Gå til innhold

-Metallica-

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Metallica-

  1. Du driv bere med skrøn Gregers, du kjem her og skal fordjupa deg i mitt liv og mine tankar uten og ha nokon som helst aning om kven eg er!

     

    Og eg stiller aldri til den prisen der!

     

    + at eg ikkje veit korleis KÅPA SKAL SJÅ UT!

     

    Informasjon forran alt anna Gregers!

     

    Kåpa skal vere kvit! høyrer du? KVIT!!! er du nøgd no, guten min?

  2. Veeeel...to gonger gjer nok susen, til og med tre kan vere vel så effektivt. Men pass deg så ikkje slurver, kvalitetsdyrking av meg, Gregers, er vegen ut av mørket. Arrangerar bønemøte neste helg på -fjernet-. Her vil eg fokusere på korleis ein skal koma seg ut av mørket, på vegen til eit betre liv, ved å tilbe Gregers. Høyr her, vi har vel alle sjuke idear og planar, men vegen ut er enkel, og det skal eg vise, eg har jo tross alt lang erfaring innan dette.

     

    Ynskjer meg fleire svar, og fleire deltakjarar.

     

    Gregers ut.

     

    Min gode herre, dine ynskjer skal bli høyrt, dine dåder og dader skal bli utført. Gregers, eg skal gjere alt det som står i mi makt for å skaffe deg det du ynskjer. Vi skal alle møte opp på Ystaneset Hotell og vi skal alle kome oss ut av mørket, anført av deg, Gregers, som har lang erfaring innanfor dette området. Eg kallar på deg Gregers, eg kallar på deg med ei skvid i mi røyst og du skal bli høyrt Gregers, du skal bli høyrt - du har jo tross alt lang erfaring på dette området. Eg oppfordrar alle som leser dette og vil finne vegen ut or mørkedet å møte opp på Ystaneset Hotell med ope hjarte og sinn. Vi skal gje deg ditt evige brød, Gregers! Ditt evige brød!

     

    PS: ta med eigen kåpe

  3. Hei mitt navn er Gregers og eg har lang erfaring innan skjermkort.

    Om eit par månader kjem ATI med nytt skjermkort kalla HD5635i.

    Dette er informasjon kun eg og nokre få andre kjenner til.

    Kjøp dette, eg kan skaffe deg det billig. Du kan køyre alle spel på det, og ytelsen skyt i veret! SKYT i veret! Eg har ikkje lov å til å gi ut denne informasjonen og får sannsynlegvis sparken pga dette, men eg berre følte eg måtte hjelpe :)

     

    Vennleg helsing Gregers

     

    Takk for infoen Gregers. Spring til butikkane as we speak for å skaffe meg dette udyret :dribble:

  4. Hei, eg berre lurar på kor mykje eg kan krevje for to stk 8800GT kort av Asus som er om lag eit år gamle? Eg estimerte dei til om lag 1200 kr samla og 600 kr kvar for seg, men får veldig lite respons på bruktmarknaden ;)

     

    Selger dei grunna nytt hovudkort med ATI crossfire.

  5. Er vel nettopp det at du har erfaring med å bygge som er den farlige faktoren her... De første PC'ene jeg bygde var det aldri feil på - men etterhvert så blir man ekspert og ikke fullt så nøye med ting... Akkurat det med å slurve med avstandsstykkene er noe jeg selv tar meg i å være litt nongalant med i det siste...

     

    Kondolerer...

     

    Det trur eg du kan ha rett i. Brukte lang tid og var nøye når eg ikkje var så altfor erfaren og var redd for å øydelegge pcen. No i den siste tida gjekk det veldig raskt så det har vel mykje av skylda. Du får vere litt meir nøye, eg får vere eit prakteksempel på kva som kan gå gale om du ikkje er det ;)

  6. Her virker det vel som om hovedkortet kan være feilmontert. Fjern hovedkortet og sjekk at avstandsskruene er i samsvar med hullene på hovedkortet. Virker som det er kortslutning ved at hovedkortet ligger nedpå kabinettet noen steder.

    Uansett er vel både hovedkort og PSU på god vei til de evige jaktmarker.

     

    Ugh :(

     

    Takk for din sympati Oslo. Det er godt mogleg det var feilmontert, men dette er 100. gang eg monterer det så skulle tru eg var blitt ekspert no, men skjedde dette i så fall på begge hovudkorta? Uansett så har eg no søkt om garanti på alle tre produkta så det blir nok ein travel tid for posten framover :p Prøver å sjå lyst på situasjonene, men kan sjå ut som eg har bygd min siste pc. Ganske utruleg at 3 kompononentar blir øydelagt på 1 døgn og det eine var heilt nytt.

  7. Problemet er at når eg får liv i pcen, får eg ikkje noko som helst svar frå det så eg kan ikkje sjekke beep-koden.

     

    Men eg kan no med tungt hjerte meddele at gjennom det siste døgnet har 1 straumforsyning og begge hovudkorta tatt kvelden.

     

    Då hadde gitt opp og kopla opp min OCZ Stealthxtreme 600w mot resten av komponenta, kom det røyk ut av straumforsyninga og eg fekk ikkje liv i mitt P5N-E SLI hovudkort.

     

    Dagen etter gjorde eg eit nytt forsøk med 750i kortet og og då eg kopla Silver Power straumforsyninga opp mot berre hovudkortet aleine kom det røyk ut frå hovudkortet, medan PSUen ser ut til å overleve. Er 100% sikker på at eg ikkje gjorde koplingsfeil sidan eg berre kopla straum til hovdukortet og ingen andre komponentar var involvert bortsett frå CPU.

     

    No lurer eg berre på kva andre komponentar som er øydelagt.

     

    Kva skjer med verden?

  8. Hei

     

    Sjølv om eg vart sterkt advart i denne tråden gjekk eg likevel, naiv som eg var, til innkjøp av det kriktikerroste EVGA 750i SLI. Eg byta ut mitt gamle Asus P5N-E og sette inn EVGA kortet.

     

    Eg sit no med tre ymse resultat og eg får forskjellig resultat for kvar gong eg tar inn og ut alle delane.

     

    1. Pcen slår seg på og alle lys og vifter går i om lag eit halvt sekund før dei slår seg av.

     

    2. Pcen slår seg på, men gir aldri frå seg eit biip og eg får aldri bilete på skjermen.

     

    3. Pcen slår seg ikkje på.

     

    Første gongen eg sette saman pcen fungerte alt fint og eg fekk t.o.m installert windows. Eg hugsar ikkje heilt kva som skjedde som gjorde at pcen gjekk over til resultat nr. 2, men det var ikkje noko nemneverdig som skjedde, men meinar å hugse at eg slo av pcen og tok ut straumkabelen og at det var dette som skjedde før.

     

    Kan seie at eg har prøvd med to forskjellige straumforsyningar, forskjellig RAM og to skjermkort utan resultat. I tilegg har eg prøvd alt på det gamle hovudkortet mitt, noko som stadfestar at det ikkje er noko gale med dei andre komponentane.

     

    Anbefaler alle å lese kva 007CD fortalde meg i tråden eg linka til heilt øvst sidan han heilt tydeleg har erfaring og peiling på dette og gir meg stor grunn til å vere etterpåklok.

     

    No er spørsmålet mitt om de har noko å utsetje på mine metodar eller har forslag til kva eg kan gjere eller om eg berre kan byrja å krangle med komplett.

     

    Er ganske oppgitt no etter å ha tatt ifrå og sett i saman igjen pcen tallause gonger.

     

    Specs

    Intel Core 2 Duo E6850

    2x 8800GT (prøvd 1 og 1 skjermkort)

    Ocz Stealthxtreme 600w (alt. Silver Power 600w)

    6GB OCZ Gold XTC DDR2 PC6400 (prøvd alle kombinasjonar)

    EVGA 750i SLI (alt. Asus P5N-E SLI)

     

    Takk på forhand

  9. Vurderer sterkt å kjøpe eg også. Skal til Kina i påsken så sitter i tenkjeboksen. Har ein xbox 360 frå før med xbox live og trådlaus adapter, men med dei komande storspela til ps3 så bør eg vel ha begge?

     

    merk: til alle sony fanboys: eg kjem ikkje til å kaste/øydeleggje/selgje/spytte på/gi bort xboxen min og berre beholde ps3 dersom eg kjøpar

×
×
  • Opprett ny...