Gå til innhold

Diamantdamen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diamantdamen

  1. Bare litt skryt av HTC. Etter og ha hatt SE telefoner og Nokia i en årrekke, begynte jeg og tenke på smartphone. Tankene falt vel spesielt på en iPhone. Leste mye om den (er jo ikke mulig og komme utenom), men fant ut at den dessverre ikke passet for meg, pga noen viktige ankepunkter:

     

    - Den kan ikke dele nettforbindelsen med en PC ("modem").. WTF!!!

    - Den støtter ikke stereoblåtann headsett

    - Sync skjer kun via kabel og iTunes, som jeg forøvrig ikke liker.

     

    Da jeg slumpet innom en kjøpesenter og så HTC Touch Diamond, kjøpte jeg den egentlig på impuls.

     

    Var sånn halvfornøyd til og begynne med. Telefonen min er kjøpt i Asia, og kom med gammel software, så jeg bestemte meg for og laste ned en ny ROM fra uoffisielle kanaler.

     

    Nå har jeg en super telefon! Den overrasker og imponerer. Skype, msn og alt fungerer. Skjermen er lekker.

     

    Jeg har akkurat installert Garmin Mobile XT, som er bundla med telefonen her. Dette programmet er også utrolig bra. GPS er rask til og finne satelitter. Jeg har Garmin Nuvi fra før, og ble utrolig overrasket av hva den lille telefonen presterer.

     

    Jeg gleder meg til hva HTC presterer i fremtiden. Dette blir garantert ikke den siste telefonen fra dem.

     

    Jeg leser på sidene til Garmin at deres Mobile XT er et micro card som skal inn i telefonen, men det finnes ikke noen plass for et card i Diamanten! Er det i virkeligheten en cd som innstalleres på pc og overføres til tlf? Kjøp av kort blir ganske dyrt for import til Norge mht toll og avgifter. Noen som har andre forslag til nedlastninger/kartkjøp? Har en gammel Garmin fra før, kan disse kartene innstalleres i Diamanten eller må kartene som kan brukes være laget for smart-phones?

  2. Hei alle dere RINGREVER!!!!!!! Har hatt Diamanten i en uke nå og prøver og feiler dag for dag, men det er en ting jeg ikke får til etter å ha lest 274 sider #Brukerveiledning#. Hvordan i alle dager klarer man å aktivisere mobilsvar?????? Legger inn en beskjed, men kan ikke avslutte med # innen fristen. Damen sier hele tiden at det går for lang tid og takk for seg! kjempeteit at skjermen går i svart og at det ikke er mulig å trykke # når beskjed er lest inn. Kan ikke se at nr til mobilsvar ligger på tast 1, selv om mob er kjøpt hos Telenor. Kan noen hjelpe???!!!

  3. Chess fikk inn 2. juli, trur alle blei sendt ut, de får inn igjen på mandagen.

     

     

    ahhhh daså...da forklarer det jo endel...

     

    så med andre ord , hadde ikkje chess fucket opp bestillingen min , så hadde jeg hatt den imorgen :hrm:

    dem greide å slette bestillingen min på tlf , men det #¤#¤¤# abb , joooda det ble sendt. så har til nå brukt nesten 300kr på å ringe kundeservice og ordnet opp i saken her.

     

    tilslutt sa jeg at : dersom disse beløpene ikkkje blir slettet , da jeg har måttet bruke mye tid å resusser på ordne opp i en tabbe forårsaket av chess , så kan du bare slette hele abbonemanget.

     

    svaret va : jaaaaa , men sa må du gjøre det skriftlig!! # up yours#

     

     

    meen nå gleder jeg meg bare til telefonen kommer i postkassa :S

     

    jeg har ikke outlook på min nye PC, men windows calender. Går ut fra jeg kan synkronisere mobil med denne? Noen som vet? Hvordan overfører jeg lettest kontakter fra tlf til tlf? Bør jeg overføre alle til SIM-kortet eller overfører jeg via blåtann. Forrige tlf er SE.

     

     

    kopier rett fra sim- enklest å kjappest :)

    Dere som svarer oss som er ganske lost er diamanter selv! Får tlf i morgen og har lastet ned brukerhåndbok i dag... Sånn er det med oss damer, liker å vite hva vi kaster oss ut i???

    Uansett, regner med det er mange spørsmål som dukker opp de nærmeste dagene! Takk for at dere alle er så villige til å hjelpe

  4. jeg har ikke outlook på min nye PC, men windows calender. Går ut fra jeg kan synkronisere mobil med denne? Noen som vet? Hvordan overfører jeg lettest kontakter fra tlf til tlf? Bør jeg overføre alle til SIM-kortet eller overfører jeg via blåtann. Forrige tlf er SE.

  5. 03.07.08 10.39 REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL 0024 OSLO

     

    :D

     

    Store sjangser for at jeg får diamanten i løpet av kvelden :D

     

    Har akuratt samme melding som deg. Jeg ringte til posten og dem sa jeg ike fikk diamanten min før i morgen tidelig :/

    Hvor er det du bor da?

    Jeg bor like ved oslo og har et postkontor i nærheten som er åpent til kl 20, så i 99% av tilfellene jeg har bestilt noe over nettet, har jeg fått pakken samme dag den har vært registrert omlasting i oslo :)

    Hehe oki jeg bor i Moss. Fikk akkurat bekjed om att jeg kunne hente min kl 5 i dag :)

    Hjelpa meg! Etter å ha lest alt dere vise mennesker har skrevet har jeg også bestilt telefonen! Forstår at dere på disse sidene har mer enn vanlig peiling på det meste om mobiler og at jeg kan regne med svar når/hvis mobil og tvil kommer....

  6. Fikk min Diamond i dag. Stooor fornøyd så langt. Men ble litt skuffet over at det ikke fulgte med noe TomTom, særlig ettersom jeg har hørt det fra så mange hold. Men jeg overlever det. Knall telefon.

    Er det bare TomTom som kan kjøres med Diamond? Jeg har en gammel Garmin og kan oppdatere kartene fra den. Kan det legges inn som GPS map i Diamond, eller var det bare et idiotisk spørsmål?

  7. Prisen har overhodet ikke samsvar mellom nettbutikken og de fysiske butikkene hos Elkjøp.

    Huff da. Får bestille den via nett da... Ser at det er mange i forumet som er i full gang med telefonen, så jeg får stole på dem når de sier telefonen er knallbra!? En annen ting; en venn av meg sa at HTC var helt ubrukelig dersom en skal ringe Telenor/nettbank osv hvor en må trykke 1-2-3 ol for å komme til rett meny. Påstår at det ikke er mulig å få opp talltastatur når mobilen er har forbindelse. ???

  8. Nååå har de plukket min hos komplett. Nå er det bare å vente :dribble:

    Jeg er helt ny i dette forumet og har virkelig kost meg med alle deres kommentar og kjappe svar! Er nok blitt hekta på Diamond jeg også, og venter på at den skal dukke opp hos Elkjøp. Har ingen erfaring med verken MPX eller Komplett, men må kanskje bestille der hvis jeg vil ha den på denne siden av sommeren?

     

    Hvorfor vil du kjøpe den til overpris på Elkjøp?

    Diamond selges til kr 4.595 uten binding hos Elkjøp, og forhåpentligvis er nettpris=butikkpris. Tror ikke jeg har nerver til den evige ventingen på pakkeseddel og sporingsnummer.

  9. Nååå har de plukket min hos komplett. Nå er det bare å vente :dribble:

    Jeg er helt ny i dette forumet og har virkelig kost meg med alle deres kommentar og kjappe svar! Er nok blitt hekta på Diamond jeg også, og venter på at den skal dukke opp hos Elkjøp. Har ingen erfaring med verken MPX eller Komplett, men må kanskje bestille der hvis jeg vil ha den på denne siden av sommeren?

  10. Er jo allerede installert på Diamond TTN7 på den sies det.

    sorry å bryte inn i en svært interessant diskusjon, men jeg må bare si at å følge alle disse spm og svar frem og tilbake gjør hverdagen riktig så spennende

    . Etter å ha lest alle innlegg om HTC Diamond er jeg hekta uten å ha tatt på en!

×
×
  • Opprett ny...