Gå til innhold

Knut Remi

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Knut Remi

  1. Kjøpte den fordi det var vondt å holde Galaxy Tab 2 7.0 med en hånd på baksiden, og fordi det var vondt å holde den med fingertuppene på rammen i landskapsmodus.

     

    Annet enn det, så synes jeg det er ganske komfortabelt å holde den når jeg ringer. Men hadde den vært bredere hadde den vært i veien for brillene mine.

     

    Savner bare muligheten til å betjene hele skjermen med en hånd fra den gamle mobilen min. Men jeg synes den store skjermen og alt som får plass på den gjør opp for det.

  2. Hva har du av komponenter fra før?

    Har du et budsjett?

    Jeg har Gigabyte Radeon HD 5770, AMD Athlon II X3 450, Antec EarthWatts EA-500D, Corsair Dominator DDR3 1600MHz 4GB CL8 (2 x 2GB brikker).

    Total pris for nytt kabinett med nye deler (ikke inkludert de jeg allerede har) bør komme på under 3000.

     

    Knut: Hva er grunnen til at du ønsker AM3+-sokkel?

    Jeg klarte dessverre heller ikke å finne noen mini-itx med AM3+.

    For mini-itx finner jeg kun Amd: AM3, FM1, FM2 og Intel: 775, M, 1156, 1155, 1150..

     

    Hvilke kompromiss inngår man i grunn ved å gå over til mini-itx? Mindre pci-porter, kun en GPU (men foreløbig er det vel kun SLI som er vits med 2 GPU - radeon sliter med å få xlink til å fungere).

    Jeg ønsker at hovedkortet skal ha en sokkel jeg kan regne med at får nye prosessorer flere år frem i tiden. AM3+ er relativt ny, og allerede vel utbredt, så jeg antar jeg kommer til å finne prosessorer for sokkelen. Men om noen har forslag til en annen sokkel som mest sannsynlig får nye prosessorer i årene fremover, er jeg lutter øre. Det er bare bra om man får Mini-ITX-kort med sokkelen også.

     

    Så vidt jeg vet så er kompromissene man inngår med Mini-ITX, å ha kun ett PCIe x16 spor og mindre plass å bygge på. Mini-ITX er så vidt jeg forstår best for PC-er i mellomklassen og lavere, samt stue-PC-er. Men det, og Micro-ATX er midt i blinken for meg, da jeg er fornøyd bare jeg kan spille dagens spill uten hakking. Siden jeg ikke er ute etter å presse det lille ekstra ut av spillene, tror jeg at jeg klarer meg uten SLI eller CrossFire.

  3. Hei. Har lett litt rundt etter et så lite som mulig kabinett som passer til min bruk. Det skal være så lite som mulig, slik at jeg får mest mulig plass til overs hvis jeg evt. skal ta det med meg i en bag.

     

    De kabinettene jeg har funnet, kommer enten med alt for mange plasser til harddisker eller optiske drev, ellers er de laget for hovedkort med integrert skjermkort. Jeg har allerede ekstern DVD-stasjon, og ønsker å kunne bytte ut skjermkortet ved en senere anledning.

     

    Idéellt sett, skulle jeg hatt et kabinett som kun har plass til et Micro-ATX-kort, ATX-strømforsyning, grafikkort, minne, prosessor og en SSD. Det kan være plass til flere komponenter, men plassen som blir til overs bør være så liten som mulig.

     

    Kunne vurdert Mini-ITX også, men jeg klarte ikke finne noen Mini-ITX-kort med AM3+.

     

    Så, noen forslag til et kabinett som dette?

  4. Ser ikke for meg at innsekter vil egne seg til krigføring med klassiske våpen. Men derimot, er det mange ting innsekter kan, som vi mennesker eller teknologien vi bruker i dag ikke kan. Ser for meg mest nytte innen spionasje og sabotasje.

     

    Innsekter som planter overvåkningsutstyr, en vepseflokk som distraherer fienden, eller kakkerlakker som saboterer fiendens elektronikk. Mulig vepsene kunne blitt utstyrt med en dødelig dose gift da, og tatt livet av flere fiender slik.

     

    Men dog, samlingen med modifiserte kreaturer var nok mer kunst enn konsepter ja, slik som en skurtreskersau, gravemaskinbille, osv. I min mening tror jeg målet var å få oss til å tenke over hvordan han ga egenskaper fra menneskelige maskiner til innsekter og dyr. Og hvordan noen av dyrene allerede hadde egenskapene fra før. Mer så, enn kule krigsinnsektskonsepter.

  5. Båndet i Office er genialt synes jeg. Det er ganske digg å slippe å lete både på verktøylinjene og i menyen når du er ute etter en funksjon. Det gjør i alle fall meg mer effektiv med Office.

     

    Men når det er sagt, så tror jeg båndet er et steg tilbake for et så simpelt program som Windows Utforsker. Utforskern er bra som den er. Den kunne evt. blitt litt mer som IE9.

  6. Kulden fører en del negative ting med seg. Høye strømpriser, vanskelige kjøreforhold, o.s.v... Likevel våger jeg meg ut på moped hver dag, selv i -32, uten at det plager meg. Om jeg hadde tid og penger til å reise noe sted hadde jeg reist på fjellet av alle steder, der det er kaldere. Så hvorfor stikker du av til syden, Ola Nordmann?

  7. Hei. Jeg kommer snart til å være en lykkelig eier av Samsung Omnia HD. Det er antagelig den råeste telefonen på markedet nå. Men jeg har hørt at ikke alle er like fornøyd med skjermtastaturet. Så derfor vurderer jeg å kjøpe Bluetooth tastatur.

     

    Desverre så ser det ut til at Logitech diNovo Mini er det eneste lett bærbare tastaturet tilgjengelig i prisguiden. Det ser ut til å hovedsaklig være beregnet på stue-PC, men jeg har lest at noen har fått det til å virke på Nokia N95 også.

     

    Jeg ønsker ikke å begrense meg til ett valg. Derfor trenger jeg å høre noen erfaringer fra dem som har brukt brettbare, rullbare eller mini- Bluetooth tastatur. Hvilke tastaturer har dere prøvd og hvilke fordeler og ulemper var det med dem? Og hvor får jeg kjøpt dem?

  8. Fordelen med geomerking er at den følger med bildet. Hvis du vil bruke geomerkingen på en PC vil jeg anbefale en kombinasjon av Picasa og Google Earth. Da kan du vise hvor bildene dine ble tatt i Google Earth.

     

    Andre ting du kan gjøre er å laste bildene dine opp til Flickr, Picasa Web Albums eller Panoramio. Disse bildedelingstjenestene støtter alle geomerking og har ett bra grensesnitt for dette.

     

    Når det gjelder testen sitter jeg igjen med ett positivt inntrykk av denne telefonen, og kunne godt kommet til å kjøpe den hvis jeg trengte ny mobiltelefon. Den har de spesifikasjonene jeg liker og er pen. Jeg hadde ingen problemer med tastene på K600i og ville sikkert ikke hatt problemer med tastene på denne. C702 er nok å regne som en telefon for friluftsmennesker vil jeg tro. Jeg antar at testen er rettferdig nok.

×
×
  • Opprett ny...