Gå til innhold

Cupcake

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cupcake

  1. Mens jeg var og tok bilder på staburet i dag, fant jeg et gammelt Canon Canonet kamera fra mormor og morfar sin tid (dere kan jo prøve å tenke dere hvor glad jeg ble). Det dumme er at det ikke ser ut til å fungere helt som det skal. Utløseren henger seg opp hele tiden. Jeg har greid å trykke den ned noen ganger, men nå ser den ut til å sitte helt fast. I tillegg vil ikke hjulet der jeg justerer fokusen bevege seg mer en halvveis, før det stopper.

     

    Er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan fikse dette selv, eventuelt hvor jeg kan sende det for å få reparert det?

     

    Takk :)

  2. Vel, grunnen til at jeg vil studere et år i Norge først er for å bli mer voksen og selvstendig. Jeg tror ikke jeg kan flytte til Ungarn om litt over et halvt år og bo der for meg selv, opprette et helt nytt nettverk av venner og samtidig starte på et tøft studie. Jeg tenkte derfor at jeg skulle studere noe ala biologi / biokjemi i et år, før jeg eventuelt kommer meg inn på medisin i Ungarn. Det jeg lurer på er hvilket studie som kan være relevant i forhold til medisinstudiet.

  3. Hei!

     

    Jeg har tenkt til å studere medisin i utlandet (antakelig Ungarn), men fordi jeg ikke føler meg selstendig nok til å flytte så langt allerede til neste år (er 19 år), tenkte jeg at jeg skulle studere et år i Norge før jeg begynner på medisin. Tenkte jeg skulle prøve å studere noe som vil være aktuelt for medisinstudiet, så jeg lurte på om dere hadde noen tips om hva som kanskje kunne være smart å studere?

     

    På forhånd takk! :)

  4. Nå sitter jeg har sammen med en venninne av meg og fikler med kamareat hennes (Nikon D90). Det viser "error" uansett hva vi gjør, og det eneste vi kommer frem til at er galt, er at speilet er vippet opp når vi tar av objektivet for å skjekke. Vi har skjekket om kameraet er innstilt på å ha det vippet opp, men det er den ikke.

     

    Noen forslag til hva som kan være galt, og hva vi kan gjøre?

  5. Tusen takk for svar krikkert! Du var akkuratt den personen jeg lette etter :)

     

    Nå har jeg uansett får kontakt med bestemoren til kjøper (han bor hos henne), og etter noen språkbarrierer fikk jeg forklart at hun måtte underskrive salgsmelding før jeg fikk levert papirene hos biltilsynet. Jeg drar derfor bort til henne nå, og så får jeg forhåpentlig vis levert inn alt på biltilsynet i morgen tidlig.

  6. På fredag solgte jeg scooteren min til en gutt på 16. Han hadde ikke lappen, og sa han ikke skulle kjøre scooteren før han forhåpentligvis fikk den om noen uker. Jeg sa jeg kunne levere alle papirene på biltilsynet på mandag (i dag), siden han ikke hadde mulighet til å komme seg dit. Da jeg kom på skolen i dag, så jeg den gamle scooteren min stå der og tenkte at det får være hans problem når han kjører uten vognkort (jeg har begge delene siden han uansett ikke skulle kjøre den) og førerkort. Jeg har også sagt opp forsikringen. Da jeg var innom biltilsynet i dag viste det seg at foreldrene hans måtte skrive under som medeiere siden han ikke var myndig. Jeg fikk derfor ikke levert inn papirere for omregistrering, og scooteren står fortsatt registrert på faren min.

     

    Jeg er derfor litt redd for at hvis noe skulle skje med gutten som kjøpte den eller scooteren, kan pappa få skylda og eventuelt måtte betale for skade/bot osv?

     

    Edit: litt stavefeil her og der

  7. Jeg kjøpte "Canon RC-1 IR" for en stund siden, og er veldig fornøyd med den. På RC-1 kan du stille inn på enten at den tar bilde med en gang eller etter 2 sekunder. Hvis du har på AF kan du bruke den til å fokusere med også. Rekkevidden er på ca. 8 meter etter hva jeg har erfart. Den fungerer veldig fint og anbefales absolutt.

  8. Takk for svar LuciferLynx! :) Vi får se hva det blir til med den døra...

     

    Katten min er utekatt fordi vi bor på en stor gård. Det er 350 meter til nærmeste vei, men kjører ikke så mange biler der heller. Ho er ute hele dagen og om natten ligger ho i gropa på korsryggen min eller ved siden av hodet mitt på puta:) Ho er sterelisert, så ho hjelper ikke til med en ellers enorm og ukontrollert katteproduksjon som foregår i nærmiljøet.

  9. Jeg kan jo ikke klippe klørne på katten min! Ho må jo kunne forsvare seg, klatre i trær og drepe mus, fugler og andre byttedyr. Sikkert greit å klippe klør på katter som er inne, men utekatter tror jeg ikke man skal klippe klørne på.

     

    Vi slipper ho ikke inn den døra. Vi har faktisk aldri gjort det heller. Problemet er at ho ser oss inne i stua, og derfor bare fortsetter. Noen tipsa meg om å smøre på tabasco, men stakkars lille pusen... Det smaker jo forferdelig!

  10. Man kan plusse sammen høyden på moren og høyden på faren, dele på to og legge til 13 hvis du er en gutt. Jenter kan ta minus 13 i steden for. Da skal man få en indikasjon på hvor høy man kan regne med å bli.

     

    Høyde kommer også mye an på miljø. Spiser du riktig, blir du høyere enn om du spiser feil. Nå skal ikke jeg si hva som er riktig/feil å spise, men noen enkle søk på internett kan sikkert gi noen hint på hva du kan stappe i deg hvis du vil bli så høy som mulig.

×
×
  • Opprett ny...