Gå til innhold

Fryda

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fryda

  1. Joda, jeg leste alt... :)

     

    Helt enig i at dette er en bra tråd! Men når det gjelder at det er slitsomt å orientere seg i last er jeg ikke helt enig. Bruker "naboene" mine og ser hva de hører på eller søker opp bandet/artisten. Blir selvfølgelig mer slit hvis du skal sjekke om folka her har last, da. Ser den. Men jeg tenkte mer på last som "musikkrådgiving" sånn generelt.

     

    Kikka på profilen din på last ;) Ser jo at Mastodon troner på topp - kongeband! Så dem på Hove i fjor :D Ja, nå skal jeg beherske meg fra å kommentere videre nedover lista, selv om det frister - sikkert ikke veldig interessant for andre å lese. Men mye bra!!

  2. Slikt har man Last.fm til ;)

     

    Sitat Sveer'n (Jeg er såpass amatør at jeg klarte å fjerne den sitatboksen - sorry Sveer'n! :blush: )

     

    Last.fm er knall! Der får man en oversikt over hva man hører på selv og hva andre hører på. Så finner man gode tips til ny musikk på grunnlag av hvilken musikk du hører på. Anbefales for musikknysgjerrige!

  3. Ja, det skader jo uansett ikke å forhøre seg med en sangpedagog. Det går an å bare kjøpe en time og se hvordan det er.

     

    Min erfaring er at det lønner seg å prøve sånne ting man går og smådrømmer om - enten blir det stor suksess ellers så får du vite at du trives best som uskolert sanger. Kjipt å irritere seg over at man ikke turte prøve, i hvertfall.

     

    Prøver egentlig bare å gjenta gode gamle: Bedre å angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort ;)

  4. Hei!

     

    Er nok ikke til veldig mye hjelp, men... Hadde undervisning i sang hos sangpedagog da jeg gikk musikklinja, men betalte det selvfølgelig ikke selv da. Så prisen aner jeg ingenting om.

     

    Men tenkte litt... du sier at problemet er at du synger surt? Altså sliter med å treffe toner? Hører du dette selv, liksom? Hvis dette er noe andre forteller deg kan det kanskje hende at gehøret ditt ikke er sånn kjempebra - og det er ikke så lett å gjøre noe med.

     

    Men hvis du hører det selv så er det kanskje sangtrening du trenger. Og bli kjent med hvordan stemmen din funker, jobbe med klang osv. Hvis sistnevnte er tilfelle kan nok en sangpedagog hjelpe. Du kan jo også trene på å treffe tonene på egenhånd - ved hjelp av gitaren.

     

    Som sagt... har ikke spesielt mye greie på dette.

     

    Lykke til, da :yes:

  5. Er det mange øvinger i faget "teknologiledelse 1"? Og, hvor viktig er det å dra på de øvingstimene? :)

     

    Evt, er det noe stress å gå på en annen parallells øvingstimer?

     

    Det er vel 6 øvinger eller noe sånt og man får opptil 3 poeng per øving. For å gå opp til eksamen må man ha 10 poeng... så vidt jeg husker. Det er i hvertfall mer enn nok øvinger til å skaffe seg nok poeng.

     

    Jeg var heller aldri på noen av øvingsveiledningene og det var ikke noe problem - øvingene gikk bra fordet. Siden det er en del (mange??) som ikke er på øvingsveiledningene kan jeg aldri tenke meg at det er noe problem å bruke den andre parallellens øvingstimer.

     

    Kos deg med tekled :yes:

  6. O hellige ku! Jeg klarte å stryke på HIST1150, egentlig en ganske stor prestasjon. :dontgetit: Så er spørsmålet: Hvor melder man seg opp til konte? Nettsidene til NTNU kan dra til Blokksberg.

     

    Tror konting er forbeholdt Gløsere, ja. Der er det i hvertfall sånn at du automatisk meldes opp til kont hvis du stryker. Tidspunkter og oppmelding kommer opp på studweb mot slutten av sommeren - så vidt jeg husker.

     

    Ja, jeg har dessverre vært ute for dette... :blush:

  7. Jeg har ikke bodd på Moholt selv, men studerer i Trondheim på fjerde året og har vel plukket opp ett og annet om studentbyen.

     

    Moholt er en studentby med masse høyblokker. I de fleste blokkene (?) er det pusset opp og der er standarden bra. Studentbyen ligger vel sånn ca midt mellom Gløshaugen og Dragvoll, så kanskje noe usentralt. Men hvis du skal studere på Dragvoll og vil ha gang/sykkelavstand til skolen er beliggenheten bra - sentrum er da også innen relativt grei gang/sykkelavstand.

     

    Sånn sosialt så er det vel der som i alle andre bofellesskap - kommer du sammen med folk du passer sammen med er det kjempeknall og ditto kjipt hvis det motsatte er tilfelle.

     

    MEN rådet mitt er;

    Hvis du har fått plass på Moholt så ville jeg helt klart tatt den - det er ganske stor rift om studenthyblene i Trondheim og Moholt er et fint sted å starte. Når det sosiale begynner å sette seg og du blir kjent med byen finner du mer ut av hvem du vil bo sammen med og hvor du vil bo - og du kann f.eks kikke på leiligheter på det private markedet.

     

    Nå merker jeg at jeg tenker at du er fersk student i byen - mulig det er helt feil, men lar det stå slik i tilfelle det stemmer eller du allikevel kan dra nytte av rådet.

     

    Og til sist... Trondheim er en knall by både mtp studiene og ellers :yes:

  8. Festival Internacional de Benicássim, Spania

     

    17. - 20. juli i Benicássim i Spania, en times togtur langs kysten nordover fra Valencia. Hjemmeside her.

     

    Bør være gode muligheter for fint vær :cool:

     

    Noen av artistene:

     

    Morrissey

    Leonard Cohen

    The Raconteurs

    My Morning Jacket

    My Bloody Valentine

    Babyshambles

    Death Cab for Cutie

    Hot Chip

    Gnarls Barkley

     

    ...på en strand med palmer og pils. Tror det blir bra, jeg!

×
×
  • Opprett ny...