Gå til innhold

atonnese

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av atonnese

  1. For dem som ønsker en phablet for å se video (HBO, Netflix, etc) er Note 8 en skuffelse fordi den er så smal. Har sammenliknet Note 3 med Galaxy 8+, og bildet på Note 3 er merkbart større på Note 3, pga den større skjermbredden. På Galaxy S8+ er bildet kappet i begge ender, og tilsvarende mindre i høyden. Så det blir fortsatt gamle Note 3 på meg.

  2. Min første opplevelse med telefonen var en stor nedtur: samtidig multitasking med to apper på skjermen gjelder kun utvalgte Samsung-apper. Derved ble mitt tiltenkte bruksområde ikke mulig.

    Multitaskingen ellers er mer kludrete enn den var på Google Galaxy Nexus, hvor det var en egen multitasking-meny for rask skifting.

    Jeg lurer virkelig på om "haptisk feedback" blir særlig brukt heller. Jeg har i alle fall slått det av, det var ikke presist nok til å forsvare energisk nikking med hodet og veiving med telefonen.

    Jeg sitter igjen med én nyttig funksjon: skrive ned notater i all hast med pennen.

    Skjermen er selvsagt veldig god - ekstremt god.

    Tror likevel jeg ville beholdt min Galaxy Nexus dersom jeg hadde vært klar over multitaskingens begrensninger. Men gjort er gjort.

    • Liker 3
  3. Hjem-knappen er borte, men istedet må man bruke av/på knappen på høyre side. Ikke særlig ergonomisk når telefonen f. eks. ligger på kontorpulten og du bare skal sjekke om det har vært sms, telefon el. mail mens du har vært borte et øyeblikk.

     

    SMS-appen importerte ikke kontaktene fra SIM-kortet korrekt. For det første må man aktivt importere dem fra Personer-appen. Men det funket ikke likevel, så jeg lastet ned GoSMS - da falt alt på plass.

     

    Telefonen har krasjet fullstendig en gang. Helt mørkt, ingen reaksjon. Måtte ta ut SIM og batteri. Heldigvis husket telefonen oppsettet.

     

    Noe som ikke har med GNexus å gjøre, men jeg har i årevis ALDRI fått Bluetooth til å virke på en problemfri måte, heller ikke her.

     

    Heller ikke Android-4 kobler seg ikke til en Linux-maskin med kabel, så WiFiFileTransferPro er et must.

     

    Savner Galaxy S Plus, men har dessverre allerede gitt den bort!

  4. En feil som sniker seg inn i de fleste anmeldelser av Pentax D10/ D20, er at kameraet er konstruert for å virke "som om" det også var et filmkamera, og ikke utelukkende et elektronisk brikke-kamera. Det er et design-valg, og noen liker det ikke, mens andre synes det er et godt valg.

    Jeg har ingen synspunkter på det, men når jeg i det daglige tenker "film," som jeg har gjort i mange år, så er D10 bare eventyrlig - også i fargegjengivelser og gråtoner. Man må bruke innstillingene for hvitbalanse og farger noe mer aktivt.

×
×
  • Opprett ny...