Gå til innhold

-Tjafs

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Tjafs

  1.  

     

     

    Hvor er rx 460?

    Hvorfor ingen perf/kroner?

     

    this

    460 2gb/4gb og 1050 burde være med når det er snakk om budsjettkort

    Jeg har ett RX460 2GB med softmod som åpner ekstra pipelines/streamprosessorer [...] Kostet meg 990kr med frakt og fungerer meget bra til spillene som nevnes i artikkelen.[...]

    Faktisk et kongekort for prisen. Kjøpte mitt brukt for 500 spenn jeg :p

    Fikk også softmodda det. Gull!

     

    OT: Finnes det noen form for "mod"/omega-driver som gjør at man kan bruke nyere drivere? De nyeste søker vel etter en gpubios-signatur elns?

    Yup fantastisk til prisen.

    Har lagt merke til dette med drivere selv. Kjører 16.9.2 nå. Har prøvd nyere versjoner, men det funker ikke. Tror ikke man får noe særlig ekstra ytelse med nyere drivere uansett.

  2.  

    Hvor er rx 460?

    Hvorfor ingen perf/kroner?

     

    this

    460 2gb/4gb og 1050 burde være med når det er snakk om budsjettkort

    Jeg har ett RX460 2GB med softmod som åpner ekstra pipelines/streamprosessorer eller hva det nå enn heter for tiden. Kostet meg 990kr med frakt og fungerer meget bra til spillene som nevnes i artikkelen. Kun enkelte nye spill som Mirrors Edge 2 må spilles på lavere innstillinger. Har flere ganger lagt merke til at "budsjettkortene" til tek.no er av den litt unødvendig dyre sorten.

  3. Nå er jeg ikke så godt kjent med nvidia og hvordan deres Linux drivere er veid opp mot Windows. Har heller aldri prøv optimus. Men jeg er godt kjent med hvordan Linux og nvidia egentlig brukes av proffesjonelle innen Oljesektoren.

     

    Flere i debattene om dette tror at Linux er ett operativsystem for geeks eller som kun benyttes på servere. Dette er helt feil. Jeg har jobbet innen it-avdelingene til to store oljefirmaer her til lands. Geologer og andre som gjør alvorlig, tungt arbeid som krever hestekrefter og stabilitet velger RedHat Linux med Nvidia Quadro grafikk. Det finnes alstå mange her til lands som bruker linux og nvidia aktivt hver dag i sitt arbeid.

    Jeg har gode erfaringer med Quadro og RedHat.

     

    Dette har lite med Optimus saken det egentlig handler om, men det er viktig å poengtere at Linux og maskinvarestøtte ikke er noe som kun er viktig for Linux-gamere som vil spille half-life i Wine.

    • Liker 1
  4. ubuntu har vert i en konstant betafase de siste par årene. De prøver å bli "entreprise" og en trygg desktop som nybegynnere velger. Fint det, men de kløner det til hele tiden. De klarer ikke å bestemme seg for hvordan interfacet skal se ut. De dokumenterer ikke ordentlig. De fikser ikke alvorlige bugs før release og de bytter på standardprogramvare hele tiden. Nybegynnere blir frustrerte fordi ting er forvirrende mellom releases. proffbrukere er lei av ett system som er masete og har for mye bugs.

    Proffene bruker Red Hat og nybegynnere blir skuffa over ?linux? etter ha prøvd Ubuntu. Det er litt trist. Håper Canonical (som styrer ubuntu) skjerper seg. Det hadde vert bedre med en god release hvert andre år enn en halvhjerta to ganger i året.

     

×
×
  • Opprett ny...