringen tilbake, akkompagnert av en blå gnist i psu'en jeg kan se nå som side panelet på kabinettet er tatt av.

     

    Lite lysten på å sende det det jeg nettopp har fått tillbake til leverandøren gjentas prosedyren med å gå igjennom og sjekke alle kabler og komponenter, ettersom dette så ut til å ordne problemet forrige gang. Etter å a ha fikla litt inni kabinettet og et par omstarter av PSU er lyden borte og pc'n fungerer normalt i ca 6 timer før den slår seg av uten videre.

     

    Jeg starter pc'n igjen og etter tre forsøk kommer jeg til bios men ikke lenger. Alle kabinett vifter, cpu kjøleren, og gfx kortet kjører fortsatt som normalt.

     

    Skrur av PSU'en og lar den hvile litt, men når jeg skrur den på er knitringen tilbake, og den har kommet for å bli denne gangen. Selv uten noe som helst av kabler plugget i noen komponenter er den der, sammen med en blå gnist hver gang jeg skrur på psu'en. På dette tidspunktet finner jeg ut at jeg gir meg, (noe jeg kanskje skulle gjort med en gang) og pakker psu'en ned i esken sin igjen...

     

    Så er det noen som vet hva som egentlig foregår her?

     

    Jeg har vanskelig for å tro at PSU'en er for svak for systemet, da ville vel kanskje en sikring i den gått eller noe når jeg har kjørt under tung load, men jeg pc'n har fungert utmerket når jeg har klart å skru på psu'en uten knitring og gnistring...

    Har også forsøkt å sette i det gamle grafikk kortet (et radeon HD 4850), tatt ut ram og harddisker osv uten at det hjalp. Og jeg kjøpte den jo tross alt fordi den så ut til å være kraftig nok basert på hva jeg hadde lest meg fram til på forhånd.

     

    Alle kabler har vært plugget i på riktig sted, så det kan heller ikke ha forårsaket noe problem.

     

    Har jeg fått en defekt psu? Det virker jo åpenbart for meg at den er totalt ødelagt nå, men den har jo blitt brukt i en uke uten noe problem før jeg plugget den inn i det nye systemet. Kan den virkelig ha blitt ødelagt av å bli koblet fra et system, så koblet til et annet uten engang å ha bli tatt ut av kabinettet?

     

    Jeg er ganske lost her, og hadde vært veldig takknemmelig hvis noen har noe input å komme med før jeg sender den tilbake med reklamasjon. :)

  3. Høres ut som kortet blir for varmt ja. Hvilken temperatur ligger kortet på når du spiller? Det kan du se i Catalyst Control Center, i ATi Overdrive seksjonen.

     

    Hadde selv et 4850 og har opplevd det samme til tider, sammen med temperaturer på oppmot 98 grader i the sims 3.

     

    Hvis det viser seg at kortet er konstant veldig varmt kan du prøve å øke hastigheten på vifta manuelt ved hjelp av programmene Gsx1000r nevnte. Jeg satte mitt på 55% fan speed og det kombinert med god ventilasjon i casen senket temperaturen på kortet fra 87grader i idle til 35 grader.

     

    edit

    Kanskje er det noe som er feilinnstilt i ATI Catalyst Control Center? (det fulgte med på cden jeg fikk med skjermkortet)

     

    Om du ikke har gjort det, Oppdater CCC og driverne til skjermkortet ditt her http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

  4. Jeg vet ikke om du tenker å overklokke, men som du ser i

    peaker energi forbruket til 2x gtx 295 i quad sli på 945w i 3dmark vantage performance testen.( kortene her er overklokket )

     

    Jeg for min del kommer ihvertfall til å oppgradere til en 1000+w psu når jeg bestiller enda et gtx295.

  5. Nei mesteparten av WOTLK content er ikke hardt, men det har egentlig ikke så mye å si.

     

    Svaret mitt istad var til de som synes det er tåpelig å stacke stamina gem's i alle slots, og som jeg sa, effektive health er veien å gå i progresjon content.

    Det betyr at for de som akkurat har dinget, har lvl 70 epics, quest blues, 540 def og planlegger å raid tanke er det stamina de må gemme for a møte effective health requirementsene, Så når de da gemmer stam i alle slots betyr det på ingen måte at "de ikke vet hva de gjør" som du sier, snarere tvert imot.

     

    Opplever at jeg ofte kan overleve fire slag på rappen uten en eneste heal i en bossfight, og hvor stor er bonusen ved å pushe det opp til fem?

     

    Det er bra, og det betyr at du har nok HP til å tanke den bossen komfertabelt. Du har nok ikke behov for mer stamina da.

     

    Og det er også fights hvor healernes mana er det som står mellom en wipe og en takedown, og bossen gjør relativt forutsigbar skade (f.eks Sapphiron). I slike fighter din jobb som tank ikke bare å ha nok helse til å overleve et "worst case scenario", men også å ha nok avoidance til å la healerne komme igjennom

     

    Som jeg sa istad, avoidance er bra og viktig. Det er klart å foretrekke avoidance i farm content så lenge du møter EH requirements. Jeg har driver selv å setter sammen et avoidance gear set, i tilleg til EH settet der absolutt alt er gemmet med 24 og 41 stam, som skal brukes til progresjon og som kommer godt med, om det ikke er en selvfølge for bosser som sartharion med 3 drakes.

     

    sorry hvis jeg lager mye diskusjon om dette (jeg synes det :p) men ble litt oppgitt når jeg ser folk si at "alle som bare har stamina gems vet ikke hva de driver med", for det er bare tull :)

  6. Verste jeg ser er tanks som gemmer 24 stam i en rød/gul socket der socket bonus er 6/9 stam, han får nesten ingen ekstra stam ut av den blå gemmen og mister andre fine stats ;)

     

     

    Du mener nok det er det verste du ser, men når han tar burstdamage i raids og står igjen med 2-3 hundre HP før den første healen lander er nok raidet temmelig takknemlige for hans valg av gems.

     

    Effective Health er vinneren i alt content (med unntak av et par bosser, f'eks Brutallus) som ikke har farm status, content som tanken er undergeared for, og bosser som slår hardt. Du må huske på det at i progressjons content som WOTLK fortsatt er for de fleste, handler ikke tanking om å ta mindre skade, det handler om å være i stand til å ta mer.

     

    Avoidance er bra og veldig viktig, men uansett hvor mye du har er det Murphy's Law som gjelder. Det som kan gå galt, vil gå galt.- Hvis du kan ta tre harde hits på rad, uten å dodge eller parry, vil det før eller siden skje.

     

    Så, når shit hits the fan og du ikke avoider to-tre harde slag mens healerene dine løper fra Lava Walls på Sartharion, eller kanskje tar en Arcane Breath fra malygos rett etter, er det best for deg at du har stacket nok stamina, for om du dør er det en wipe, og den eneste jobben du har er å forhindre nettopp det.

  7. Så nå viser det seg at neste patch blir en dpsnerf istedet for en buff. Deep wounds nerf incoming!

     

    Leste i 3.0.8 patchnotene til et tidligere PTR build for en stund siden:

     

    Bloodthirst: Charges have been decreased to 3, but the effect has been raised to 1% per charge.

    Fury: Bloodsurge: Now has a chance to trigger from any hit with Heroic Strike, Bloodthirst, or Whirlwind.

    Fury:Titan's Grip: The hit chance penalty has been removed.

     

    Så det blir vel ikke bare nerf... Eller har jeg misforstått og de dreit i disse forandringene og kun nerfer deap wounds istedet i 3.0.8, siden det er det eneste som er nevnt i det siste buildet? (håper ikke det)

×
×
  • Opprett ny...