Gå til innhold

Rafo

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rafo

  1. Hei.

     

    Hjalp nylig en kompis med å sette sammen en PC. Vi stappet en Corei7 930 nedi, brukte ikke ekstra kjølepasta, og satt prosessorviften oppå; den svirrer og funker.

     

    Han sier at når han skrur på hendelset, får han beskjed om overopphetet prosessor, og PC'n skrur seg av.

     

    Hva skyldes dette? Kan det være at 550w strømforsyning er for lite? (Corei7 930, Radeon HD 5850, to-tre kabinettvifter i Antec p183-kabinettet, 6 gb ddr3-ram, samsung spinpoint dvd-brenner...)

  2. Før jeg fyrer løs med mas;

     

    er dette rett plass å hendvende seg angående installasjonsproblemer med Dragon Age?

     

    Ja hvorfor ikke? Fyr løs.

     

     

    Good :)

     

    Når installasjonen fra DVD 1 er nesten fullført, kommer det feilmelding, som lyder noe slikt som: "Unable to find a file, or disc has been removed". Windows vista Home Prem., 64 bits, 6 gb ddr3, radeon hd 4870, corei7 2,6.

     

    Det er btw snakk om collectors edition av spillet.

  3. Skummet gjennom tråden, og fant ikke eksakt dette problemet diskutert, men kan ha oversett noe.

     

    Problemet er som følger: HDD er tilkoblet med SATA, og den blir funnet. DVD-rom er tilkoblet med IDE og blir funnet, men systemet nekter å boote. Har prøvd det som prøves kan i BIOS.

     

    Er det slik at man må ha begge komponentene tilkoblet med SATA? (Eller IDE for ordens skyld.)

  4. Hei.

     

    Jeg fant ingen annen passende tråd, så da blir det slik. Jeg har og googlet etter forum hvor mitt problem blir diskutert, uten hell.

     

    Problemet: Når jeg prøver å reise til "The Merchant District/Quarter" i byen NWN, så lukker spillet seg, og windowsfeilmeldingen "Neverwinter Nights har sluttet å virke" kommer frem på skjermen. Dette skjer ikke når jeg reiser til andre områder.

     

    Spørsmål: Er det en mystisk bug i spillet, som jeg kun kan bli kvitt ved å begynne på nytt, eller installere på nytt, eller kan dette fikses, f. eks. ved å instsallere en ny skjermdriver? (Jeg har istallert den nyeste offisielle driveren til mitt nVIDIA GEFORCE GO 7600, men det var uten hell. Jeg har også nyeste offisielle oppdatering til spillet, men jeg er ikke flink til å lete frem evt. uoffiselle saker som hyggelige folk rundt om lager og legger ut til hjelp for andre.

     

    HP Pavilion dv9000

    nVIDIA GEFORCE GO 7600

     

    Det hadde jo vært steikja fint om noen hadde noen heite tips.

     

    mvh Rafo.

  5. Kjører i Vista SP1.

    Har oppdatert den fila i sporebin.

    Har prøvd å skru av brannmuren.

    Ingenting hjelper.

     

    Problemet er at spillet låser seg. Når jeg åpner oppgavebehandling, så står der "svarer ikke" bak spore i et lite sekund, så skifter det til "kjører". Jeg kan da gå inn i spillet igjen, og det virker igjen i et par sekund, før det låser seg. Jeg kan gjenta samme prosedyre igjen.

     

    Noen dataguruer som har en finurlig løsning på dette?

×
×
  • Opprett ny...