Gå til innhold

Esel-Skulder

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Esel-Skulder

  1. Det virker som om du skal kjøpe deg macbook pro for å spille wow. Da gjør du en stor feil. Denne laptopten er ganske dyr. Om du skulle bestemme deg for å kjøpe macbook pro så bør det ligge andre grunner bak enn akkurat wow.

     

    Den fungerer bra til å spille med, men den er overhodet ikke verdt prisen om du er ute etter å spille wow med. Da finnes det uhyre mange andre bedre utvalg av pcer til å spille på til en hyggeligere pris.

  2. Takk, takk :)

    Begynner å bli førnøyd med det nå, men er sikkert rom for forbedringer. Noen som har komentarer angående evt. forbedringern jeg kan gjøre?

    Det var grisepent! Har ikke lyst til å laste opp filene i en zip? Hadde vært veldig nice å ha den på presten og magen min.

     

    edit: Om ikke, kunne ramset opp de addonsa du bruker?

  3. Har et lett asortemang av folk i min guild, Fatal Hilarity. Rimelig morsom Guild dog som lever virkelig opp til navnet. En av tankene våre er så urskotsk som det lar seg gjøre at han tilnærmet har fått forbud å forklare taktikker over Vent fordi ingen skjønner snøringen av hva han sier. Samt, han er meget glad i å synge skotske høylands sanger mens man raider. Kanskje morsomt, om man har sangstemme. Noe han mangler.

     

    Russere, tyskere, britter, skotter, nederlendere og nordmenn (me). Mye morsomt i den guilden ja :)

     

     

    har det samme i guilde jeg er i The Ice Drakes går ikke en dag uten at det skjer noe morsomt .....er et engelsk talende guild..... folk fra norge sverige danmark england nederland tyskland etc har tilogmed folk som bor i australia i guildet xD

    liten twist i raidinga er at healerne er mesteparten damer/jenter som liker å lage litt trøbbel xD

     

    Veldig off-topic her nå, men brukernavnet ditt her på gamer.no er prikk likt navnet på min første character. :p Etter 2 reports av navn som ikke var tillatt på rp-server vel og merke.

  4. Ja, skal nok begynne å rapportere når jeg møter folk som bryter reglene.

     

    Hvordan er PvE progress og battlegrounds på RP serverne?

    Jeg spiller horde på Defias Brotherhood. Er veldig mange gode guilds der som jeg regner med at nå har tatt alt som er mulig å ta (de store er Last Stand, Ubiquity, Crimson Tide), det finnes også en del nye guilds nå tror jeg. har selv hatt en pause så er ikke helt oppdatert :) Vær oppmerksom på at om du skal spille på Defias pga RP må du være veldig klar over folk elsker å tøyse om RP der. Er litt glad i det selv, uten å ødelegge hele tiden selvsagt. Blir mer ironi blant venner osv. Men det er en flott server. Anbefales til alle.

  5. hater den fyren som har startet RoyalCasino på Talnivarr Alliance...er jo avhengihetsskapende, og endte med å tape 500g. Men men, var kos mens det varte, så må vel på farme tokt i morgen :)

     

    Sånn roll highest to win ting? Husker jeg prøvde for noen år siden, men fikk beskjed om at det var ulovlig.

×
×
  • Opprett ny...