Gå til innhold

Funkmasterfleksnes

Medlemmer
  • Innlegg

    1 316
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Funkmasterfleksnes

  1. Jeg fikk høre noe om at om man driver med en sport, så kan man få fri fra militæret til å dra på dette, i hvert fall til en viss grad. Stemmer dette? Jeg kjører roadracing, og hadde jo vært kjekt om jeg kunne vært med og kjørt til neste år også.

     

    Dette går vel stort sett på hvilket nivå dette ligger på, slik jeg forstod det gjelder dette kun dersom man er leder eller deltager i en større nasjonalt, eller internasjonalt mesterskap.

  2. Til store faste permer, som til jul og påske er det mange som skal nedover fra nordnorge, og da er det ofte det blir booket en hercules, istedenfor ruteflyene til norwegian, det skjedde hvertfall med oss et par ganger i løpet av året.

     

    Angående permer var det i Sbbn slik det er ellers i brigaden at man har 7 permer i året som stort sett er felles for alle i kompaniet, og en 8 hjemreise man kunne få velge litt mer fritt, men der man ikke har krav på mer fri en de reisedagene som kreves.

     

    Det at man blir fortalt at man har dobbelt så mye perm som man har rett til, stemmer forsåvidt, men man har vel strengt tatt ikke krav på mer enn 20 dager perm i løpet av året, men når man tenker at julepermen er +- to uker, og påskepermen er over en uke, blir det fort en god del flere dager enn 20 i løpet av året.

  3. Mente å ha hørt at den skulle bli helprofesjonell, men etter litt rask googling ser jeg at det bare var omstrukturering til augustinnrykk og ikke januarinnrykk foreløpig, men da bør vel den muligheten være åpen og et godt alternativ for deg :) Er du glad i felt ville jeg heller ikke utelukke artilleri

  4. Er vel bare å søke, og ta diskusjonen med arbeidsmengde og tider på intervju. Tror ikke det skal være for store problemer å finner en løsning i en sånn jobb.

     

    Ang lønn er det mulig det avhenger litt av hvor gammel du er, men jeg vet noen av mine venner som er over 18, som jobber som telefonselgere har 105 i timen + provisjon, så er du flink kan du nok tjene en del mer enn du estimerer.

  5. Er vel ikke verneplikt i 2. bat lengre, så jeg antar du trenger litt mer enn befalsskole for å bli lagfører der.

    Slik jeg har skjønt søker du stillinger ganske fritt, og får jobb litt avhengig av hvor godt du har gjort det under utdanningen, selvsagt er det alltid litt kjedeligere stillinger som skal fylles, og da tenker jeg hvor godt du har gjort det under utdanningen avgjør om du kommer inn der du vil.

     

    Vil du være lagfører i infanteri er nok noe av det mest passende pbn, i en av stormeskene, men hvilke muligheter du har etter utdanningsåret får man god informasjon om under utdanningen. Man får også prøvd seg i mange forskjellige roller, og jeg tror mange finner ut at det er andre stillinger som er mer spennende enn lagfører for et infanterilag, når de kommer inn og skjønner litt mer hva det dreier seg om.

  6. Edit: Forresten, noen som kan anbefale noe nyere norsk hip-hop? Har stort sett bare hørt tapes og plater fra de som fikk regelmessig tid på lufta på programmer som Svisj og VG Topp 20 for en del år tilbake.

     

    Sjekk ut Klish sin nye

    , Lars Vaulars prosjekt Autobarn,
    bør sjekkes ut, etter min mening helt rå, og når vi snakker om rå nevner jeg også
    . hva du legger i nyere er litt vanskelig å si men jeg nevner fortsatt
    , nevner også Vrangstrupe, Wolverine og Jester, Hålogalandslaget,

     

    Mange spennende prosjekter på norsk om dagen, skal du ha det ekte og teknisk godt ville jeg hørt på MKej og sjekket ut DRM og RSP + Thomax, men er du som meg og ikke føler at det må være for "ekte" og teknisk godt, er det mye fett ute om dagen.

    • Liker 1
  7. Var på sesjon i dag. Hadde i utgangspunktet lyst å tjenestegjøre ved grensa, men var visst fult nå til sommeren! Så da ble det sambandsbataljonen i august istedet:) fikk ikke så mye informasjon om det så vet igrunn veldig lite... Hvor i landet f. Eks havner jeg? Vil det bli veldig hardt for meg som er jente? :p

     

    Du vil havne i Bardufoss hvis du er i Sambandsbataljonen, såklart er det tungt i starten, men alle jentene i min tropp kom seg greit gjennom, det gjelder bare å ha en positiv innstilling :) Si ifra om du har spørsmål

  8. Sjelden jeg tenker at så mange av jentene godt kunne reist for min del. Mari er jo et av de mest irriterende menneskene jeg har sett på PH, så selvgod og veslevoksen. Oda føler jeg kan være litt morsom og bidra litt, men når hun ikke gjør annet enn å bitche blir det vanskelig å like henne. Janni er jo tvers igjennom kjedelig, så ender opp med å heie på Tina av jentene, på tross av at stemmen og det dumme smilet hennes er grusomt, bare fordi Mari tar kaka hva kjipe paradisedeltakere angår.

     

    Heier på Birger og Kristian Rene iår, de som gjør av paradise fortsatt får meg til å le.

  9.  

    Dersom det ikke går kan dere holde tilbake leie. Det tryggeste er å også tilby seg å deponere det omtvistede beløpet etter husleieloven § 3-8 . Utleier må da gå til sak for å eventuelt få pengene, og kan ikke kaste dere ut selv om han vinner.

     

    Da har jeg bare et spørsmål om hvordan dette med deponering fungerer, kan vi bare holde tilbake en del av beløpet, eller må vi overføre det til en evt tredjepart eller noe sånt?

×
×
  • Opprett ny...