Gå til innhold

firsom

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av firsom

  1. Det samme skjer med meg, utrolig at det skal være så vanvittig vanskelig å få med noe som funket i forrige versjonen i den nye.

     

    Generelt sett er den nye versjonen mye mindre brukervbennlig enn den forrige og når man ser på det i tillegg til alle problemene som tydeligvis er å finne, kan man jo spørre seg selv om det virkelig var nødvendig å oppgradere. :no:

  2. BNP er bare et stort tall, det som er mer relevant i henhold til velferd er BNP pr innbygger, selv om dette også kan gi et skeivt uttrykk. Dette sånn sett heller ikke en nødvendigvis god målestokk for velferd, kort sagt kan man si at høy BNP/BNP pr innb. ikke automatisk betyr at velferden er god i det landet, men at de i et land land med høy velferd sannsynligvis har høy BNP/BNP pr. innb.

     

    Et land kan altså ha høy BNP uten at folk er "rike" i det landet .

     

    Håper du fatter.

  3. Boliviaspesialen var noe skuffende for meg. Jeg forventet noe på høyde med Vietnam episoden som vil være det mest sammenlignbare, men som flere her har sagt virket den svært scriptet og en kunne mange ganger tenke seg til hva som ville skje, jeg regner med at de to, samt de andre spesialene, er like mye scriptet alle sammen, men her viste det for mye igjennom til at det ble en fulltreffer. Det var ikke kjedelig å se på, men forventet som sagt mer.

  4. Would you suggest prefer(?) a picture of air balloons with only one color, or different colors? A Society with only one culture, or many cultures?

     

    Can you imagine a world where everybody are thinking and acting like each other?

     

    Multi-cultural societies are a society societies where people have different cultures. That means different food, language, clothes, thinking, rules, religion and more. We have many cultures in our world. In many countries there are different cultures. But in almost every country has an officially culture which presents the country. One of the most important things to mention when we explain culture is religion. Religion is a part of human thinking and acting. Religion decides how much of our body we can show. It has also an important role of our food; in some religions you can’t eat some sorts of food because it’s against (the laws of) the religion.

     

    In the United States of America there are many different cultures. The reason is that immigrants from all over the Europe captured immigrated to America and settled down. There were most immigrants came from Spain, Ireland, England, Asia, (ein må ikkje glemme Italia her) and some from Norway. After a while they got a government. USA became to a Country with many states. The white people got are the majority because most of the Americans are (originate) from Europe. Today USA Is multi-cultural society , without so many problems , but there have been troubles in USA because of different cultures in the past.

     

    Nå er denne delen så godt som korrekt, de korrekte ordene står i kursiv. Parantesene betyr at du kan velge om du vil bruke det som står.

     

    Håper det kan hjelpe :)

  5. Har litt forskjellige problemer når jeg spiller online i Cod 4 for tiden. Ca to uker siden begynnte jeg å få doble poeng på kills, får dermed 20 for kills og 4 for assists, i tillegg til dette er jeg nylig kommet til level 55 for ca 5 gang, men prestige mode funker ikke, jeg bare får poeng på poeng uten at prestige-knappen kommer opp. Et annet problem er at jeg så godt som ikke kan spille me andre på internett. Når jeg blir intvitert kommer utelukkende alle gangene en svart skjerm opp med meldinger som variere med; "Server is full", "Can't connet to host" og slikt tull. En sjelden gang klarer jeg å invitere noen til min "match", men dette er ytterst sjeldent, noen som har tips på hvordan dette kan gjøres?

     

    Spiller som nevnt på en PS3, med trådløst internett og detter er MW 1. Det er ikke lagg sånn forøverig når jeg bare finner random kamper, men forferdelig irriterende å ikke kunne spille med venner.

     

    Vennligst hiv ut forslag til løsning av de forskjellige problemene.

  6. Har en Death Sentence som jeg kan avse, det er nordisk cover og norsk tekst, om man vil. IMDb

     

    Kunne helst tenkt men å bytte i Tropic Thunder, The Departed, Champions League-finale (heia manu) eller Courage Under Fire.

     

    Men kan forsåvidt bytte i mye annet rart

  7. Har en Benq 24" 1920x1080 og skal kjøpe Radeon 4870 skjermkort, og vil gjerne helst spille med så høy oppløsning som mulig. Kan tenke meg en prosessor som er bra på multitasking og som godt takler kjøring av mange ting samleis. Angående E8400, er den altså bedre enn firekjerneren jeg listet opp?

     

    Har også hørt mye bra om 720 er denne bedre enn E8400?

  8. Tenkte jeg skulle bygge ny data og trenger en bra prosessor. Dataen skal brukes hovedsakelig til videoseing og dagligdagsbruk, men jeg vil ha muligheten til å kunne spille de fleste spill jeg vil. Har sett på et par prosessorer og vil holde meg i denne prisgruppen:

     

    AMD Phenom II X3 720 Black Edition

     

    AMD Phenom X4 9650 Quad Core

     

    Intel Core™ 2 Quad Q8200

     

    Hvilken vil gi best ytelse og sist men ikke minst burde jeg vente på i5? Er ikke interessert i å bruke mange kronene over 1300, vil jeg for dette få en i5modell som er bedre/like god som de andre nevnt over?

  9. Tenkte jeg skulle bygge ny data og trenger en bra prosessor. Dataen skal brukes hovedsakelig til videoseing og dagligdagsbruk, men jeg vil ha muligheten til å kunne spille de fleste spill jeg vil. Har sett på et par prosessorer og vil holde meg i denne prisgruppen:

     

    AMD Phenom II X3 720 Black Edition

     

    AMD Phenom X4 9650 Quad Core

     

    Intel Core™ 2 Quad Q8200

     

    Hvilken vil gi best ytelse og sist men ikke minst burde jeg vente på i5? Er ikke interessert i å bruke mange kronene over 1300, vil jeg for dette få en i5modell som er bedre/like god som de andre nevnt over?

     

    EDIT: Har "flyttet" denne til rett plass selv, hvordan kan den slettes herifra?

  10. Så første sesong da jeg bodde i England, og har fulgt med på den andre her og dette er vel en av de bedre komiserier jeg har sett. Hysterisk morsomt nesten hele tiden. Føler at de (produsentene) gjør så godt som alt rett. Håper inderlig på en ny sesong.

     

    Noe som er litt interresant er at han som spiller hovedpersonen, Will, er 25 år gammel.

  11. Er det noen som vet hvordan eller om det er mulig å få utsatt leveransen av en vare fra komplett? Skal på ferie når varen vil bli levert vil sannsynligvis ikke rekke tilbake i tide for å hente den. Valgte å sende den med Tollpost om det betyr noe.

     

    + Hva skjer om man trykker 'Kansellere Ordrelinjen' og kan dette være en løsning?

×
×
  • Opprett ny...