Gå til innhold

OktoberStorm

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OktoberStorm

  1. Da slapp jeg å kjøpe dette spillet:) Om jeg ikke får fly over hele verden så bruker jeg heller tiden på andre spill.
    Folk kommer til å gi ut addons for dette. Det er addons som bevarte FS-serien, og det er addons MS satser på skal drive spillet videre. Sannsynligvis har MS gjort spillet så addonvennlig at moddere får en utrolig stor frihet til å gjøre hva de vil.

     

    Det var en periode meningen fra MS sin side å utgi en SDK og la tredjeparter selge addons gjennom MS, men alle planene ble skrapet. Nå er de oppsatt på å være eneste tilbyder av innhold og definitivt ikke mod-vennlig.

  2. "The intent of this policy is to avoid the possibility of future misunderstandings when projects developed by Trion’s professional staff might seem to others to be similar to their own creative work. Accordingly, we must regretfully ask that you not send us any original creative materials, including game ideas or original artwork."

     

    Om du sender inn en idé, uansett om den er i form av en mod eller bare en skisse, så kan du teoretisk sett trekke firmaet for retten om de velger å utvikle, og dernest selge denne idéen.

     

    Av samme grunn vil ikke jeg som musiker at du skal sende meg dine låter (unntatt i undervisningssammenheng), fordi det kan være at jeg bruker noe som ligner veldig mye i min egen musikk (selv om det ikke var intensjonen) før du har copyrightet din egen.

  3. Det er ikke helt uvanlig å file litt, og siden du kan kjøpe ny sadel (ved hodet) og bro (ved strengefestet på kroppen) så kan det faktisk ikke gå helt galt.

     

    En ting du kan tenke på før du begynner å file er om det er broen eller sadelen som hever strengene for høyt. Kanskje du må slipe begge. Tenk også på at ved å slipe broen senker du strengene jevnere over hele gripebrettet, mens med sadelsliping kan du ende opp med enkle grep nede ved hodet, men like høye og vanskelige grep lenger opp på gitaren nærmere resonanshullet. I verste fall sliper du strengene ned så de slår i båndene ved sadelen, men er helt fine lenger opp.

     

    Du kan vurdere å ha to forskjellige bro- og sadelsett til gitaren din. Strenger som ligger høyere over gripebrettet gjør at du kan ha et hardere anslag, spesielt når du spiller melodier på én streng. Dette gjør at du får "mer" ut av gitaren din, spesielt når du spiler med andre.

  4. 20:37, ikke 20:57. Kan godt hende det er jazz xD Tenkte bare automatisk klassisk siden det var piano x)

     

    Musikken starter rundt 20:37, og så dukker pianoet opp ca tyve sekunder senere, right? Send meg adressen til det klippet igjen slik at jeg er bånnsikker på at jeg er på riktig episode :p

×
×
  • Opprett ny...