Gå til innhold

Knaskr

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Knaskr

  1. Riktig, det er mer at leddet som hodet beveger seg opp og ned på sitter løst.

     

    Jeg ringte Japan Photo som jeg hadde bestilt oss; De skulle sende et nytt hode sammen med et returskjema som jeg bruker til å sende det gamle tilbake med. Utmerket service!

     

     

    Kommer tilbake hit når jeg mottar det nye, så får vi se hvordan det går.

     

    Takk for hjelpen!

  2. Fikk et Manfrotto 055XPROB stativ pluss ett Manfrotto 804RC2 hode i posten i dag, men nå lurer jeg på om hodet kanskje kan være defekt. Jeg klarer nemlig ikke å få strammet den vertikale panoreringen på hodet slik at den sitter skikkelig stødig. Uansett hvor mye jeg strammer er det alltid et lite område på kanskje en milimeter eller to som hodet kan bevege seg fritt opp og ned på.

    Hodet kostet alene godt over 600kr, så jeg hadde egentlig forventet at det skulle være litt mer stødig enn dette.

     

    Er det noen andre her som har erfaringer med dette hodet, skal det være slik?

     

    Bilde av hodet, I tilfelle navnet ikke sier så mye:

    t320_4b9d81b68b1cd1533ce581560fbddd52.jpg?

  3. Har ingen anelse om hva slags program du snakker om.

     

    Et program som er enkelt å lære, er GameMaker. Det bruker ganske enkle metoder for å lage spill, men du kan bruke langt mer avanserte metoder som programering med kode om du skulle ønske det senere.

     

    Dog, skal du legge spillene ut på nett som de du finner på 123spill, må du ty til Flash (actionscript) eller Java. Begge er ganske vanskelige å lære. Flash er noe enklere en Java, men koster flesk. Skal du investere i det burde du ha noe erfaring med programering fra før av.

     

    Her finner du GameMaker: http://www.yoyogames.com/make

  4. For en god stund siden sendte jeg en laptop tilbake til forhandleren min for reperasjon. Problemet var at skjermen ikke virket, og et merkelig merke på skjermen bak skjermglasset hadde dukket opp. 2 måneder senere får jeg maskinen tilbake, og det viser seg at de bare har reparert det generelle skjermproblemet (skjermen virker), og at flekken er der fortsatt. I tilleg, så er nå låsemekanismen til skjermlokket ødelagt, og batteriindikatoren antyder at maskinen er på, selvom den er helt avslått. Disse feilen må ha oppstått i mens maskinen var borte. Påskeferien nermer seg nå, og jeg frykter at jeg må klare meg uten maskinen igjennom ferien, fordi forhandleren mener at jeg skal sende maskinen igjen inn til reperasjon, men at den vil bli "prioritert".

     

    Ifølge forbrukerkjøpsloven har jeg rett til å heve kjøpet om forhandleren bruker urimelig lang tid eller om reperasjonen påfører meg vesentlig ulempe. Forhandleren på sin side mener at den fortsatt har rett til 2 avhvjelpsforsøk for samme mangel. Spørsmålet mitt er; har de egentlig rett til det?, i og med at de allerede har brukt urimelig lang tid, i tilleg til at det bare oppsto flere feil da den var på reperasjon?

     

    Og, skal jeg sitte igjennom påskeferien uten maskinen slik som vinterferien jeg hadde i år, begynner vi iallfall å snakke om vesentlig ulempe.

  5. slutt å tulle. Opera, FF (,Google og safari også) er like gode, grunnen til at så få bruker opera er at firefox får mye gratis-pr og nesten ingen vet om opera (synd). Personlig foretrekker jeg opera, men så lenge folk bruker noe annet en IE så skal jeg ikke klage, og det burde ikke dere heller!

     

    (opera og FF er like gode: hastigheten er lik, hovedforskjellen er at FF har addons, noe Opera ikke har; men kompenserer med haugevis av innebygde funskjoner som går i ett med netleseren så den holder seg dønn stabil og nice looking. Om det skulle være en annen ting som FF brukere foretrekker, vil det være måten man legger inn bokmerker, som er en del annerledes enn i Opera.)

     

    * edit, glemte å nevne at opera har Widgets, i sammenlikningen mellom Opera og FF.

  6. Piratkopiering er en fysak. det triste er at det eneste som kan stoppe for det er at folk av fri vilje velger noe annet. hvilket blir vanskelig da piratkopiert materiale er gratis. tjenester som spotify og lignende er veien å gå for musikk. filmbransjen må satse mer på leing av film over nett, og spillbransjen må enten satse på tjenester som steam, eller finne på et format for konsoller som ikke kan leses/brennes på en pc.

     

    men hva med de som lager dyr programvare? hva slags løsninger skal de ta seg til?

  7. Men for guds skyld, om du ikke liker super smash lenger, så la vær å annmelde det.

    det er en grunn til at man bare lar fotballintereserte kommentere fotball,,

    Hva faen skal det bety? Skal KUN folk som digger FPS og Halo få lov til å anmelde Halo 3 f.eks.? Makes no sense whatsoever, men som flere andre snakker du før du får summert all galskapen som svirrer rundt i hodet ditt. Offence intended.

     

    jo jeg skal fortelle det hva "faen" det skal bety.

    utifra hva han sier om at han spilte seg lei av melee, og rett og slett ga intrykket av at han var lei av ssb konseptet, virker det nesten som om mesteparten av karakteren ble satt før han i det hele tatt prøvde spilet.

    jeg vet ikke hvordan du tenker på det, men jeg syns det er rimelig uretferdi for spillet.

    Foresten, du må være en ordentlig dreven psykolog, som utifra noen setninger kan erklære min sinnstilstand. gratulerer.

    Jeg ler av Nintendo-fanboys. Men, men, underholdende lesestoff, innleggene deres. Like underholdende som Mr. Bean.

    ja jøss, det synes virkelig at du storkoser deg nå, eller hva?

     

     

    btw: anmelderen sier at spillet ga en dårlig stemning, da han og hans venner skulle spille spillet.

    vel, om man fra før av har spilt melee så mye at man "brukte det opp", og så setter seg ned for å prospile spillet slik man gjorde på melee, selvfølgelig blir det dårlig stemning da. det er ikke så mye nytt i Brawl, sant det. men, det er nok til at envært som er god i melee, vil føle seg litt tilbakesatt.

    det eneste som trengs er litt tilvenning, og etter litt; så spiller man som før.

  8. Man kan ikke gjøre så mye forandringer på konseptet og kontrollene i super smash, det er nemlig alle disse tingene som gjør spillet så genialt. Hvilke ting kan man egentlig endre på uten å endre det geniale gameplayet? nesten ingen ting..

     

    Det som man derimot kan få nytt av, er nye karakterer, nye items, nye baner, og nye spillmoduser. Og alt dette har nintendo lever så det suser!

    Super smash brawl er et Fantastisk spill. om DU har gått lei av super smash brothers, vell, trist for deg.

     

    men for guds skyld, om du ikke liker super smash lenger, så la vær å annmelde det.

    det er en grunn til at man bare lar fotballintereserte kommentere fotball,,

×
×
  • Opprett ny...