Gå til innhold

Professional

Medlemmer
  • Innlegg

    1 303
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Professional

  1. Raptor' date='19. februar 2010 - 19:54' timestamp='1266605693' post='15253495']

    Sjekk Nvidia sin Facebook side...

     

    ARE YOU READY? Check back here on Monday morning at 9:00 a.m. PST for a major announcement!

    http://www.facebook.com/NVIDIA

     

     

    post-22436-1266605654,3912_thumb.jpg

     

    Er kun 1 ting som bryr meg, ytelse. Har de ikke med benchmark så blir det berre nok et PR bla bla.

     

    Edit: Ikke ment for å provosere btw, takk for infoen Raptor! Håper på det verste så slipper jeg å bli skuffet.

  2. Fokus i første omgang blir som vanlig på entusiastene, ettersom det er de som etterspør ny funksjonalitet i en helt annen grad enn brukerne av budsjett- og mellomklassekort. Hvor lang tid overgangen vil ta avhenger også av TSMCs produksjonskapasitet, som jo har hatt litt problemer i det siste.

     

    Slik jeg forstår så kommer det kraftigste kortet ut først for oss med penger, så kommer mid og low end senere når de får igang produksjonen. Gode nyheter for meg som kun kjøper high end.

     

    Edit: WTF skjer med nye forum skin lol, ser ut som noen har spydd på skjermen min med 800x600 oppløsning.

  3. Det er 100% korrekt, 800x600 var det meste du fikk hentet ut av Diamond Monster 3D (kortet jeg hadde som var paret med et eller annet ATI kort med 1MB video minne) med glide patch på quake 1. Men dette blir helt ekstremt OT, noe jeg selv er skyldig i. Poenget var at softwaren ligger langt framfor hardwaren som holder oss tilbake i min mening på GPU, enkelte forklart så kunne du skru på alt før så lenge du hadde penger. Nå kan du ikke lengre kjøpe sånt ytelse dessverre.

  4. Fyr opp crysis som er 3år gammelt, skru på alt inkludert AA og load ice cave levelen. Nyt 1 fps og 5000kr ut vinduet. Og før du prater piss, jeg har testet det selv med [email protected] + 295GTX@ 660/2400, prøv selv hvis du tviler.

     

    Har ikke testet så langt da Crysis for meg blir et dårlig spill ca der man starter å kjøre tanksen og går inn i hulen. Før det er det et genialt spill.

     

    Nå yter 5970 bedre en 295gtx så jeg skal teste, har forøvrig mye å si hvilken oppløsning du spiller på. Uansett er det ikke 4600kr ut av vinduet da det er highend kortet som yter best. Du høres nesten litt bitter ut ).

     

    1920x1200 kjører jeg mitt på, Geforce 295GTX kveler på høgere oppløsning pga design med for lite minne / minnebuss. Eneste som er "bittert"? vil heller si synd men det er nå min oppfatning. Er at når du kjøper verdens "beste" skjermkort og så drar det ikke alle spill på fult så blir isåfall jeg meget skuffet. Nå viste jeg på forhånd at 295 aldri i verden kom til å dra crysis før jeg kjøpte det derfor venter jeg også i spenning på neste skjermkort i fra nvidia for å se om det endrer seg, men tviler på det med mindre de guffer på med 4gig med minne for å takle 32AA SLI mode. Hiver du på 3d vision og DX11 testla så er det berre til å le av hvor pinglete skjermkortene er blitt. Nei då minner jeg heller gamle dager med mitt voodo 1 med glide som pulte quake på fult. :love:

×
×
  • Opprett ny...