Gå til innhold

Mentosen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mentosen

  1. Kan gjøre det, men problemet er at jeg skal ha en mp3-spiller som ikke veier noe. For da kan jeg kjøre scooter og lignende uten å MÅ ha klær med lommer på, for å mp3en i. Nokia n78en min både veier mye og er litt stor, så den klarer ikke holde seg i lufta av seg selv, slik som en liiiten mp3 kan :p

  2. Skal kjøpe en ny mp3 spiller. Har en ipod touch og en ipod mini, men nå vil jeg også ha en som er litt mindre.

     

    Har tenkt på Creative zen stone, hvordan er den? Veldig viktig med grei lyd.. Noen som vet om denne har det?

     

    Eller vet noen om noen andre små mp3spillere?

  3. Det er ikke lurt å dusje både hud og hår hver dag! Håret blir mye fortere fett og slitt.

     

    Om du føler deg svett om dagen, både før og etter trening, så bruk Stop 24! Det er en roll-on eller krem, som hindrer både lukt og som hindrer svetteutsondringene. Den hjelper faktisk og kjøpes på apoteket!

     

    Herbal Essenses shampoo er fin å bruke, de er ikke dyre og finnes til mange forskjellige hårtyper. Balsam trenger du ikke bruke, men kur heller håret med Kerastase, som kjøpes til frisør. Da tar det lengre tid før håret blir fett, og det blir ikke slitt.

     

    Jeg anbefaler dusjing av kropp annenhver dag, eller om du trener, så selvfølgelig dusj kroppen etter trening. Men ellers; annenhver dag. Hver morgen kan du ta en vaskeklut å vaske over de verste områdene. Håret kan du dusje hver tredje dag, om du kurer det også. Til dusjsåpe anbefaler jeg Dove Beauty care shower, silk care! Den er flott! :-)

     

    Om du sliter med tørr hud hjelper det mye å smøre inn hele kroppen før du legger deg om kvelden.

  4. Nokia 6500 classic eller slide er to tynne mobiler. Men classic'en har ikke mulighet for minnekort, og har derfor kun 1gb minne. Noen synes det er for lite.

     

    Jeg har en Nokia n78, og ville også ha en tynn mobil, men jeg synes ikke nokiaen er noe stor egentlig. Den er akkurat passe med utrolig tøffe knapper som kun lyser når du bruker mobilen. Den er bra, og har mulighet for minnekort. kameraet er heller ikke til å klage på.

×
×
  • Opprett ny...